A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Egy-egy hírről, esetről olvasni, aminek a megoldásában részt vesz a rendőrség is, kifejezetten megrázó tud lenni egy átlagember számára. Azonban ott lenni az élvonalban és premier plánban végignézni, megtapasztalni és részesének lenni annak a sok, sokszor igazságtalan halálnak, ami vagy egy elvetemült elkövetőnek köszönhető, vagy egy rosszul meghozott döntésnek... Azt hiszem kevesek tudnák ezt állandó nyugalommal és higgadtsággal kezelni, vagy épp egyik pillanatról a másikra feldolgozni. Sőt, úgy gondolom, hogy az az igazán riasztó, ha valaki az ilyen történeteken és emberek életeinek elvesztésén könnyedén túl tud lépni. Ez olyasmi, amit több évnyi tapasztalat után sem lehet csak úgy megszokni, hiába az élet része a halál is, az értelmetlen halálokról nem szól a fáma. Mint ahogyan egy gyászoló családtag, vagy barát idővel megtanulja tovább élni az életét, valamibe kapaszkodva, úgy egy rendőr, egy nyomozó számára is kell, hogy legyen valami, amit meg tud ragadni és amihez erősen ragaszkodva meg tudja még látni a szép dolgokat is az életben. Mert hiába van sokszor nagy sötétség körülöttünk az emberi cselekedeteknek hála, mindig van egy fénysugár, ami reményt adhat. A jellemed első mondatával rögtön megfogtál és végig azt gondoltam, hogy mennyire igazad van. Csak mert mi leírjuk magunkat valahogyan - nagy eséllyel kihagyva minden rossz tulajdonságunkat -, attól még nem leszünk azok az emberek. Mert mindenki másképp lát bennünket, életünk más szakaszában sodor össze bizonyos emberekkel a sors és a különböző embereknek nagyon különböző arcunkat mutatjuk. Mint ahogyan nekünk sem szimpatikus mindenki a világon, úgy mi sem lehetünk azok bárki számára. De ahogyan mondani szokták: a változatosság gyönyörködtet, mi pedig épp azért vagyunk mind a magunk módján különlegesek, mert egyikünk sem egyforma. Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.