A karrierem kezdetén te voltál az aki felkarolt. Éppen akkor indítottad el a saját vállalkozásodat én pedig akkor kezdtem el modellkedni. Mondhatjuk úgyis, hogy egymást segítettük felfelé a ranglétrán amíg végül mindketten ismertek és elismertek lettünk. Te végig nézted ahogy szép lassan felnővök, én pedig tudtam kb az összes összetört szívről amit magad után hagysz. Sosem vltál az a fajta aki eltudja kötelezni magát. Csak a fotózásnak és a menedzselésnek éltél, illetve a vágyaknak, de annak nagyon. Viszont a Victoria's Secret fotózásom óta valami más. Más köztünk a légkör. Akkor láttál először olyan kevés ruhában, magamat is megleptem, hogy ahhoz képest milyen felszabadultan és magabiztosan mozogtam a kamera előtt. Bízok benned és imádok veled együtt dolgozni, talán ezért volt. Vagy mert kiskorom óta rajongok érted és habár ezt sosem vallom be, de mindig is tetszettél...talán te csak most kezdtél el felnőtt nőként tekinteni rám? Érek neked annyit, hogy felhagyj az agglegény életeddel?
livin' in new york
What the body
can endure is always determined by the strength of the soul. @