A mandulaliszt jó ötlet, köszönöm! Imádjuk mindketten a mandulát, szóval nem tudok azzal mellélőni, szerintem.
Én a sima lisztet is át szoktam szitálni kétszer, édesanyám mindig így csinálta. Nem tudom, fontos lépés-e, de megszokásból nem hagyom ki soha.
Hú, hát nehéz kedvencet választani... Talán az ibolyatorta most. Egyszerű, de nagyszerű. A vaníliás krémmel töltött torta is nagy kedvencem. Gyakran megsütöm magamnak, ha korán érek haza munkából. Megünneplem, hogy tudok sütni, végre van kis időm magamra. Muffint is viszonylag sokat csinálok, néha viszek be a kollégáknak is. A legtöbb receptemet instagramon találom.
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen. Mindig örülök, ha valakinek felkelti az érdeklődését valamelyik őrült torta vagy süti receptem és el is készíti. Igyekszem történetként is megosztani a készítési folyamatot is, de néha olyan tragikusra sikerül, hogy inkább nem rakom fel.
Az ibolyatortára gondolsz?Hülye kérdés, valószínű arra, mert visszakerestem és torták közül tényleg azt osztottam meg utoljára.
Phu, hát egy ideje már gondolkodom, hogy esetleg olyanoknak is adok legalább ötletet, akik bármilyen összetevőre érzékenyek.Sok követőm van, akik már jelezték, csak valahogy mindig lemarad a leírásokból. Szóval én a mandulalisztet ajánlanám, ha mellette nem érzékeny a diófélékre vagy mogyoróra, vagy nincs keresztallergiája.Édes tésztákhoz a legjobb ez a liszt. De mindenképp érdemes átszitálni legalább kétszer.Könnyebb lesz tőle a tészta. Ha viszont erre is érzékeny, akkor egyértelműen a rizsliszt.Szintén minimum kétszer szitálós.
Megkérdezhetem, hogy melyik volt a kedvenced eddig a sütik vagy torták közül?
Ne haragudj a zavarásért, egy ideje követlek már Instagramon. Nagyon szeretem a receptjeidet, egy csomót kipróbáltam már. Egy kis segítséget szeretnék kérni, a húgom jön látogatóba, gluténérzékeny. Esetleg van valami tipped, melyik liszt a legjobb ahhoz a tortádhoz, amit legutoljára osztottál meg?
Remélem nem okoz gondot, hogy csak így rádírtam, legyen szép napod! Anton