★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 320 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 318 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Patrick Morris, my godson | |
| | Patrick Morris, my godson Vas. Okt. 29 2017, 17:59 |
| Patrick Morris Teljes név: Patrick (ha szeretnél választhatsz középső nevet is) Morris Play by: Daniel Sharman van a képen, de bárkivel hozhatod őt, megdumáljuk! Születési hely: New York Kor: 17-20 között Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero (más is lehet, keresztanyád nem fog elítélni) Családi állapot: rád bízva Csoport: diák (de más is lehet, további info PM-ben)
Néhány részlet a lapomból:Próbálok helytállni, próbálom mások életét rendbe hozni, míg sajátomét elhanyagolom. Hogy miért? Felesleges ecsetelnem, hogy miért. Van egy személy, akiért felelek, akire ügyelnem kell, akiért bármit megtennék. Ő nem más, mint bátyám egyetlen gyermeke. Az én keresztfiam. Hazugságon kapni őt olyan, mintha egy lyukat vájnának belém. Nem akartam őt az életembe, mégis hozzám került. Kicsit furcsa, kicsit érzelmessé tesz, ha látom, mennyire ragaszkodik ahhoz, hogy valaki szeresse őt. Számíthatna másra, de mégis... belém vetette minden hitét, minden érzelmét, minden gondolatot velem oszt meg, mintha az utolsó szalmaszálba kapaszkodna. A keresztfiamból a fiammá vált, már én is éppen úgy kötődöm hozzá, mint ahogyan ő. **** Az apja halála óta eltelt három év során nem nagyon barátkozott senkivel, talán volt kettő haverja, akikkel olykor elmentek erre-arra, de inkább a gitárjának és a vegyészetnek él. Az utóbbit szinte megszállottan szereti, valahogy hasonlít rám is ez a fiú, nemcsak édesapjára. Ő súlyosan megsérült, a műtét közben fellépett komplikáció során már nem tudtak mit tenni érte. Nem egy rossz hírt közöltem másokkal, de ez más volt. Ez megviselt. Más esetben nem rezzenek meg, de akkor sírtam. -------------------------------------- Szeretném, ha megérkezne, és nem is nagyon szeretnék többet hozzáfűzni, hiszen nem akarom nagyon lekorlátozni a megalkotót, érezze a sajátjának a karaktert, és ne csak velem legyen kapcsolati szála az oldalon. Köss kapcsolatokat, találj barátokat, de persze azért, a keresztanyád sasszemmel felügyel és figyel téged! Üzenetben megtalálsz, ott mindent lebeszélünk, hozz további ötleteket, mi egyebet. :$ |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Patrick Morris, my godson | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |