★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 98 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 84 vendég :: 2 Bots Adriana Corazon Carrillo, Amber Fleming, Ariel Hella Wright, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Joseph Brewster, Josephine F. Moreau, Killian B. Grimwald, Lambert Schultz, Mirabella Jimenes, Peter Panborne, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor Jerome Whitlock
tollából Ma 18:51-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Hank Asher ; Apuci Csüt. Nov. 30 2017, 11:29 |
| Hank Asher Teljes név: Hank Asher Play by: Jason Beghe Születési hely:New York Kor: 51 Lakhely: Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: özvegy/ talán valami friss kapcsolat Csoport: Bűnüldözés
Drága apa! Már szerettem volna megköszönni, amit értem tettél. Tudom mennyire, nehéz neked ez az egész. Bár tudom, a levelemet valószínűleg ki sem fogod bontani. Még is úgy érzem, le kell írnom ezeket a gondolatokat. Köszönöm, hogy a kórházba rohantál, mikor leadták a beosztottjaid, hogy a lányodat megtámadták. Köszönöm, hogy New York minden négyzetcentiméterét, felkutattad, hogy megtaláld azt, aki ezt tette velem. Bár nem vártad meg, hogy magamhoz térjek és saját magam, szemtől szembe megköszönjem. Sokat jelent számomra a tudat, hogy még érdekel, mi is van velem. Tisztában vagyok vele, hogy mint ezredes osztályvezető rendőrként, nagy felelősség van rajtad s a munkádba temetkezel, jól esne egy közös vacsora, hogy bebizonyítsam, érdemes vagyok arra, hogy rám nézz. Tudom, hogy te tartóztattad le Roy-t, az adócsalásért és azt is, hogy a sérülések nem maguktól keletkeztek. Hiszen rendőr vagy, tudhattad, hogy megcsal és ezzel apró darabokra törte a szívemet. Tudnod kell, hogy bármi történt, és fájó pont leszek az életedben, de te maradsz az én Szívem királya, aki megvéd attól, hogy felhorzsoljam a könyökömet. Bár szigorú voltál és a legjobb nevelést kaptam tőled, nincs harag a szívembe irántad. Szeretlek Apa! Meg szeretnélek kérni, hogy légy mellettem, mikor végre találok egy orvost, aki elvállalja, hogy ismét zongorázhassak. Szeretném, hogy ott legyél, mikor bevisznek a műtőbe és azt is, hogy mikor felébredek, ott ülj az ágyam mellet. Nem fogok felhozni semmi múltbéli keserűséget, egyszerűen hiányzik az apukám és félek. Egyedül maradtam, gyere haza, kérlek. Szűkségem van rád. Szerető lányod. Meena. // nos, hát tömören minden benne van a levélben, amit tudni kell róla. A pb-hez szívem szerint ragaszkodnék. A történetben a saját élete onnantól kezdve, hogy elment szabadon alakítható, csak szeretném, ha megjelenne és részese lenne Meena életének. Kérlek, siess várlak. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Hank Asher ; Apuci | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |