New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 173 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 166 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 20:04-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

little ones
TémanyitásRe: little ones
little ones EmptyKedd Jún. 22 2021, 08:28
Ang Jia

Play by:
Wang Yiren
Születési hely:
rád bízva, de te is Kínában éltél eddig
Kor:
16-18
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
rád bízva
Családi állapot:
remélem, hogy egyedülálló
Csoport:
melegen ajánlom a diákot
Történetünk:

A család legkisebb és egyetlen lánytagjaként hát... Maradjunk annyiban, hogy mindig el voltál kényeztetve és hercegnőként bántunk veled, ami tök rendben is van, viszont ennek én most érzem a hátrányát. Gondolom egyedül unatkozhattál otthon, ezért szedted a sátorfád, és költöztél te is hozzám, teljességgel leszarva azt, hogy már nem a milliókat számolgatom egy fancfy lakosztályt megszégyenítő szobában... Tehát lényegében a nyakamra költöztél azért, hogy kamaszosan kiossz arról, hogy miért élem rosszul az életem. Míg a bátyádnak hiányoztam, addig te azt vetted a fejedbe, hogy hazavigyél magaddal. Nem igazán tudom, hogy apa bízott-e meg a dologgal, viszont én nem feltétlenül tervezem elhagyni az államokat, emiatt pedig sokat veszekedünk. Lényegében anyagilag megkopasztasz, amíg én próbállak rávenni arra, hogy érjed be mondjuk a Zarás ruhákkal és mennyire jó tapasztalat lehetne számodra, ha dolgoznál egy kicsit valamelyik Starbucksban. Határozottan nem jövünk ki jól, nekem pedig egyszerűbb lenne összecsomagolni téged és hazaküldeni, de valahol mégis képtelen vagyok megtenni... Mert egyrészt a húgom vagy, másrészt pedig képes vagyok ebben az állapotban boldog lenni, amiért te is megjelentél.

Viszont a szándékaid nem olyan tiszták, mint az bátyádé, aki lényegében a hiányom miatt költözött ide. Hármunk közül te vagy az, aki a legtöbbet örökölt az egyeduralomra törési vágyból Feminista vagy ráadásul, számomra pedig ez kurva ijesztő, de rád hagyom a dolgot, mert fiatal vagy. Viszont lényegében te azért jelentél meg, mert a tesónk elmondta neked, hogy megtalált... Te pedig szóltál apának. Minden bizonnyal az egyetlen választásom az lenne, hogy hazamegyek és hallgatok a szép szóra, de én már tényleg a saját lábamra álltam, a saját életemet szeretném élni, erre jössz te, és összezavarsz mindent. Nem feltétlenül tudod azt, hogy mennyire fontos nekem az itteni életem, ezért pedig nem is tudlak elítélni. A szándékaidat pedig soha nem fedted fel előttem teljesen, én pedig képtelen lennék rosszakat gondolni rólad, mert a testvérem vagy, és szeretlek.

Mindenképpen benne lennék abba, hogy a későbbiek során ezt a kissé szedett-vetett kapcsolatot szilárdabb alapokra helyezzük. little ones 4146035580 Úgy gondolom, hogy Jia nem egy rossz szándékú lány, szimplán csak a korából ítélve naiv, emiatt pedig könnyen tudják befolyásolni a szülei azzal kapcsolatban, hogy mi lehet helyes döntés, vagy éppenséggel mi nem. A pb ebben az esetben abszolút ajánlat, valami hasonlóan fiatal és helyes lánykát szívesen fogadnék, de nem ezen fogunk összeveszni, ha megérkezel  little ones 1471401822

Brew a cup of life and death’s joy and grief,
to honour a young man, the bright moon is still the same, so there is no need for sadness, why not soar high and free as a bird with the winds and waves, and sing this one song together to the world

Ang Zhihao imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jiang Zhou
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
little ones JLPVBVI
little ones JLPwJTb
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
No one can hold me back
Four billion miles, that's nothing between us, that's nothing between us, even no one has even been there, the moment I closed my eyes, it become clearer, even I can't see it, I can feel it, I'm getting closer and closer to the universe, the moment I closed my eyes it become clearer
♫ :
blow ; cruel ; 100 ways
★ családi állapot ★ :
little ones JLicGWX
There was this girl, the most beautiful in the world
She had all the boys in town wrapped 'round her finger, she would walk the halls and everyone would whisper and talk 'cause all the girls in town wanted to be her
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
little ones JLPsUxV
★ idézet ★ :
Don’t you understand? When you’re standing on their side, you’re the bizarre genius, the miraculous hero, the force of the rebellion, the flower that blooms alone. But the second your voice differs from theirs, you’ve lost your mind, you’ve ignored morality, you’ve walked the crooked path.
★ foglalkozás ★ :
bartender
★ play by ★ :
Xiao Zhan
★ szükségem van rád ★ :
little ones JLsss5u
He choked,... "You sad i'd be the sect leader and you'd be my subordinate. You'd help me your whole life, you said you'd never betray the Yunmeng Jiang Sect... You said so yourself."
... After a moment of silence, Wei WuXian replied, "I'm sorry. I broke my promise."
★ hozzászólások száma ★ :
26
★ :
little ones JLinYjR
Témanyitáslittle ones
little ones EmptyKedd Jún. 22 2021, 08:02

Brew a cup of life and death’s joy and grief,
to honour a young man, the bright moon is still the same, so there is no need for sadness, why not soar high and free as a bird with the winds and waves, and sing this one song together to the world

Ang Zhihao imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jiang Zhou
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
little ones JLPVBVI
little ones JLPwJTb
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
No one can hold me back
Four billion miles, that's nothing between us, that's nothing between us, even no one has even been there, the moment I closed my eyes, it become clearer, even I can't see it, I can feel it, I'm getting closer and closer to the universe, the moment I closed my eyes it become clearer
♫ :
blow ; cruel ; 100 ways
★ családi állapot ★ :
little ones JLicGWX
There was this girl, the most beautiful in the world
She had all the boys in town wrapped 'round her finger, she would walk the halls and everyone would whisper and talk 'cause all the girls in town wanted to be her
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
little ones JLPsUxV
★ idézet ★ :
Don’t you understand? When you’re standing on their side, you’re the bizarre genius, the miraculous hero, the force of the rebellion, the flower that blooms alone. But the second your voice differs from theirs, you’ve lost your mind, you’ve ignored morality, you’ve walked the crooked path.
★ foglalkozás ★ :
bartender
★ play by ★ :
Xiao Zhan
★ szükségem van rád ★ :
little ones JLsss5u
He choked,... "You sad i'd be the sect leader and you'd be my subordinate. You'd help me your whole life, you said you'd never betray the Yunmeng Jiang Sect... You said so yourself."
... After a moment of silence, Wei WuXian replied, "I'm sorry. I broke my promise."
★ hozzászólások száma ★ :
26
★ :
little ones JLinYjR

little ones
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: