New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:33-kor
Ezra Wallace
tollából
Tegnap 22:56-kor
Ezra Wallace
tollából
Tegnap 22:39-kor
Flor Sánchez Moreno
tollából
Tegnap 22:36-kor
Tate Sterling
tollából
Tegnap 22:30-kor
Tyra Greene
tollából
Tegnap 21:47-kor
Harry Porterfield
tollából
Tegnap 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Tegnap 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Tegnap 19:40-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
242
231

Help me out of the hell
TémanyitásHelp me out of the hell
Help me out of the hell EmptySzer. Május 11 2022, 10:33

Tini & Tiger
nice to meet you sister, you look so cool baby
Apám éttermének alaksora még mindig ontja magából a füstös aurát, amit a vízipipázó hely okoz. Kurva rég voltam már itt és most is csak fél órára ugrottam be, hogy találkozzak a srácokkal. Lehuppanok a kanapére, elutasítok minden füvet, amit orrom alá nyomnak, ellenben egy dohányra hülye lennék nem rágyújtani. Nem vagyok túl beszédes, sosem voltam az, úgyhogy ez nem okoz senkiben sem kellemetlenséget, viszont az elejtett poénok rám is serkentően hatnak. Röhögés közben átveszem cigarettámat a bal kezembe, majd a jobbal nyúlok bele zsebembe, ahol már állatira rezeg a telefonom. Ha nem lenne ekkora hangzavar, még hallanám is.
Ismeretlen szám hív. Nem sűrűn szoktak elmentetlen telefonszámokról hívni, úgyhogy némi habozás után megindulok kifelé a füstös-ködös helyiségből és egy csendesebb, emberi forgalomtól mentesebb sarokban rányomok a zöld gombra. A beköszönő hang már-már gyomorszájon vág.
- Anya? - Nem sűrűn hívom így, igazából nem  sűrűn nevezem őt meg egyáltalán, hiszen évente ha egyszer beszélünk az már jónak tekinthető, de most anyaként mutatkozik be és ez a szó ajkaimra ragad. Általában meg szokta kérdezni, hogy ráérek-e beszélni, de most egyből a lényegre tér.
- Nálatok? Mi van?? - Úgy érzem, mindjárt elhányom magam mind attól, amit mond. Azok után, hogy a börtön vendégfogadó részében nézem vele farkasszemet és nagyon nem volt kellemes a találkozás, én azt hittem, hogy soha többé nem hallok felőle, erre most meghív magukhoz - az új családjának házába - vendégségbe. Nem tudom, mit vár tőlem válasznak, egyáltalán azt sem vágom, hogy ilyen marhaság hogy jutott eszébe.
- Hát ezt felejtsd el. Nem akarok találkozni a idillikus családoddal... - Kinyomom a hívást, nem akarom ragozni se, de arra sincs szükségem, hogy a siránkozását hallgassam. Lehet, hogy nem tekintek rá anyaként, azonban nem hiányzik nekem, hogy mutogassa a tökéletes lányát és tökéletes férjét nekem.

Két héttel később aztán mégis visszahívtam, egyrészt azért, mert az elmúlt hetekben nagyon sok minden változott és lelkileg is megtörtebb lettem, másrészt pedig beadtam a derekam Dominique szavaira. Merthogy abban igaza van, hogy ha esélyt sem adok neki, akkor azzal nem leszek több. Mondjuk nem tudom, hogy ha elmegyek hozzájuk, akkor kevesebb leszek-e vagy sem, de azokban a perceimben mondtam igent, amikor nem kérdőjeleztem meg magam. Utána nyilván megbántam legalább ezerszer.

Még egyszer leellenőrzöm a házszámot, ami előtt behúztam másodpercekkel ezelőtt a kéziféket, mintha csak azt remélném, hogy elbasztam a helyet és így sajnos haza kell mennem, mert mit tudom én, balfasz vagyok. Sajnos nem vagyok, vagy nem eléggé, úgyhogy leállítom a motort és mélyet sóhajtva kiszállok a mercedesből. Anya már nyitja az ajtót, az én gyomrom pedig bukfencet vet őt meglátva. Puszival fogad, de az egész csak formalitás.
- Szia! - Igazából mondanék én mást is, de nem tudok. Azt se tudom, ki ő, azon túl, hogy az anyám, a családja is abszolút idegen számomra, úgyhogy nem tudom, mit várnának tőlem. Én úgy viselkedek, mintha csak egy idegen vízvezetékszerelő lennék, leszámítva a kőműves dekoltázst.
- Helló, Tiger Kareem Abbar! - fogok kezet az új férjével, miután leveszem a napszemüvegem. Abbar... tudja, az előző férj vezetékneve. Basztatnám még, de ahogy látom, a férfi baszogatás nélkül is érzi a kínos helyzetet. Vagy csak úgy tűnik, mert ezt szeretném látni rajta és beképzelem. Elég erősen próbálok pókerarcot vágni, szerencsére ezt már megtanította nekem az élet, úgyhogy jól megy. Aztán meglátom a lányukat, nem azt mondom, kár hogy levettem már a napszemüvegemet, mert most sokkal stílusosabban tudnám levenni a szememről. Jók a gének, anya génjei persze... Leszámítva a szőke hajat, amit egyértelműen az apjától örökölhetett, noha anya sem egy fekete nő.
- Szia! - köszönök neki is, és nem sokon múlik, hogy ne teszek mögé valami "baby" megszólítást, ám anyámra való tekintettel most visszafogom magam. De azért végigmérem szemmel, csak mert minden nőt végigmérek automatikusan.
És akkor most jön az, hogy fáradjak beljebb, igaz? Hát persze... kurva életbe, inkább megfordulnék és elhúznék, mert nagyon érzem, hogy ez kész agyrém lesz. Értelmetlen jópofizás idegenek között, akik azt hiszik, hogy ismerik egymást, de marhára nem. Belépve a házba bennem már nincs kérdés, hogy maximum Martinaval akarok beszélgetni.
- 665 szó // Hi sister! -

If you do not have the heart of a tiger,
don't travel on the path of dark business

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Help me out of the hell Tumblr_inline_ozn2isbZrh1t8bm8b_250
Help me out of the hell Tumblr_inline_ocse2sg3cO1qlt39u_250
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
BAD GUYS NEED TO GET LUCKY EVERY TIME
Good guys just need to get lucky once.
★ családi állapot ★ :
Help me out of the hell Tumblr_oor7tmBRJH1qcg89so1_400
Don’t go into this lightly. If you
are MINE, you need to understand I
will burn the fucking world to the
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
Help me out of the hell Tumblr_oor3448dHC1tejmffo8_400
★ idézet ★ :
I realize that our TRAUMAS never really go
away. They live inside of us, in the deepest
darkest pits of our own tiny hells. Cocked
and loaded, waiting for someone to come
along and PULL THE TRIGGER.
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
LOT OF PEOPLE ON THE STREET
x good and bad guys x
★ hozzászólások száma ★ :
361
★ :
Help me out of the hell Bbc4fa934d4e3ac9710c77b50ee18f8dcd51d801
TémanyitásRe: Help me out of the hell
Help me out of the hell EmptyCsüt. Május 12 2022, 13:15
Tiger & Tini
Nice to meet you brother. I hate awkward situations.

Egy hónappal ezelőtt

Hosszú és nehéz napokat tudok magam mögött a rengeteg vizsgára való felkészülés miatt - úgy érzem sikeresen sikerült zárnom ezt a hetet is. Most csak chillezek a kanapén valami bugyuta sorozat megy a tévében, nem is igazán figyelem. Gondolatban már teljesen máshol járok, valami kiruccanást tervezek a barátokkal, amikor anyu már sokadik szólongatására magamhoz térek. - Martina! Hozzád beszélek. Hangja erőteljesebb, mint általában és a teljes nevemet használja, szóval tuti valami baj van. Első neki futásra el kezdtem agyalni már megint mit csinálhattam, de most tényleg nincs semmi a rovásomon. Tudtommal. - Bocsi anyu, figyelek. Még a tévét is kikapcsoltam, hogy láthassa, teljes mértékben rá koncentrálok és arra vajon mit is akarhat mondani. - Tudod régebben mindig faggattál, érdeklődtél a féltestvéredről.. Nagyot sóhajt, én meg nagy szemekkel figyelem, hogy mit is akar ebből kihozni.
- Azt hiszem itt az ideje, hogy megismerkedjetek. Hogy mi? Kérdezem magamban, mert nem értem mi ez az egész. - 22 év anyu, pontosan 22 évnyi lehetőséged volt arra, hogy mindezt összehozd. Most hirtelen miért lett ilyen fontos? Amikor kérdezősködtem, amikor vágytam egy testvérre miért nem lehetett? Mi történt, ami miatt így a semmiből erre a döntésre jutottál? Apu tudja már? Kifakadtam, dühös vagyok és kiabálni tudnék, de nem teszem. Próbálok megértő lenni, ahogy szoktam, de most nem megy. Éreztem, hogy valami nem stimmel. Nem kérdeztem rá, de anyu már jó ideje furcsán viselkedik. - Nem beszéltem még vele, abban bíztam, hogy megértőbb leszel és segítesz meggyőzni, de látom, erre nem igazán számíthatok. Csalódottság cseng a hangjában és én utálom ezt, főként azért, mert nem tartom jogosnak. - Nem vagyok kibékülve ezzel az egésszel, de legyen. Viszont apuval neked kell beszélned, nem leszek villámhárító köztetek. Őszintén? Azt se tudom, kinek az oldalára állnék jelen helyzetben. Nem voltam most túl jófej és igazságos se anyuval, de olyan váratlanul ért ez az egész, hogy nem tudtam helyesen lereagálni.

Eljött anyu várva várt napja, egyesítheti a családot vagy legalábbis megpróbálhatja. Szerintem igazán ezt most csak ő akarja. Mióta felhozta a témát sokat beszéltünk erről és megértettem miért szeretné, az viszont még mindig rejtély maradt, hogy miért pont most döntött így. Bevallom egy kicsit azért én is vártam ezt a napot, elvégre ki ne lenne kíváncsi az eddig még sosem látott féltestvérére? Ugyan nem ismerem, és biztosan nem fogom bratyónak szólítani, de az elmúlt évek alatt sokat gondoltam rá. Anyu egész nap sürgött-forgott a lakásban, hogy minden rendben legyen, nyaggatva engem is, hogy segítsek neki. Istenem nem az elnök jön hozzánk! Na mindegy, így is tiszta ideg, nem akartam még én is baszogatni, így engedelmeskedtem neki. Miután csilli-villi lett minden és valami ehetőt is összedobtunk - hiába mondtam mennyivel egyszerűbb lenne rendelni - kezdett végre megnyugodni. Apu egész nap a munkába temetkezett, ezzel is hárítva azt, hogy bármi szerepet is vállaljon ebben. Ugyan bele ment, de ő volt az, aki leginkább ellenezte.
Idő van. Hallom az autót leparkolni és egyenest az az érzés kap el, hogy ennek ma nem lesz jó vége. Nem tudok fesztelen maradni, azt se tudom mit is kéne most csinálni. Üljek, álljak vagy mit mondjak? Jesszus, de ideges vagyok. Anyu rohan és már nyitja is az ajtót és üdvözöl egy apu és számomra ismeretlen idegent. Apa rohadt kínosan érzi magát, látom rajta mennyire kimért és, hogy gyűlöli ezt a helyzetet, amibe keveredett. Kezet fognak bemutatkoznak egymásnak, de ennyi. Tiger Kareem Abbar.. Visszhangzik a fejemben, miközben csak bámulom, talán túl hosszasan is. Nem stírölöm, én csak végigmérem, mint aki nem erre számított, bár nem igazán volt elképzelésem, hogy is nézhet ki. Meg kell hagyni jó pasi. - Szia! Martina, Tina, Tini.. Tiéd a lehetőség, hogy melyiket választod, de azért megjegyzem, jobban szeretem a Tinit. Szerintem azt válaszd. Mutatkozom be én is és rákacsintok, próbálva kicsit oldani ezt a lehetetlen helyzetet. - Akkor kimegyünk a teraszra vagy mi lesz? Kérdezem anyura nézve, hogy kicsit összeszedhetné magát és kezébe vehetné az irányítást. Viszonylag hamar észbe is kap és beinvitál mindenkit a nappaliba, majd onnan ki a teraszra. Tigert kéri, hogy foglaljon helyet. A lakásunk egyébként annak ellenére, hogy modern, új építésű és a nappaliból egy hatalmas üvegajtón keresztül a teraszra vezet az utad, ahonnan láthatod a hatalmas medencénket, otthonosnak mondható. A berendezés visszafogott és letisztult, nincs semmi cicoma. Amikor szóba került, hogy átjössz apu puccos vacsorát akart, anyu meg ebédet, majd sikerült megegyezni egy szolid késő délutáni kerti uzsonnában, ahol nem muszáj enni. Nem volt könnyű kiharcolni, de már a gondolattól is rosszul voltam, hogy az amúgy is feszült helyzetet megspékeljük egy vacsorával vagy ebéddel. Az asztalon mini pizza, mini burger és ehhez hasonló nem túl egészséges, de finom ételek láthatóak, ízléses terítékkel, különböző típusú poharakkal bekészítve. Ügyelek rá, hogy Tigerrel szemben helyezkedjek el, látni szeretném az arckifejezéseit, elvégre ki tudja, mit tartogat még a mai este és nem utolsó sorban egy helyes pofi, ki ne akarná "bámulni". - Örülünk, hogy eljöttél. Anyu többes számban beszél, amit megértek a részéről, de apu arca nem éppen erről árulkodik. - Italt? Kinek mit hozhatok? Kérdezi anyu, mint egy jó házigazda és frankón bánom, hogy nem jutott előbb eszembe. Nem szívesen maradok hármasban apuval és Tigerrel miközben ő behozza a kért italokat.
mind álarcot viselünk
Martina Quinlan
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Help me out of the hell F487a159e2b6fe9f70f25d0b2df4429d6f68e93a
Help me out of the hell 85f98ac2502502d01b678ba18c320d99a89fdc9f
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
tell me what's on your mind
★ családi állapot ★ :
Help me out of the hell C66f4774ea4163e6b19aa0b2d601c0cd51d03be5
How do I live? How do I breathe?
When you're not here I'm suffocating
I want to feel love, run through my blood
Tell me is this where I give it all up?
For you I have to risk it all
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Help me out of the hell 60bbac8c35b1b67daf1e3f6f9f38c8c7c0ac6014
★ foglalkozás ★ :
undergraduate, apprentice
★ play by ★ :
Madelyn Cline
106
★ :
Help me out of the hell E3cc163ddc93572d477c20b837f4fa1f9dcd79e8
Help me out of the hell EmptyPént. Május 20 2022, 19:06

Tini & Tiger
Egyáltalán nem jó ötlet eljönnöm ide és meglátogatnom anyám eddig sosem látott családját. Tisztában vagyok vele, hogy neki ez az egyetlen családja, én csak egy rossz döntés eredménye voltam és apámmal nem éltek együtt annyi időt, hogy azt elviekben családnak lehessen nevezni. Anya nem az életem része, szóval nem fogok úgy tenni, mintha toporzékolva követelném őt vissza magamnak, sőt mi több, inkább ellenkezőjét akarom elérni. Most megejtjük ezt a találkozót, aztán remélhetőleg én örökké eltűnök neki az éterben.
Gondolom már vártak, csak erre tudok következtetni abból, hogy még a csengős sem tudom megnyomni, mikor anyám már az ajtót nyitja. Előre félek, hogy mi lesz ebből, de egyelőre csak sodródom az árral és köszönök mindenkinek. Az arcukra van írva, ki mit érez, anyám nyilván örül, de közben szörnyen ideges, a férje tekintete viszont egyértelműen azt sugallja, hogy nyugodtan forduljak meg azzal a lendülettel, amivel beléptem a telkükre. Nem hibáztatom, én is pontosan így érzek és nagyon szívesen elmennék, de ennél szívósabb vagyok. Állom a tekintetét, nem hagyom, hogy a kézfogása ledomináljon, de szerencsére nem túlozzuk el az első találkozást.
A lányuk érdekesebb, számomra mindenképpen. Meg nem tudnám mondani, hogy féltestvérek vagyunk, ami talán pont anyánk kevésbé domináns génjeinek a következménye. Én is apámra ütöttem, meg ő is. Milyen sok közös van bennünk, hurrá.
Martina, Tina, Tini. Ebből kettő név hangzata élből lekever pofámra és pofont. Tina a lány, aki tartozik nekem pénzzel és akit csípek annyira, hogy ne tegyem tönkre az életét, hanem inkább segítsem. Tinánál sokkal jobban gyomromba mar Tini neve. A lány, ki mindent megtett, hogy a kedvembe járjon és ha ő nem segít, lehet nem tudtam volna betartani az ügyvédemnek tett ígéretet és akkor most nem lehetnék szabadlábon. Most? Inkább úgy fogalmaznék, hogy valószínűleg már sohasem.

2020. 12. 19.
Megcsókol és én hagyom neki. Nem érzek iránta mást, csakis sajnálatot, jó ember ő, de borzasztóan buta és megvezethető, na meg, a hűség sem volt sosem az erőssége, bármennyire nem rosszindulatból csalja meg talán sokadszorra is a barátját.
A csók végeztével látom érzelmes szemeit, halvány mosolyát, ami azonban hamar elkomolyodik az én a szükségesnél is érzéketlenebb arcomat látva.
- Mi az? Rosszat tettem? – néz rám aggódva, miközben a szemeim üvegessé válnak. Aki volt már ilyen szituációba, az rájöhet, hogy mi játszódik le bennem, de Tini ehhez túl ártatlan.
- Dehogy, semmi rosszat nem tettél. Én tényleg hálás vagyok! - mondom egyébként őszintén, de nem tudok már olyan érzéseket mutatni felé, amik a szavaimat valóssá is teszik. Azért egy mosoly megjelenik Tini arcán, inkább amolyan érthetetlen, mintsem boldog, a következő pillanatban azonban kidüllednek szemei, levegőért kap, de hang nem jön ki torkán. Még lepillant a mellkasába mélyedő tőrre, melynek töve körül rohamosan vörösödni kezd a ruha.

Sok mocskos dolgot követtem már el életem során, olyanokat is, amikért máig bosszút akarnak állni rajtam, viszont mind közül Tini meggyilkolása hagyta bennem a legfájdalmasabb nyomot. Tini halála értelmetlen volt, de egy jó figyelmeztetés nekem a jövőre, hogy az őrület határa nagyon körül van és ha elkap, szörnyű dolgokra vagyok képes.
- Martina - mondom ki végül, miután visszatérek az emlékekből, mintha csak ízlelgetném a nevét. Próbálok arcomra rezzenéstelen ábrázatot erőltetni, de kavarog bennem az érzelmi vihar, amiért pont a Tini nevet preferálja. Nem fogom most (vagy talán sosem) bevallani neki, hogy miért fájna nekem kimondanom a nevét, úgyse hinné él, vagy egyből rám hívná a rendőrséget és az egész tárgyalásosdi kezdődne elölről. Nem gyakorlom a vallásomat, de egyszerűen érzem, hogy ez a sors büntetése. Nem tudok szabadulni az elmékétől. Egy „vettem” típusú mosoly jelenik meg rajtam, amihez a bólintás épp hogy csak elmarad. Nem ígérhetem meg neki, hogy Tininek fogok szólítani, de észben tartom, hogy ezt szereti.
Belépve a házba – majd onnan át a teraszra kellőképpen körvonalazódik benne, hogy nem szűkölködnek pénzből. De nem az igényes, tehetős ház miatt érzek töviseket a hasamban, hanem az egész aurája miatt. Olyan… családias. Békés és nyugodt. És az egészben az a legrosszabb, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is lesz nekem ilyenben részem. Nem anya miatt, miattam.
Igazából elég kínos ez az egész, ahogy mind helyet foglalunk az asztalnál. Bár a mini kaját ötletesek és én kifejezetten hálás vagyok, hogy nem aranyvillás steak vár rám öltönyös fogadtatással (ilyen meg se fordult a fejemben), viszont így is holt feszült mindenki. Nyilvánvaló, hogy ezt az alkalmat anyám túlerőltette. Az egészben csak az a gáz, hogy ő az anyám.
- Nekem jöhet bármi - Ha a többiek nem válaszolnak, én nem fogok szerénykedni. Megszoktam, hogy ha kínálnak, el kell fogadni és nem csak azért, mert miért ne, hanem mert már-már így illik. A bármi alatt meg érthetném a mindent is, tökéletesen jó nekem, ha felzabálom az asztalt, aztán csobbanok egyet a medencében és végül elhúzom a csíkot.
Ahogy anya elmegy elővenni az italokat, én végignézek az asztalnál maradt két főn. Hu atyám, nagyon gáz ez a szituáció!
- Fogadjunk, egyetemista vagy – bökök egyébként barátságosan Martina felé, ennél jobb beszélgetésindító nem jutott eszembe és inkább vele beszélgetek, mint az apjával. Honnan veszem hogy egyetemista? Tudom nálam mennyivel fiatalabb és nézzük meg a két szülőt: az egyik sikeres pszichológus, a másik meg… nem tudom, de biztosan tanult és sokat követelő ember. Tipik olyan családnak tűnnek, ahol elvárt minimum egy diploma. Nekem nyilván az is pezsgőt ért, hogy elvégeztem nagy nehezen a gimit.
- Mit tanulsz? – Igazából annyira nem érdekel, de még mindig jobb, mint csöndben lenni, hiába tudom, hogy erre feltehetőleg tőle vagy az apjától az lesz a reakció, hogy akkor én mit tanulok. Én az életben maradást tanulom, haver!
- 910 szó // Hi sister! -

Martina Quinlan imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
Help me out of the hell EmptyCsüt. Május 26 2022, 14:00
Tiger & Tini

Nem tudom anyut mi lelhette, hogy miért pont most pattanhatott ki a fejéből ez a „családegyesítéses” ötlet. Őt ismerve tutira valami célja van ezzel elvégre egy okos és megfontolt nő, aki nem hozna meg egy ilyen döntést csak úgy kedvtelésből. Az időzítését valamiért még mindig nem értem. Amíg gyerekek voltunk sokkal könnyebb lett volna ezt megemészteni és apu is könnyebben vehette volna ezt az akadályt. Annyi külön töltött év telt már el, hogy nehéz elképzelnem, hogy mi, így négyen valaha is egy családot fogunk alkotni. Persze anyu kitart az elhatározásai mellett és hisz abban, hogy ez működhet.
Ha valaki figyelne minket, biztos nevetségesnek tartaná, hogy a családom úgy fest most, mint egy fogadóbizottság. Anyu még idő előtt betessékelt engem és aput a nappaliba, hogy kellő felkészültséggel és udvariassággal tudjuk várni a féltestvéremet, mintha ez lehetséges lenne. A leparkolt autó hallatán anyu a csengetés lehetőségét elvéve pattan fel a kanapéról és nyit ajtót. Arcát izgatottság és öröm tükrözi, valami olyan boldogság, amit talán még sosem láttam ezelőtt. Apu feszült és kimért tekintettel fog kezet, amiért nem hibáztathatja senki. Ő volt az, aki leginkább ellenezte ezt az egészet, de anyu kedvéért belement. A tényt azért közölte vele, hogy nincs kedve jó pofizni a volt férjével összehozott közös gyerekkel. Nem utolsó sorban pedig itt vagyok én, aki zavartnak és zavarban érzi magát, de próbálok lazának tűnni.
Különös érzés fog el, amikor meglátom őt. Egy felnőtt ismeretlen férfi, akivel ennél jobban külsőleg nem is különbözhetnénk. Meg nem lehet mondani, hogy közös az anyukánk, a sors valamiért úgy akarta, hogy mindketten dominánsabban apukáink génjeit örököljük.
Martina. Hangzik el a teljes nevem, annak ellenére, hogy felhívtam a figyelmét a Tini becézésre, amit jobban preferálok. - Csodás. Csak ennyit tudtam kinyögni, annyira halkan, hogy nem is feltétlen lehet kivenni mit mondok. Inkább csak magamnak jegyeztem meg a dolgot kellő iróniával.
Bemutatkozás pipa. Miután anyu összeszedte magát mutatja az utat a teraszra az asztalhoz, ahol mindenki helyet foglalhat, és jó házigazdaként felteszi az ilyenkor illő kérdéseket. Én Tigerrel szemben foglalok helyet, mert amióta itt van, rezzenéstelen ábrázata nem engedi, hogy arcáról bármi érzelem leolvasható legyen. Ez persze anyut és engem leszámítva apuról is elmondható. Kőkemény férfiak mi?
Szívem szerint valami erős rövidet innék, ami ellazítana annyira, hogy ne is törődjek a körülöttem ülőkkel, de csak egy limonádét kérek. Igazság szerint most legszívesebben berúgnék, de anyunak tett ígéretem szerint viselkedek és túl esek ezen az egészen a kedvéért. Sajnos józanul, ha nagyon muszáj. Alapvetően nem vagyok egy nagy piás, de most mit meg nem adnék, ha bódultra ihatnám magam. Azonban itt vannak a szüleim, pechemre..
Szuper! Itt maradtam két olyan emberrel, akik nagy valószínűséggel nem a nagy társalgásaikról híresek, apu legalábbis biztosan nem, kivéve persze az üzleti életet. Meglepetésemre azonban mégis Tiger próbálkozik a beszélgetés kezdeményezésével. Hálás vagyok neki ezért. - Nyertél. Elmosolyodok. - Egyetemista vagyok.. Amikor választanom kellett a Business Management szak mellett döntöttem és azt hiszem nem hibáztam el. Válaszolom meg a kérdését kedvesen, kicsit elgondolkozva. Eltudom képzelni, hogy igazából nem is érdekli, de ez a nap most erről szól anyu kedvéért. - Saját vállalkozásba szeretnék majd kezdeni, ha befejeztem az egyetemet. Kapva az alkalmon bedobom a saját vállalkozás ötletét. Mindez nem is Tigernek, sokkal inkább apunak szól, hogy tudatosuljon benne nem mondtam le az álmaimról. Magabiztosan pillantok apu felé, a villámokat szóró tekintete nem lep meg. Várom, hogy belekezdjen egy újabb erről szóló vitába, de most mégsem teszi ezt, inkább csak ennyit mondd. - Az biztos, hogy szakot illetően jobban nem is választhattál volna, a többit meg még meglátjuk angyalom. Megdöbbent, hogy ennyire helyén kezeli a dolgokat és nem jön elő újra a szállodalánccal, amivel kapcsolatban arra kért engem, hogy a jövőben vezessük együtt. Aztán leesik a tantusz. Ez csak színjáték. Megakarja mutatni, hogy ő mennyire támogató apa, illetve nem akarja bevonni Tigert annyira az életébe, hogy a szállodaláncról kelljen beszélnie. - Na és Tiger te tanulsz, vagy már dolgozol? Kérdezi apu Tigertől. Azt azért túlzás lenne mondani, hogy barátságosan, de a maga módján próbálja megerőltetni magát és nem támadásnak intézni a kérdését. Közben anyu is visszaért a kért italokkal, amiket ki is oszt, majd helyet foglal ő is. - Remélem minden rendben. Miről volt szó? Kérdi anyu, amire apu mindjárt rá is vágja. - Épp kérdeztem Tigertől, hogy mivel foglalkozik. Anyu egy pillanatra mintha lefagyna, de nem hagy sok időt erre nehogy kiszúrjuk.
Tiger most 29 éves lehet. Abban bízok, hogy amikor én is ennyi idős leszek, a saját vállalkozásomat irányítom és sikerül kiszakadnom itthonról. Szerelmet nem igazán remélek az eddigi tapasztalásaim alapján, így a fiatal anyuka szerep nem illene rám. Úgy képzelem el magam, mint Martina Quinlan a fiatal és sikeres, karrierista nő. Jövőképemben elmerülve Tiger hangjára eszmélek fel. Belekortyolok a limonádéba és megállapítom, hogy nem is olyan rossz, bár még mindig az a gondolatom, hogy egy kis alkohol feldobná a hangulatot.
mind álarcot viselünk
Martina Quinlan
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madelyn Cline
106
★ :
Help me out of the hell EmptyCsüt. Jún. 23 2022, 19:14

Tini & Tiger
Még a vak is látja, hogy ez a vendéglátós alkalom több, mint kínos és nem kevésbé teljesen felesleges is. A bemutatkozások után egyértelművé válik, hogy csak anya szerette volna, hogy létrejöjjön a mai nap, úgyhogy az elkövetkező órákat már csak át akarom valahogy vészelni és minél hamarabb hazamenni. Első pillanatokban azt hiszem, hogy majd a féltestvérem lesz a megmentőm, és ebben még mindig bízok valamelyest, de meg kell hagyni, a neve eléggé felkavarja bennem az emlékeket. Sajnos inkább fájdalmas, mintsem szép emlékeket. Mindazonáltal próbálok úgy tenni, mintha nem fájna a Tini név visszhangzása fülemnek, nyilván nem az ő hibája, szóval nem fogok emiatt elfordulni tőle, csak épp a mimikáimat kell megerőltetnem pár másodperc erejéig.
Nem a kézfogás és a bemutatkozás volt a legkellemetlenebb, mint ahogy az kiderül amint leülünk egy békés asztalhoz mindannyian. Mindannyian, kivéve az anyám, akihez valójában jöttem. De mit tudok tenni, nem vagyok az a fickó, aki karót nyelt módjára stresszeli túl a perceket, úgyhogy míg anyám hozza az italokat – gondolom behűtött italokat -, addig én hátra dőlök a székben és végig nézek a férfin és a féltestvéremen. Most jön az, hogy milyen szép időnk van, meg hogy mennyire szép zöld a pázsit, meg ilyenek, mi? Ezt kikerülve inkább bedobok én valami szart, nem mintha ezzel annyira megkönnyíteném az életemet, de még mindig jobb, mint a pázsit.
Szeretek nyerni, bár inkább a szerencsejátékokban és más területeken, kérdésekben, de azért még így is jó érzéssel tölt el, hogy bejött a tippem és valóban egy egyetemistával beszélgetek. Bár ha őszinte akarok lenni, nekem aztán édes mindegy, mit tanul valaki, vagy hogy egyáltalán tanul-e. Elrágcsálok egy sós sütit addig, míg hallgatom őt a terveit, a saját vállalkozás hírére pedig egyenesen elismerően bólintok.
- Ez nagyon királyul hangzik… - felelem, majd lenyelem a falatot. - És milyen vállalkozásba kezdenél? - Én csak beszélgetek, mert még mindig jobb, ha az ő életét csámcsogjuk ki, mintsem az enyémet. Mondjuk tökön is szúrnám magam, ha egy ügyvéd családba futnék bele, mondjuk anyámnak is van annyi esze, hogy ne hívjon meg magához, ha ilyen lenne a helyzet.
Aztán csak figyelem az apa és lánya között kialakuló verbális és egyben nonverbális kommunikációt. Isten ments, hogy én ebbe belekeveredjek, de azért sok mindent megtudok ebből a néhány tekintetből is. Például azt, hogy Martina – khm, Tini – apja nagyon rövid pórázon akarja tartani a lányát, aki nem saját zenéjére táncol, hanem az apja füttyszavára. Vagy valami ilyesmi. Majd a villámokat szóró tekintet teljesen elillan és a következő másodpercben már más a férfi kisugárzása. Oké, vágom én, de úgy őszintén, teljesen felesleges színlelni, mert engem aztán nem kell megetetni semmivel. Marhára semmi közöm hozzájuk és nincs is mit bizonyítaniuk nekem. Martinán marad inkább a tekintetem, mellyel tudatom számára, hogy azért jól olvasok a jelekből, de egyúttal azt is kiveheti szemeimből és testtartásomból, hogy engem kettejük érdekes viszonya nem nagyon fordít fel.
Természetesen én is megkapom a kérdésemet, a hangsúlyt is érzem, de ennyivel nem lehet kibillenteni a nyugalmi állapotomból. Arra mondjuk nem számítottam, hogy még mindig tanulót is feltételez bennem anyám férje, pusztán a koromból adódóan, de nem húzom a számat, mert végül is miért ne végezhetném a hatodik szakomat, vagy miért ne kezdhettem volna el tegnap az egyetemet. Baromság az egész. Én örültem, hogy az érettségim meglett, utána pedig eszem ágában sem volt újra padba ülni. Fel se vettek volna, pénzem se lett volna rá, meg időpazarlásnak is éreztem volna. Egyszóval az egyetem nekem egy hatalmas NEM volt. Érzékelem, hogy anyám közben visszaér, nem is baj.
Nem sietek én a válaszadással, ellenben érdekel anyám reakciója, ami nem éppen megszokottnak mondható. Noha kettőnk között sosem lett kimondva, hogy mivel töltöm a mindennapjaimat és miből veszem a kenyeremet, de éreztem, hogy anyám mindennel tisztában van a börtönlátogatás óta. Az meg, hogy hivatalosan tiszta vagyok egy szép papír, de anyám mentális állapotán nem sokat segített.
Ellenben nem siklok el azon következtetés felett sem, hogy a férfi – és így akkor valószínűleg Martina is – nem tudja, miken mentem keresztül az elmúlt időszakban. És ennek én egy kicsit örülök. Akkor azt hiszem, most, hogy anya is megjött, végre ideje válaszolnom is erre az amúgy egészen ártatlan kérdésre.
- Ingatlanos vagyok. Nagybátyám cége több száz ingatlant tart fent szerte New Yorkban és azok kiadásában és menedzselésében veszek részt az időm nagy részében. Ha meg nincs dolgom, apám éttermében segítek be. - Anyám látszólag megnyugszik, de én nem értem, mit görcsölt rá ennyire a válaszomra és miért gondolta azt, hogy nincs meg az ilyen kérdésekre a reflexszerű válaszom. Nekem is van bejelentett munkám, az egész életem alapja meg van teremtve úgy, mintha teljesen átlagos civil életem lenne. Mert amúgy az is vagyok. Hivatalos bejelentett munkahelyem az Qadir cége, ott vagyok alkalmazott, ezért senki sem csodálkozott, hogy a nagybátyám is ott volt a tárgyaláson, az meg más kérdés, hogy egy merőben különböző okból. Mit csinálok nap mint nap? Járom a várost és rohangálok lakásról lakásra, raktárról raktára, meg tököm tudja honnan hova. Pont az, amit bármely ingatlanos alkalmazott csinál. Apám éttermének alagsora meg egy vízipipázó hely, senkit sem érdekel, hogy a bandánk egyik törzshelye. Én gyakran megfordulok ott, szóval, ha bárki le akarná nyomozni, hogy most igazat mondtam-e, sajnos be kell látnia, hogy igen. Mert hát baszki, nekem is van normális életem, még ha az elmúlt hónapok, évek nem pont erről árulkodtak.
- Szóval jah, már dolgozom vagy tíz éve legalább - Csak hogy teljes legyen a válaszom, meg egy kicsit vissza is szúrjak a férfinak. Meg amúgy, ha nagyon szigorúan veszem és villogni akarnék, azt is mondhatnám, hogy családos vagyok, de erre bizonyára anyám kiköpné a limonádéját, amit épp iszogat. Bár amúgy is el akartam neki mondani, csak azért, hogy ne aggódjon már ennyire miattam.
- Barátnőmmel és a gyerekünkkel élek együtt Alphabet City városrészben - folytatom az úgymond bemutatkozást, inkább anyának címezve a szavakat, aki a vártaknak megfelelően meg is lepődik. Ennek ellenére inkább Martinára és apjára nézek, mert mégis csak ciki érzékeltetni, hogy anyám ennyire nem tud rólam semmit.
- 987 szó // Hi sister! -

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
Help me out of the hell EmptyCsüt. Júl. 07 2022, 13:19
Tiger & Tini

Anyu! Biztos, hogy jól átgondoltad ezt? Kérdezem magamban, miközben a körülöttem lévőkön végig fut a tekintetem. Az egész annyira abszurd. Ebben a szituációban léteznem is nehéz. Nem vagyok feszengős típus, most mégis nehezen kezelem a kialakult helyzetet és a tényt, hogy itt ül velem szemben a féltestvérem. A testvérem. Ennyi idő elteltével lehetünk mi egyáltalán valaha is testvérek? Vagy csak megtűrjük egymást, mint két idegen, akiknek közös az édesanyjuk? Régebben másra se vágytam.. Megakartam ismerni Őt! Tudni szerettem volna róla mindent.. Akartam, hogy legyen a testvérem. Most? Nem is tudom.. Felnőttünk, túl sok minden történt és nem hiszem, hogy valahogy belehetne pótolni az eddig külön töltött elvesztegetett időt. Persze próbálkozhatunk és végig futhatunk egy-két ismerkedős kérdésen, de mit érünk el vele? Anyu boldogságát? Miért most teszi mindez boldoggá? Sorra törnek fel bennem a kérdések, már szinte fejfájdítóak, ahogy utat próbálnak nyerni és éheznek a válaszra. Tiger érdeklődése enged meg egy kis nyugalmat. Ugyan pár perce még nevetségesnek találtam, hogy ismerjük meg egymást pár ártatlan kérdés által most mégis hálás vagyok neki, amiért eltereli a figyelmem a fejemben zajló őrülettől. Könnyedén válaszolok a kérdésére, sőt ki is használom a helyzetet, mert miért ne? Lehetőleg ne csak az én agyam akarjon felrobbanni. Apu részéről meg is kapom a szigorú, szúrós tekintetet és már tűkön ülve várom a fejmosását. Minden egyes alkalommal, - nem viccelek -, soha nem hagyja ki a lehetőséget a bizonygatására, miszerint nekem az ő általa biztosított utat kell járjam ahhoz, hogy sikeres lehessek. Pontosan ezért nem értem mire most ez a színjáték? Nem kell nagy agytrösztnek lenni ahhoz, hogy másnak is leessen a mostanában egyre gyakrabban előforduló apa-lánya közti nézetkülönbség. Szinte sajnálom, hogy előhozakodtam a témával, de Tiger tekintete és testtartása arról árulkodik, hogy ugyan észrevette ő is a köztünk lévő feszültséget, de különösebben nem foglalkozik vele. Miért is tenné? Nem ismer és valószínűleg ő is csak a szokásos köröket futja ezekkel a kérdésekkel, hogy minél előbb túl legyünk ezen.
- Tudod Tiger van egy határozott elképzelésem, de még mindig van min tökéletesíteni és talán mindig is lesz, hiszen ez erről szól.. A folyamatos tervezésekről, fejlődésekről.. Arról, hogy ne ragadjunk le és ne ragaszkodjunk valami olyanhoz, ami, ha régen működőképesnek is bizonyult ma már nem nyújtja azt az élményt, azt a tudást és ilyenkor.. Legalábbis szerintem muszáj észrevenni.. Változtatni kell! Mégis miről hadoválok itt? Gyors mielőtt válaszolni tudna, folytatom, hogy értelmet is nyerjen a mondanivalóm és ne nézzen teljesen hülyének. - Összefoglalva a vállalkozási ötletem szinte kész, de még tökéletesíteni kell.  Majd ha egyszer igazán érdekel és kialakul köztünk egy bizalmi kötelék szívesen megmutatom a terveim és az őszinte véleményektől sem riadok vissza. Fejtem ki neki. - Mert lehetne így, ha szeretnénk. Teszem hozzá, mert nem örülnék neki, ha elkönyvelne ellenségesnek és én tényleg látok némi esélyt arra, hogy egyszer jóban legyünk és igazi testvérekként gondoljunk egymásra. Csak ne lenne ilyen nehéz és hosszú az odavezető út.
Megkönnyebbülök, amikor apu Tiger felé intézi kérdését - gondolom nem akarta tovább nézni a balfaszkodásomat és gyorsan a megmentésemre sietett -, így végre elterelődik rólam a figyelem és nem kell újabb akadályokat teljesítenem, amiket eddig elég gyatrán oldottam meg. Béna, béna.. Biztosan csak percekbe telt mire anyu is visszaért, de nekem óráknak tűnt, miközben összefüggéstelen mondatok hagyták el a számat. Ideje, hogy Tiger-ről is szó essen. Vajon mit rejthet ez a titokzatos ábrázat? A válaszra várva fogok egy mini hamburgert, amibe gyorsan bele is harapok, hogy még véletlenül se hagyja el újabb faszság a számat. Legalább, amíg tömöm a fejem nyugodtan figyelhetem a körülöttem zajló eseményeket.
Tehát dolgozik. Különösebben nem lep meg vele, mert a kiállásából valamiért ezt is feltételeztem. Mióta itt van végig magabiztosan és határozottan állta a sarat. Irigylem is érte. Rezdüléstelen arccal mesél arról, hogy ingatlanos és, hogy mindez pontosan milyen feladatokkal is jár. Mindenki csendben figyeli. A döbbenet az arcomra csak akkor ül ki, amikor közli, hogy mindezt már tíz éve csinálja legalább. Nem arról van szó, hogy büdös a munka vagy ilyesmi.. Nem elvárás, hogy mindenki egyetemre járjon és sokan már fiatalon tudják mit is szeretnének kezdeni az életükkel és bele is vágnak. Benne van a pakliban, hogy a nagybátyja hatására kezdett bele az ingatlan bizniszbe. Nem tudhatom, én maximum csak találgathatok, nem lenne pofám rákérdezni erre. Most még nem.. Nálam talán sosem volt kérdés, hogy egyetemre megyek és nem is igazán kellett unszolni, így az egészből nem lett egy erőltetett, feszültséget okozó téma a családban. Nem kényszerültem lázadásra, mert nem ütközött az elképzelésünk. Egészen mostanáig..
Gyerekünk? Újabb okot kapok a meglepődésre, de mintha anyunak az ábrázata is azt sugallná, hogy ez számára is új információ. Hogy lehet, hogy erről nem tud? Mennyire ismerheti Tigert, ha - ugyan jól leplezi, de én azért már ennél jobban ismerem - nem tud egy ilyen fontos dologról. Aput nem különösebben sokkolja mindez, igazából csak azért ül még itt, mert muszáj. Az elmondottak alapján Tigernek már van egy családja és miért is lenne szüksége még egyre? Anyura igen, de ránk? Vajon ő mit gondolhat erről az egészről? Vágyhat egyáltalán egy testvérre, őt érdekelhette, hogy vagyok? Szinte semmit nem tudok apu és én előtti életéről anyunak. Talán ezért is ennyire nehéz ez nekem.
Mintha egy pillanatra megfagyott volna a levegő. A csendet apu mobilcsörgése szakítja meg. - Bocsánat, ezt fel kell vennem. Kel fel az asztaltól és bemegy a nappaliba. A tekintetem végig követi a távozó alakját, majd visszavezetem Tiger-re, mert mégis csak illene valamit mondani. - Jól hangzik. Erőltesd már magad Tini, Te nem szoktál ennyire szűkölködni a szavakból. Jegyzem meg magamnak. - Ne haragudj a szűkszavúságom miatt és, hogy kicsit zavart vagyok.. Nem a személyed ellen irányul.. Kiskorom óta szerettelek volna megismerni.. de annyira hirtelen jött.. és alig értek valamit ebből az egészből. Bumm. A bomba robbant, utat nyertek a fejfájást okozó zakatoló gondolatok. - Martina! Szól rám anyu és látom az arcán, hogy kérlel, szedjem össze magam a kedvéért és ne hozzam kellemetlen helyzetbe. Időközben apu is vissza ér az asztalhoz és a kezét nyújtja Tiger felé, hogy kezet foghassanak. - Sajnálom, de fontos munkaügy jött közbe, ami nem várhat. Jó, hogy találkoztunk. Miután elköszönt már rohanna is be a dolgozószobájába, de anyu hangja megállítja.- Nem ér ez rá később? Kérdezi. - Nem. Apu szűken válaszol, és még egyszer elköszön, majd bemegy a lakásba. Ha ez előtt kellemetlen volt a helyzet nem tudom most mit mondanék erre. Csúf igazság? Anyu bármennyire igyekszik ez nem megoldható egy csettintésre és nem leszünk ilyen könnyen egy család.
mind álarcot viselünk
Martina Quinlan
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madelyn Cline
106
★ :
Help me out of the hell EmptyVas. Júl. 10 2022, 20:07

Tini & Tiger
Elég nehéz körülírni azt az érzést, ami most kavarog bennem, én meg aztán végképp nem vagyok ebben jó. Kicsit olyan, mintha anyám távozásával az összes pszichológiához kapcsolódó ehetség is eltűnt volna az életemből, illetve belőlem. De ha valahogy tárgyilagosítanom kellene, azt mondanám, hogy elég szar érzés itt lenni anyáméknál és beszélgetni egy kvázi rokonommal, akiről tudtam, hogy létezik, de nem ismertem eddig, viszont annyira meg nem feszülök rá a találkozóra és a beszélgetésre, mert számtalan, ennél jóval kellemetlenebb és nyakszorítóbb helyzetben is voltam már, éltem már, úgyhogy nem basz meg az ideg, hogy már megint olyan emberekkel kell lennem akikkel nem akarnék és olyan dolgot kell művelnem, amihez se kedvem, se gusztosom. Beszélgetni... De még mindig jobb, mint sok más szar helyzet, meg amúgy is, én jöttem ide. Én rontottam el az egészet azzal, hogy utólagosan igent mondtam anyám meghívására.
Én alapvetően egy szavas válaszra számítok arra a kérdésemre, hogy milyen vállalkozásba kezdene Martina, szóval szépen kezdek nagyon a székembe passzírozód ahogy csak ülök és hallgatom a válaszát, aminek én a lényegét is elvesztem, meg kétszer megkérdezem közben magamtól, hogy mégis hova kerültem és miről van szó, mi történik és miért. De nagy szerencse, hogy tudok csendben szenvedni, miközben belül meghalok, de lehetőleg aligha feltűnően. Mármint nem látszik, hogy meghalok, pusztán csak az, hogy hatalmas kérdőjelekkel dobálom a szűnni nem akarok szavakat hadováló lányt. A legszebb az egészben, hogy egyenes választ nem kapok a kérdésemre, vagy lehet csak én vagyok balfasz és nem tudok olvasni a barokk sorok között.
- Ahha, ez szuper... - reagálom rá, mert fingom nincs, hogy mire kellene válaszolnom és arra milyen választ is adhatnék, úgyhogy lényegében leokézom. De azért azt felfogom, hogy még szorosabbá szeretné tenni a kapcsolatunkat ahhoz, hogy többet mondjon a terveiről. Nekem ezzel kapcsolatban csak egy kérdésem lenne. - Miért, ennyire titkosak? - Oké ez most kurvára bunkó volt tőlem, de van annyi igazságérzetem, hogy ha már végigszenvedtem az elmúlt percek filozófikus monológját, akkor már csak visszavágom, hogy ő is legyen kellemetlen helyzetben. Csak mert izé, tesók vagyunk, aztán elvileg ezt így kell csinálni. Grace-től kérdeztem, hogy milyenek az igazi testvérek egymással és azt mondták, hogy mindig cseszegetik egymást. Nekem meg ez szokott menni.
Aztán már-már menetrendszerűen megkapom én is a kérdést, nem ér váratlanul, mert sejtettem, hogy ezígy vagy úgy, de szóba fog kerülni a mai nap folyamán. Meg sem próbálom magam izgalmas fickónak eladni, legyek há én anyám első letagadot gyereke, aki látszólag az anyja nélkül is tök jól felnőtt és elboldogul az életben. Sikerem, meg hasonló tudja a tököm dolgok, még ha a a sikerességet szerintem az ő szemükben aligha ütöm meg, hisz nem jártam egyetemre, meg igazgató sem vagyok sehol, nem járok öltönybe, bár éppenséggel még járhatnék is, ha szeretném a hacuka kellemetlen textíliáját. Annak ellenére, hogy nem hagyja el a számat hazugság, mégis érzem, hogy a kép, amit szemük elé tárok magamról, az nem én vagyok, se életmódban, se személyiségben. És valahol ez ilyensztő is. Azt hiszem, az ügyvédek pont ezt szeretik. Megfelelő szavakkal hazugság nélkül is be lehet bármit mesélni. De legalább én a rokonom vállalkozását segítem, nem saját utanam járom. (Mert balfasz vagyok ahhoz, hogy saját utam legyen.)
Én is megérzem, hogy a gyerek szó tán túl erős és hirtelen volt, de maszkom alatt veszettül vigyorgok az engem néző meglepett arcokon. Tudtam, hogy ez ütni fog és tetszik, hogy tudtam én is meglepetést okozni. Én újra itt vagyunk. Nem a valóságot mondom úgy, hogy igazak a szavaim. Mondjuk akár még valóságnak is tekinthetjük, ha úgy van.
A kellemetlen levegőt aztán az apja töri meg. Örülök, hogy kicsit magunkra hagy minket, mert leginkább Martina és az anyám miatt jöttem ide és így kötetlenebben tudunk beszélgetni talán. Erősen csak talán. Úgy látom, mintha ez pont így lenne Tini esetében is, szóval már most kaptam egy erőteljes képet a családról. Az apának erős a jelleme és tőle tart anyám is, meg a lánya is. Mondjuk nem csodálom, mert anyám mellé tényleg egy erős férfi illik, Martina szavai pedig azt sugallják, hogy azért valahol megbújik egy huncit lázadó benne. Kezd érdekelni a dolog, előre is dőlök a székben ennek örömére. Szemöldökeim azért magasba szöknek a hirtelen őszinteségből.
- Ez normális. Nekem is hirtelen jött. Meg amíg anyámmal nem beszélek csak évi egy-két szót, addig felesleges is volt megismernem az új családját, érted... - Ez most egy kőkemény beszólás tőlem anyámnak, de remélem nem gondolta, hogy megússza. Próbálok értelmes választ adni Tininek, hogy miért pont most és miért ilyen hirtelen mutatott be nekik engem anyám, nem teljes a történet, de röviden valban erről lenne szó. Ha anyámmal leszarjuk egymást, miért ne lenne így az új családjával... És jah, csak mondom, hogy én voltam előbb, szóval ők az újak, én meg úgymond a rége. Már amennyiben voltak ők apámmal ténylegesen is egy család. Közben sajnos ideje korán visszajön az apja, de hamar kiderül, hogy csak elköszönni jött. Király! Felállok, kezet fogunk, aztán részemről jó lenne, ha nem találkoznánk többet. Mindegy, elmegy, ez a lényeg. Anya nem örül neki, gondolom célja volt, hogy elfogadtasson vele és ez most meghiúsult.
- Az meg, hogy miért pont most kezdtünk el többet beszélni, nekem is jó kérdés - folytatom, miután elment a férfi, majd erősen anyára nézek. Száz százalékik biztos vagyok benne, hogy nem így akarta ezt a témát terítékre hozni.
- Ez hosszú és bonyolult. De a változás sosem késő. Régóta szerettem volna, hogy ti megismerjétek egymást és testvérekként tekintsetek egymásra. - Anyám is őszintébbé válik, mire én sóhajtok egyet. Félig tudom, miről beszél, csak azt nem vágom, hogy mi tartott ennyi ideig neki. - Hát ez harminc évesen elég meredek... - forgtom szemeimet. Most ezzel szerintem semmi bántót nem mondtam, egyszerű tény. Ezek szerint anyám tényleg komolyan gondolja, hogy ezúttal közeledni akar felém, ez meg ijesztő számomra. Lehetett volna anyám eddig is, nem csak most, de azért megüti a fülemet az a gondolat, hogy változni sosem késő. Oké, lehet. Én megpróbálom.
- xxx szó // Hi sister! -

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
Help me out of the hell EmptySzer. Júl. 27 2022, 12:59
Tiger & Tini

Szeretném, ha megismernéd a testvéredet.
Talán csak nemet kellett volna mondanom erre a kérésre. NEM! Ennyi lett volna az egész? Elkerülhető lett volna ez a kínos találkozó? Megúszhattam volna az egészet? Ilyen egyszerűen? Nem hiszem. Anyu nem az a fajta, aki ilyen könnyen feladta volna. Különben is! Biztos, hogy ennyire nemet akartam mondani? Biztos, hogy ezek a zavarba ejtő percek, amiket most át kell élnem nem érnek meg annyit, hogy megismerjem a testvéremet?
Túl sok most ez így egyszerre és tőlem váratlan módon nem tudom helyén kezelni a dolgokat. Nem tudok felhőtlen beszélgetést folytatni, ahogy értelmes összefüggő választ sem tudok adni Tiger kérdésére. Ömlenek belőlem a szűnni nem akaró értelmetlen szavak. Mit művelek? Tiger nem szól közbe, nem kapok gúnyos megjegyzéseket vagy pofa vágást, de érezhető, hogy fogalma sincs arról, miről is beszélek. Nyugi tesó! Nekem sincs.. Próbálom menteni a menthetőt és kivágni magam az általam okozott kínos helyzetből. Küszködök, hogy valami értelmes is elhagyja a számat, mire jön a kérdés:
Miért, ennyire titkosak?
Hogy mi? Akaratlanul is felhúzom a szemöldököm a kérdésére. Bunkó. Vele ellentétben én nem játszom a rendíthetetlent, nem viselek maszkot, így tökéletesen tükrözi az arckifejezésem, hogy mit érzek most. Aha.. Jól látod. Egy kicsit most pipa lettem, de nyugi nem vagyok egy nebáncsvirág és túl fogom élni, hogy egy tuskó vagy. - Ja. Kibaszottul. Folytatom gondolatban. Apu előtt még sem káromkodhatok, egy hölgynek olyat nem illik vagy mi. Nem tudom eldönteni, hogy ténylegesen nem érti, miről beszélek, vagy vajon csak kötözködni akar velem. Elég egyértelmű voltam szerintem. Először is: Rohadtul nem érdekli, csak próbál túl esni a kötelező kérdéseken. Másodszor: Bizalmi kötelék. Mit hitt? Nem osztok meg mindent magamról az első találkozás alkalmával. Harmadszor: Igen. Titkosak, legalábbis biztos nem most itt az asztalnál állok elő a terveimmel, miközben tudom, hogy apát le kell nyűgöznöm különben bukta az egész és dolgozhatok neki, ha akarom, ha nem. Sorry, but not sorry.
Nem is bánom, hogy Tiger-re terelődik a figyelem, közben legalább fortyoghatok magamban egy kicsit és zakatolhatnak tovább a kérdések, aminek már kevésbé tulajdonítok örömöt. Igyekszem nem túlreagálni, hiszen ez most egyikünknek sem lehet könnyű. Hiszem, hogy a sziklaszilárd, begyakorolt válaszai és az érzelem mentes arckifejezése mögött egy olyan személy lakozik, akinek igen is jelent valamit, hogy most itt kell lennie. Teljes a csapat, anyu is visszaért.
Az elhangzottak alapján az a benyomása az embernek, hogy Tiger szépen felépítette az életét. Munka: Pipa. Család: Pipa. Talán tényleg csak kényszerből jött, hogy letudja a tiszteletköröket. Utána meg élünk tovább, mintha ez meg sem történt volna. Vajon lehetséges ez? Részéről talán, de nálam ez nem így működik.
Nem tudom, hogy apu távozása vagy már a jelenléte se érdekelt volna, de kifakadtam. Talán az első őszinte megszólalásom a mai nap folyamán. Lássuk be, nem játszhatjuk el a „minden zökkenő mentesen sikerült” egyesített családot, ha mindenkiben valahol ott az a bizonyos tüske. Előre látható volt, hogy anyu nem fogja díjazni az őszinteségemet, de különösebben ez most nem érdekel. Megkönnyebbülök, amikor Tiger nem zárkózik el és nem tudja le egy „aha, persze amúgy kit érdekel/érdekelsz?” kérdéssel. - Érthető. Teljesen megértem. Fogalmam sem volt anyu pontosan mennyit és hogyan találkozott, ha találkozott Tiger-el. Már évek óta felhagytam a kérdezősködéssel. Bevallom belefáradtam, hogy újra és újra zsákutcába jutottam a kísérleteim során. Jó ideje már, hogy elhatároztam nem erősködöm és elengedem a témát. Elraktam egy fiókba a gondolatot miszerint nekem van testvérem. Anyu eddigi életem során, úgy döntött, hogy nincs és én próbáltam e szerint élni. Persze, hogy kiborultam, amikor a semmiből 22 év elteltével előállt az ötlettel, hogy ideje megismerkednünk.
Apu idő előtt ér vissza. Pont, amikor már kezdtünk volna kicsit megnyílni egymás előtt. Nem szép dolog, de örülök, amikor kiderül, hogy a munka elszólítja, és nem tud velünk maradni. Így se könnyű, de talán mindannyiunk közül ő az, aki erre a legkevésbé sem vágyik. Mindezt csak anyuért viselte el eddig is és az a bizonyos hívás sem lehet a véletlen műve. Mindenesetre jobb, hogy most nincs itt.
Az az érzésem támadt elnézve Tigert, hogy most először enged láttatni magából valakit, akit tényleg érdemes lenne megismerni. Valakit, aki ugyanúgy értetlenül áll a kérdés előtt: Miért pont most?
- Ez hosszú és bonyolult. De a változás sosem késő. Régóta szerettem volna, hogy ti megismerjétek egymást és testvérekként tekintsetek egymásra. Tényleg anyu? - Ha ebből tényleg szeretnénk kihozni valami működőképes kapcsolatot, ahhoz elengedhetetlen, hogy őszinték legyünk egymással. Itt elsősorban anyu rád gondolok. Nem várhatja el tőlünk, hogy az ő módszerei és elképzelései szerint egymás nyakába ugorjunk, mintha mi sem történt volna. Mintha az a sok kimaradt év nem is lett volna.. Tudom, hogy nem így képzelte el és azt is mennyire támadónak érezheti a szavaink. Nem esik jól neki, de tudnia kell, hogy részben ezt saját magának köszönheti. Úgy helyezkedem, hogy anyu szemeibe nézhessek. A tekintetem komoly, de nem a szúrós fajta. - Talán engedned kéne, hogy mi döntsünk arról, hogy egyáltalán szeretnénk-e a másikat beengedni a saját életünkbe. Nem vagyok már kislány és tudnia kell, hogy az eltervezettek szerint ez így nem fog működni. A szavaimat mostantól már mindkettejüknek intézem, de tekintetem már Tiger felé fordul. - Részemről igen. Szeretnélek beengedni az életembe. Nyilván nem lesz egyszerű és időbe fog telni, de igen. Egy próbát mindenképp megér. - Ha részedről is mehet.. Bízom benne, hogy igen. - Azt javaslom, hogy ismerkedjünk meg úgy és akkor, amikor és ahogyan mi szeretnénk. Mintha mázsákkal lettem volna könnyebb miközben elmondtam én mit is akarok. Nem tudom milyen reakciók fognak érkezni és most már nem is érdekel. Én elmondtam, ami engem nyomasztott. Mindketten pontos rálátást kaptak arra, hogy ebből a megrendezett cirkuszból nem kérek. Nem tudom kezelni, nyomasztóan és frusztráltnak érzem magam tőle.
Ha anyu és mindenki tényleg ezt szeretné érdemes próbálkozni és én fogok is. Azt szokták mondani: Jobb később, mint soha!
mind álarcot viselünk
Martina Quinlan
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madelyn Cline
106
★ :
Help me out of the hell EmptySzomb. Aug. 27 2022, 17:00

Tini & Tiger
Valószínűleg mindenkiben megvolt kezdetben a kíváncsiság, ami miatt most mind egy asztalnál ülünk. Mert szartam én eleget anyám családjára eddig, azért valamennyire mégis csak érdekelt, hogy milyen helyen lakik ő, milyen családja van. Mikor ezt meglátom, egyértelművé válik számomra, hogy miért nem akarta eddig, hogy ennek részese legyek – gondoltam, és tényleg, ez az én szemszögemből egy elég kiváló és tökéletes családnak tűnik, aminek én nem jó, ha részese vagyok, vagy leszek a jövőben. Ez nem mártirkodás, annyi szépérzékem nekem is van, hogy jobb nem elcseszni azt, ami már működik.
Ami Tini tanulmányait illeti, nekem valami nagyon bűzleni kezd. Egyfelől, lehetséges, hogy velem van a gond, de nagyon úgy tűnik, mintha ki akarna térni az egyértelmű válasz alól. Ha nem, akkor is valamiért túlbeszéli a talán ennyire nem ködös témát. Valószínűnek tartom tehát, hogy van ebben az egészben valami, amit én nem tudok, de fontos adalék. Utólag érzem, hogy talán pont ezen adalék hiánya miatt elég bunkón hangozhat a kérdésem, amit Tini nem kicsit vesz rossz néven. Látom a szemeiben, látom arcán, hogy melegebb éghajlatra küld, úgyhogy veszem a lapot, elengedem a témát és elviszem magammal a tapasztalatokat, ami még jól jöhet későbbre. Már amennyiben találkozunk még a jövőben valamilyen oknál fogva.
Én személy szerint nem feltétlenül kapok olyan kérdést eddig még, amire nem számítottam volna. Nem terveztem kibújni a válaszok alól és alapvetően olyan életmóddal, mint amivel én rendelkezem gyakran kell igazolnom az ártatlanságomat minél kevesebb hazugsággal. Meglep, hogy egyelőre mindig rendben halad a részemről, bár ahogy pörögnek az események egyre inkább gyanakszom a hármójuk közti eddig kimondatlan feszültségekre.
Tini apja elmegy, Tinivel együtt anya testtartása is mintha megváltozna, úgyhogy én is úszok az árral. Egyelőre egész jól sikerült megkeményíteni a vonásaimat és nem kimutatni bármi jelét a bennem lévő haragnak, amit anyám ültetetett el bennem sok-sok évvel ezelőtt. Az elmúlt években már azt hittem, hogy eltűnt belőlem minden anyámmal kapcsolatos érzés, de mióta újra sűrűbben beszélek vele, ez egyre jobban előtörni látszik, nekem pedig nem világos még, hogy akarom-e én ezt egyáltalán.  
Próbálom azért oldani a benne keltett sérelmeket és az apja távozását követően én is barátibb hangnemre váltok. Anya szerintem örül is ennek, annak ellenére, hogy a téma számára szerintem nem kényelmes. Tini válaszára pörög a tekintetem közte és anyu között, úgy látom, már volt rólam szó ezelőtt is, amire visszautalhat a lánya. Semmit sem utálok jobban, mint az erőltetett jópofizást, meg az erőltetett barátkozást. Nem mintha bármi problémám lenne Tinivel, csak ez még mindig egy elbaszott szituáció és mindannyian tudjuk, hogy nem itt és nem ma fogunk tudni közvetlenek lenni egymással.
Imádom, ahogy kiosztja anyát és már csak azért sem akarok közbeszólni, mert látni akarom, hogy mi sül ki ebből. Anya válaszol valami semlegeset, de én ekkorra már máshol járok fejben. Történetesen valami állató jó bulin, úgyhogy nekem is van egy egyértelmű válaszom Tininek azzal kapcsolatban, hogy be akarom-e engedni az életembe.
- Szereted az alkoholt ugye, Tini? - csak megerőltetem magam, hogy kimondjam a nevét minden rosszérzés és elmék ellenére. Nem mondhatja, hogy nem próbálkozom. - Jövőhéten lesz egy buli a haveromnál… - mosolyodom el enyhén félredöntött fejjel erőt utalással, hogy szívesen látnám ott őt is. Remélem nem gondolja, hogy egy befásult fasz vagyok csak mert azt mondtam, hogy gyerekem van, aminek igazáról lehetne vitatkozni, de ez most lényegtelen. Mi van anyával? Nem tudom, de leszarom. Felnőtt lánya van, csak elengedni velem bulizni, ha egy kicsit is bízik bennem, elvégre, ha nem akarja meghazudtolni magát, akkor elméletileg nagyon is örülnie kellene annak, hogy mennyire könnyen össze tudunk barátkozni mi „gyerekek” a saját nyelvünkön.
Csakhogy mégis ráncosodik a szemöldöke. Értem én, hogy nem akarja bandatagok közé engedni egy szem lányát, de ez most egy bizalomteszt számára. Ha nem engedi Tinit, hogy velem legyen, akkor tényleg nincs miről beszélnünk.
- 622 szó // Hi sister! -

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
Help me out of the hell EmptyPént. Szept. 02 2022, 14:33
Tiger & Tini

Mindenki tisztában volt azzal a ténnyel, hogy a mai nap nem fog zökkenőmentesen zajlani. Talán anyu volt az egyetlen, aki abban a tévhitben élt vagy csak reménykedett benne, hogy könnyedén vesszük az akadályokat. Egy ideig működött is a terve, szépen haladt előre a nem túl őszintének ható társalgás. Figyeltünk, meghallgattuk egymást, de valójában mindenki csak túl akart esni rajta. Anyu kedvéért. Mindezt érte, amikor miatta alakult úgy, hogy eddig nem vállalhattunk szerepet a másik életében. A folytonos titkolózása, a kibúvásai a beszélgetéseink alól, amikor Tiger nevét hoztam szóba. Elengedtem a témát, hiszen belefáradtam abba, hogy fáradozzak valamiért, amibe nem hajlandó beavatni.
Azon a bizonyos reggelen, amikor mindezek ellenére végre elhatározta magát és ragaszkodott a családunk egyesítéséhez, feltépett bennem valamit. Egy régen elraktározott mély sebet. Egy sértettséget, egy meg nem értett indokot, amivel minden egyes alkalommal lerázott. Mindezek után nem is olyan meglepő, ha nem vagyok itt teljesen fejben és nem veszem ki a részem a beszélgetésben. Az se csoda, hogy kiborul a bili, amikor rám terelődik a téma és nem tudok összerakni egy épkézláb mondatot. A tetejébe még Tiger megjegyzése is kiborít. Köszi tesó, de az nem segít, ha előadod a kemény legényt és bunkóra váltasz. Egyértelmű jelzést küldök felé, amivel erősen ajánlom neki, hogy ne firtassa a témát. Sem az idő sem a hely nem alkalmas arra, hogy azt ecseteljem mekkora szívás mindenkinek és mindenkor megfelelni. Hol vagyok én? A saját elképzeléseim? Nem.. Ebbe most nem megyek bele.
Szerencsére Tiger nem erősködik, és hamar túl tudunk lendülni a kínos szituáción. Megkönnyíti, úgyis fogalmazhatnék: megment az, hogy Tigerre terelődik a figyelem. Számomra bosszantó mennyire könnyedén ad választ a kérdésekre, mintha egy jól betanult szöveggel érkezett volna.
Apu se piskóta a jól időzített telefonhívással és az ürüggyel, hogy elszólítja a munka. Kicsit se levágós mennyire kamu a hívás.. Anya próbálja marasztalni és kérleli, hogy maradjon, de nem jár sikerrel. Miért is járna? Apu ellen a meccset nagyon nehéz megnyerni. Ha sikerül napokig büszkeség tölt el.
Igazából jobb így nélküle, kevésbé kell minden szavam megválogatni és nem kell tovább kerülgetnem a forró kását. Anyu tudja a véleményem, de most hangot is adok neki, Tiger jelenléte se állíthat meg. Nem foglalkozok a következményekkel vagy anyu szúrós tekintetével. Egyszerűen csak kitör belőlem, lesz ami lesz alapon.
Könnyedebbnek és felszabadultabbnak érzem magam, ahogy a számomra jelentőség teli mondatok elhagyják a számat. Igazán akkor sikerül megnyugodnom, amikor Tiger barátibb hangnemre vált. Világossá válik, hogy ő sem igazán érti, miért pont most ennyi idő elteltével gondolja úgy az anyánk, hogy ez egy szuper ötlet. Szupernek szuper, még ha ennyit is kellett várni rá.. de, hogy nem így és ebben a környezetben az tuti. Nem vagyunk már kisgyerekek, akiknek a kezüket kéne fogni és támogatni minden egyes lépésüket.
Anyu nincs elragadtatva az asztalra ömlő őszinteségtől, a felé irányuló kellemetlen kérdésektől, de állja a sarat. Felkészült, mint mindig. Ha kell, rám szól a tiszteletlen beszédért, de összességében látom rajta, hogy valahol örül. Boldog, hogy itt vagyunk együtt, bár bosszantja, hogy a férje lelépett. Valahol mégis jobbnak látja, hogy nincs itt, amikor a kislányából ennyi igazság érzet tör elő.
- Nem hiszem, hogy ez jó ötlet.. Nem lenne jobb egy nyugodtabb helyet választanotok, hogy tudjatok beszélgetni is? Láttam én, hogy Tiger kérdésére anyának ráncosodni kezdett a szemöldöke, de elég béna, ahogy próbál óvatosan arra utalni, hogy nem akar elengedni. Miért is? Nem értem mi baja lehet.. Ez csak egy buli.. Nem foglalkozva anyával, mintha meg se hallottam volna az előző szavait pimasz vigyorral Tiger felé fordulok. - Tökéletes. Utalok válaszként a meghívásra, majd úgy teszem a kezem a számhoz, hogy anyu ne láthassa, amit suttogok.
- Szeereeteem az alkoholt. A színjáték igazából anyunak szólt. 23 éves vagyok, ne higgye azt, hogy nem fogom megoldani. Ha ott akarok lenni ott is leszek.
- Martina ne gyerekeskedj! Reflexszerűen érkezik a válaszom. - Akkor ne kezelj úgy, mintha gyerek lennék még! Nem tudom mit hisz. Ő akarta, hogy megismerkedjünk. Most mitől fél annyira, miért akar ennyire óvni egy ártatlan bulitól?
Nem sokszor fordul ez elő. Ő az engedékenyebb szülő, ezért is nem értem mi ez a hirtelen szigor a részéről. Anya tekintete köztem és Tiger között cikázik, mintha kezdené belátni, hogy fel kell adnia az elképzeléseit és hagynia, hogy úgy és akkor ismerkedjünk meg, ahogy mi szeretnénk. Tudja ő is, hogy engednie kell. Végül nagy sóhajjal, de belekezd. - Legyen. Megbízok bennetek. De Tini.. vegyél vissza a szállodákban töltött éjszakákból. Nem szeretem, ha nem itthon alszol, és ne igyál annyit. Hurrá.. elengedett, de előtte még jól beégetett. - Köszi... Javítanám anyu félreérthető szavait. Apu szállodalánc tulajdonos. Nagy a város, ha egyszerűbbnek látom megszállni az egyik hoteljében, mint haza fuvaroztatni akkor ezt teszem. Nem értem mi ezzel a baj.. Igazi anya-lánya közjátéknak lehet szem és fültanúja Tiger. Ezek lennénk mi. - Erre még visszatérünk. Ahogy mindig.
- Hol és mikor lesz a haverodnál a buli? Anyut ezzel kizártam, nem akarom egész nap a papolását hallgatni. Sokkal inkább izgatja a fantáziám, hogy milyen buliba lettem hivatalos az újdonsült testvérem által.

Tiger Kareem Abbar imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Martina Quinlan
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madelyn Cline
106
★ :
Help me out of the hell EmptyPént. Szept. 23 2022, 21:54

Tini & Tiger
Vágom, hogy talán nem véletlen az a telefonhívás és csodálom, ha ennyire agyafúrt, ugyanakkor nem ismerem az embert, úgyhogy nem állíthatom, hogy menekülne a helyzettől. Vagy ki tudja. Én lehet szétfingatnék egy olyan kaliberű pasast, mint én csak azért, hogy megnézzem milyen fából faragták azt a nyavalyás első gyereket, de tudom, hogy van annyira romlott már a fantáziám, hogy ne én legyek az, aki ilyen helyzetekben jó döntéseket hozzon.
Nem erősségem az ilyen puhatolózós kapcsolatok, az én ismerőseim nyersek és pofátlanok, úgyhogy megszoktam, hogy folyton szorul nyakam körül a hurok és állandóan ki kell mentenem magam a szar helyzetekből. Nem akarom ám szándékosan kiborítani a féltestvéremet, mentségemre szóljon, hogy valóban halvány fogalmam sincs, hogy ki ő és mit csinál, vagy milyen az élete, mindenesetre a nyékes téma már most megvan. De ezt majd talán elmeséli valamikor, egyszer, ha úgy adódik.
Látom, férfi az úr a háznál, már ami anyámat és a férjét illeti, de ez nem lep meg. Vagy ha meg is lep, nem csodálkozom el rajta, mert apámtól is elmenekült, miután egyszer igent mondott már neki. Amúgy ezzel nincs gond, nálunk is a férfi az úr, tekintve, hogy egész életemben apámmal nőttem fel kettesben, úgyhogy nő nem is lehetett volna. Pedig nagyon kellett egy! Egy anya, aki megnevelt volna mikor szükségem volt rá. Apa nem bírta sosem rövidre fogni a pórázomat és túl nagy lett a szabadságom. Azt mondta, bármibe kezdek, bármivé akarok válni, támogatni fog. Azt azért nem gondolta volna, hogy a bármi az ennyire sok mindent jelent. Igaz, azt sem gondolta volna, hogy a testvére fog engem behúzni a vulkán belsejébe, habár megégni megértem párszor, de még élek és sok pénz üti a markom.
Nyilván nem vártam el anyámtól, hogy miután elmegy a férje, asztalra csap egy méretes tequilat, de azért egy kicsit mertem remélni, hogy személyesebbre foghatjuk a beszélgetést, ami habár részben meg is történik. Ahogy nézem őket, anyát és lányát, gyomromban görcs keletkezik. Bűnösnek érzem magam, hogy irigy vagyok, amiért Martina megkapta anyából mindazt, amit én nem és ez egyébként meg is látszik rajta, elvégre egy tök okés nő lett belőle, tipikusan olyan lánynak tűnik, akikre büszkék lehetnek a szülei. Velem ellentétben. De ez rendben van, nem fogok egy pillanatra sem küzdeni azért, hogy megfosszam őt az anyai törődéstől és ezzel magamhoz ragadjak valamennyit belőle, mert nem akarom, hogy jobban megismerjen engem anyám. Már úgyis tud valamennyit, de nincs értelme folyton-folyvást aggódnia miattam.
Persze, hogy tudja, ki vagyok, egyből üvölt a lelkiismerete, hogy ne engedje el a lányát velem, kettesben. Hisz az teljesen jó, ha csak én jövök át hozzájuk, látja, mit művelünk egymással és ha lehet, többet ne is találkozzunk. Ezt gondolja anya is, a férje meg aztán főleg.
- Teljesen nyugodt hely lesz az - és most kivételesen nem (csak) a fű miatt mondom ezt. - A legjobb hely a beszélgetésekre - felelem és elkezdek kotorászni zsebemben, én sem tudom miért akarok reflexből dohányért nyúlni, szóval egyelőre nem veszem ki a dobozomat. Mégsem kellene talán itt rágyújtani.
- Nem bízol bennem, anya? - nézek rá teljesen őszintén és talán most először mondom ki az anya szót Tini előtt. Nekem elég furcsa érzés. Tudom, mit miért tesz és mit miért gondol aza nyám, de erre a válaszára valóban kíváncsi vagyok. Nem tetszik neki, látom az arcán.
- De, bízok, csak a barátaidban még nem - feleli némi habozás után, de tudom, hogy nem bízik. Ha most nem lenne itt Martina, előre dőlve anyám szemeibe néznék és megkérdezném tőle, hogy ugyan miért bízik bennem, ha nem is ismer és most húztak ki a dutyiból, de félek, hogy ezzel Tini nem jönne el a feldobott buliba. Ami egyébként nem egy igazi buli, csak egy átlagos összeröffenés, de ezek után majd bulivá varázsoljuk. A képletes reakcióm helyett azonban csak elmosolyodom. Talán látják tekintetemben a kételkedést, de azt mondom, jó, akkor maradjunk ennyiben, jobban járunk amúgy is.
- Akkor bízz csak bennem, hogy úgy hozom vissza, ahogy elhagyja a házat - Mondjuk ez Tinin is múlik, nem csak rajtam, de a válaszából ítélve anyának már nem sok választása van. A tesóm - haj de nehéz rá testvérként gondolni - gyorsan pontot tesz az egész végére, szóval én ezt egy erős igennek veszem.
Kacsintok egyet Tini suttogására, tetszett a huncut megnyilvánulása, ami egyben kiakasztja anyát. Nem értem, mit kell itt karót nyelni ennyire. Értem, hogy sosem volt két gyereke egyszerre, de most őszintén, diplomáciai megbeszélést folytassunk? Hajjaj, én nem akarok részt venni ebben a harcban, székemhez lapulok. Végre egy vita, amiben nekem nem kell részt vennem és itt most összeteszem a két kezem, hogy nekem nem kellett ilyen harcokat vívnom apámmal. Habár apámmal 16 évesen más együtt fogyasztottam alkoholt és az is teljesen mindegy volt, hogy mi a vallásunk. Mármint az ő vallása.
Azt anya sóhajt, én meg úgy elvigyorodom, hogy majdnem képem röhögöm az előttem ülőket anyám fájdalmas veszteségétől. Aztán megakad a fülem egy bizonyos dolgon és immáron Tini felé fordulok némileg lenyűgözve. Nah, úgy érzem végre témánál vagyunk.
- Aha - felelem Tini magyarázkodására, jelezve, hogy egy szavát sem hiszem el. De tegyük fel, igaz, akkor is ez a szituáció annyira jól jött ki, hogy akkor is rosszul jönne ki belőle Tini, ha amúgy még szűz lenne. De ha anyám huszonhárom éves lánya még szűr, akkor ezentúl letagadom, hogy egyáltalán van anyám. Hát hogy lehet így nevelni egy gyereket?
- Huh - mindössze ennyit tudok kinyögni elsőre, ahogy egyelőre ejtik a témát, de látszik, hogy még lesz ennek folytatása. Nem irigylem Martinát. - Nyugi, nincs ezzel baj, sokáig én is rendszeresen aludtam szállodákban. - Csak hogy kimentsem és közben anyámnak eltereljem a figyelmét. Nézem, hogy erre mit mond anya, de azt amit gondoltam: semmit. Mert tudja, hogy ő már nem tud engem megnevelni és nincs is joga hozzá.
- Szerdán. - Valamelyik szerdán, most már, hogy rávágtam. - A Houston úton, de majd adok pontos címet. Meg ha akarod, eljövök érted. - Nem célom titkolni anyám előtt, hogy hova akarom vinni a lányát, de azért, ha kérdhetem, ne hívja ránk a felügyelőket, csak hogy óvják a lányát. Akkor elég nagy szarban lennénk.
Most, hogy ezt megbeszéltük, mondanám, hogy koccinthatunk rá, de csak narancslét látok az asztalon. De mindegy, jó az a narancséle vodka nélkül is, szóval kiszolgálom magam és töltök mindenkinek.
- Akkor hát egészségünkre! - mutatom fel a poharamat. Ez egy jó alkalom. Megismertem anyám családját (nem), voltam nálunk (a teraszon), tudtam egy jót dumálni anyámmal (ez sem) és még a testvéremmel is összebarátkoztam (még nem). De egy koccintást ez is megér.
- 1075 szó // Hi sister! -

Martina Quinlan imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Tiger Kareem Abbar
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Drogcsempész
★ play by ★ :
Zayn Malik
★ szükségem van rád ★ :
x good and bad guys x
361
★ :
Help me out of the hell EmptyCsüt. Okt. 06 2022, 12:08
Tiger & Tini

Biztosra veszem, külső szemlélőként a többség azt mondaná, hogy a miénk egy tökéletes család és igazi főnyeremény lehet a tagjának lenni. Meg azt, hogy a Quinlan lánynak mindene is megvan. Vagyonos szülők, hatalmas lakás és lehetőségek tárháza a jövőjét és egyéb más dolgokat illetően. Mi tagadás ez így meg is állja a helyét, de aki egy kicsit is közelebbről nyer betekintést a mi kis félve őrzött életünkbe, ráébred arra, hogy ez közel sem ennyire fekete és fehér.
Szeretem a családom és hatalmas köszönet nekik, amiért megteremtették számomra azt a színvonalas életet, amit sokan talán soha nem tapasztalhatnak meg úgy, mint én. Ugyanakkor elvárások is vannak cserébe, amiknek minden áldott nap eleget tenni fárasztó és egy idő után besokallsz az állandó megfelelési kényszertől, ami rád nehezedik.
Gondolom, igazán hálátlannak tűnhetek mások és a szüleim szemében, amiért úgy érzem, hogy a saját utamat járnám inkább, minthogy apám akaratának eleget téve az útmutatását követve a kedvére tennék. Apu az a személy, aki már mindent eltervezett a jövőmet illetően, ahogy azt a saját életével tette és még mai napig teszi is. Már az sem lepne meg, ha lenne egy férjjelöltje számomra, aki nem is az én elvárásaimnak, sokkal inkább az övéinek felelnének meg. Na, ez az, amiből én nem kérek. Az örökös irányításból, aminek anyu, sokkal inkább be tud hódolni, mint én.
Anyu az elnézőbb szülő, aki mindig próbált úgy nevelni, hogy higgyek az álmaimban, merjek élni és ne ismerjek lehetetlent, ha hibázok, majd tanulok belőle. Vele könnyedebb a kapcsolatom, sokkal inkább gyerek-szülő kompatibilis, mint apuval, akivel leginkább az üzletről lehet szót váltani. Anyuval mindent meglehetett beszélni egészen addig, amíg a titkolózása és a kérdések, amiket évről évre feltettem neki megválaszolatlanok maradtak és egy idő után ez egy láthatatlan éket vert közénk. Nem mondtuk ki soha, de mindketten tisztában voltunk azzal, hogy ez az oka annak, hogy eltávolodtunk és már nincs az a szoros anya-lánya viszony, ami egyébként sokszor mocskosul tud hiányozni.
Apa, anya és én.. a mi kis hármasunk sokszor inkább egy a külvilágnak megalkotott kép, ami a nagy összetartást mutatja köztünk. Itthon azonban egészen másképp működünk. Mintha mindhárman egy másik úton haladnánk és bizony azok a külön futó szálak nem igazán akarnak összeérni.
Majd megjelent ő és berobbant a családba negyedikként. Tiger Kareem Abbar az újdonsült féltestvér, anyu első gyermeke, akire ha ránézek, fogalmam sincs, miért pont most jött el az ismerkedésünk ideje.
Zajlanak az események hol kínosan, hol pedig kendőzetlen őszinteséggel. Kezdek oldódni, mintha valami fullasztó érzéstől szabadulnék megtörve az átlátszó színjátékot, amit próbáltunk itt előadni.
Egyszerre üti meg a fülemet a bizalom és az anya szó is, amit így elsőre furcsa Tiger szájából hallani. Az én anyám az ő anyja is, amihez jobb lesz hozzászoknom annak ellenére mennyire bizarr számomra ennyi év után valakivel osztozni. Van valami kimondatlan anyu és Tiger közt, amit jól láthatóan nem akarnak közhírré tenni és jobbnak látom most nem firtatni mire fel nem osztják meg velem is. Hagyom, hogy egymás közt lerendezzék ezt a bizalom kérdést, annak ellenére, hogy világossá válik számomra valami nagyon nem stimmelhet.
Látom Tigernek tetszik a huncut megnyilvánulás még egy kacsintást is kapok tőle, ami egyértelműen jelzi anyu felé, hogy innentől kezdve a mi döntésünk alapján fog tovább zajlani az ismerkedésünk és nem az ő túlerőltetett felügyelete mellett. Anyu arca nem a felhőtlen boldogságot tükrözi sokkal inkább azt, hogy ezek az istenverte kölykök jól rászedték és most megeheti, amit főzött, mert tovább már nem bír velünk.
Diadalmas vigyor jelenik meg mindkettőnk fején és látom, hogy Tigernek nem sok kell, hogy el is röhögje magát a kis közjátékon, amit anyuval az imént műveltünk. Sejtettem, hogy Tiger nem fog hinni nekem és a magyarázattal, ami igazából csak anyu szavainak helyesbítése volt nem sokra megyek. Azért az tetszett, hogy testvériesen próbált kimenteni és elterelni rólam anyám.. akarom mondani anyánk figyelmét.
Ránk hagyja, most már nem lát értelmet abban, hogy bármit is mondjon nekünk, inkább sodródik az árral és emeli ő is a poharát,- ami az emlegetett bulin biztos, hogy nem narancslével lesz megtöltve - majd koccintunk arra, hogy az első találkozást fizikai sérülések nélkül megtudtuk úszni. Lelkileg már kevésbé állíthatom ugyanezt, mert bennem és valahol mélyen biztos vagyok benne, hogy Tigerben is csúnyán feltépett pár sebet, amit az évek alatt gyűjtögettünk.
mind álarcot viselünk
Martina Quinlan
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madelyn Cline
106
★ :
Help me out of the hell Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Help me out of the hell
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Is this what hell looks like?
» Kenzie && Hell
» Lilah && Hell
» Hell Or Heaven
» Kai&Gen - Highway to hell

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: