★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 103 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 88 vendég :: 2 Bots Adriana Corazon Carrillo, Amber Fleming, Ariel Hella Wright, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Joseph Brewster, Josephine F. Moreau, Killian B. Grimwald, Lambert Schultz, Mirabella Jimenes, Peter Panborne, Rowan W. Mills, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor Jerome Whitlock
tollából Ma 18:51-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
The another Brinkley girl || She's here | |
| | The another Brinkley girl || She's here Hétf. Okt. 23 2017, 16:24 |
| Pixie Brinkley Teljes név: Pixie Brinkley Play by: Katheryn Winnick (Őt szeretném, már csak azért is, mert nagyon hasonlítanak, de ha nem jön be, akkor mindenképp szőke hajú pb-t válassz!) Születési hely: 1987.02.15. Kor: 30 Lakhely: Manhatttan Szexuális beállítottság: Heteroszexuális Családi állapot: Amit szeretnél Csoport: Bűnüldözés / Hivatal (nem tudom)
Túl kicsi és riadt voltam ahhoz, hogy szóljak neked apánk gusztustalan tetteiről. Így hát elviseltem, hogy amíg anya kidolgozta a belét, addig apa minden egyes éjjel mellém feküdt az ágyba. Te ebből semmit érzékeltél, hisz megadatott az az anyagi biztonság, hogy saját szobánk legyen. Évekig tűrtem, míg nem nyolc évesen végre el mertem mondani neked. Tíz évesen te ezt képtelenségnek tartottad, felnéztél apánkra, istenítetted, amiért orvosként mások életét igyekszik jobbá tenni. De egy este, amikor csak ketten voltatok a házban, apa téged is megpróbált molesztálni. Benned volt annyi erő, hogy szólj a legközelebbi felnőttnek, akiben megbíztál. Miért is nem csodálkozom azon, hogy az nem anyánk volt. Sosem hitt volna nekünk. Rögeszmésen rajongott apánkért, betegesen ragaszkodott hozzá, mert elintézte számára azok a pirulákat, amik miatt éjszakánként jobbára önkívületi állapotban randalírozott a házban. Mocskos egy gyerekkorunk volt, de a bíróság valami oknál fogva hitt nekünk. Gyermekként nem fogtam fel, mint jelent ondót találni egy tíz éves nemi szervében. Nevelőszülőkhöz kerültünk. Eleinte ketten, aztán csak te. Én mindig ott maradtam az otthonban, míg téged folyamatosan ajnároztak. Három év után kerültél mostani szüleidhez. Rendes emberek, eszükbe sem jutna bántani téged. A legjobb iskolákba járattak, nyaranta európai utazások vártak rád valamelyik rokonnál. Folyékonyan beszélsz franciául és németül. Ügyvéd és emberjogi aktivista lett belőled. Csak gratulálni tudok az életedhez kedves nővérem. De a hosszú évek alatt, egy percre sem jutottam eszedbe? Amikor megöltem apánkat, önként jelentkeztél a védelmemre, de lemondtam a segítségedről. Elvakított a napfény, amit az én életemből kiszorított az árnyék. (Hajdanán a legjobb testvérek voltak, de elválasztották őket egymástól. Reign irigy lett nővére életére és megszakította vele a kapcsolatot. Azóta valamelyest rendeződött a viszonyuk, de még mindig megtartják a három lépés távolságot. Nos, ezen kellene dolgozniuk. Ha megérkeztél, ötletelünk még a továbbiakról. ) |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | The another Brinkley girl || She's here | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |