★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 176 felhasználó van itt :: 22 regisztrált, 0 rejtett és 154 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Bradley R. Fitzgerald, Caleb Jones, Caspian E. Lincoln, Deborah Winchester, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Mallory Duval, Melody Sharp, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Scarlett Nelson, Sofia Carmona, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Caspian E. Lincoln
tollából Ma 4:49 pm-kor Roman W. Hemlock
tollából Ma 4:47 pm-kor Sofia Carmona
tollából Ma 4:29 pm-kor Horatio R. Hayes
tollából Ma 4:03 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 3:58 pm-kor Enzo De Santis
tollából Ma 3:17 pm-kor Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54 am-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01 am-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | • The Devil • Hétf. Ápr. 11, 2022 7:47 am |
| ValamiAkármi Foglalt | Play by Henry Cavill Születési hely Rád bízom Kor 30+ Lakhely Manhattan Szexuális beállítottság Heteroszexuális Családi állapot Rád bízom Csoport Üzlet Történetünk Maga vagy az ördög, a szó szoros értelmében. Én az ilyen gazfickók miatt jöttem Amerikába és most mégis le kell veled paktálnom. Az a fajta üzletember vagy aki mindenbe belekezd és valahogy mindent sikerre is visz, de nem tiszta munkából. Lopsz, csalsz, hazudsz és a legsötétebb arcokat is ismered a városban, sőt talán a világ minden szegletében. Beférkőzöl az ember agyába, lelkébe, ágyába csak azért, hogy elérd amit akarsz és igazság szerint ehhez minden adottsággal rendelkezel is. A sármod és a tökéletes modorod egy másodperc alatt levesz mindenkit a lábáról és ez rettenetesen veszélyes. Sokat gondolkodtam már azon, hogy a maffiához tartozol-e, de talán jobb ha nem is tudom. Szükségem van rád és neked is rám így ígéretet tettünk egymásnak. Te segítesz nekem megtalálni a húgom gyilkosait én pedig nem vájkálok az életedbe és nem akarlak minden áron rács mögé zárni. Pengeélen táncolunk te is és én is. Ez a szövetség halálra van ítélve én mégis bármire képes lennék azért, hogy azokat a terroristákat elkapjam akik végeztek a húgommal, te pedig... neked sem árt ha nem liheg az FBI a nyakadba. //Nem titok, hogy szerelmi szálat képzeltem el (akár +18-as játékokkal is szóval úgy regisztrálj), DE mindenben kompromisszumképes vagyok és ugyan az alap történet adott, de ha jössz és írsz akkor mindent meg tudunk beszélni. Én ilyen paraméterekkel képzeltem el a karaktert, de a tiéd lesz, szeretném ha te is épp annyira imádnád mint amennyire én, szóval gyere és alkossunk valamit együtt. // |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | • The Devil • | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |