New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 120 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 102 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Luana Machado
tollából
Ma 17:52-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:48-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:57-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:56-kor
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

a bácsikám | 37 | rugalmas pb
Témanyitása bácsikám | 37 | rugalmas pb
a bácsikám | 37 | rugalmas pb EmptyKedd Okt. 10 2017, 21:11

a bácsikám

Teljes név: ... Wesley
Play by: Nikolaj Coster-Waldau van a képen és amúgy imádnám őt, de nem ragaszkodom hozzá, néhány ötlet, aki eszembe jut: Sheet Ulrich, Chris Hemsworth, Josh Holloway, Ryan Gosling, Tom Hiddleston, Leonardo DiCaprio, Dan Stevens, Orlando Bloom, Robert Downey Jr., Johnny Depp, Luke Evans
Születési hely: Kansascity
Kor: 37-39
Lakhely: Queens
Szexuális beállítottság: szerintem hetero
Családi állapot: házas/ válófélben/ elvált
Csoport: üzlet/ hivatal/ egészségügy
Nem tudom kinek rosszabb, nekem, mert elveszítettem az apukámat, vagy neked, mert elveszítetted a testvéredet. Kettőtök közül te voltál a fiatalabb, mégis te voltál az, aki már egyetemre New Yorkba ment. Mikor ő meghalt a januári autóbalesetben, akkor te lettél a kinevezett gyámom. Egyszer se mondtad a szemembe, hogy ez neked milyen nehéz, de a lányod (Noreen) és én ezt nagyon jól látjuk, hiszen hasonlítok apura és ezt te biztos észrevetted már.
Ez azonban mind semmi, ugyanis néhány éve a feleséged lelépett, pedig nagyon úgy tűnt, hogy a ti szerelmetek igazi mesébe illő, hiszen a gimnázium óta együtt voltatok. Hogy miért ment el azt én nem tudom, ahogy azt sem, hogy a válást elindítottátok-e végül vagy sem, de ha igen, akkor sikeresen elérted, hogy Noreen hozzád kerüljön, vagy csak ő mondott le a lányotokról olyan könnyen.
Mikor megtudtad, hogy mi történt a szüleimmel és velem, s azt, hogy hozzád kell költöznöm, már is elkezdtél nekem pszichológust keresni az orvosok javaslatára. Nem ment könnyen, mert a legjobbat akartad nekem és alaposan utána érdeklődtél mindenkinek, míg nem találtál egyet, akire azt mondhattad, hogy igen. Arra mondjuk te sem gondoltál, hogy nem lesz velem könnyű dolga a nőnek, de hát ez már csak rá meg rám tartozik...

//Ennyi lenne hát a történet azon része, amit szeretnénk, ezen felül persze minden alakítható és elég könnyen lehet meggyőzni bizonyos változtatásokról, hiszen semmit se vések kőbe, csak örülnék neki, ha esetleg valaki hozná, mert ketten biztosan várnánk és a lánya is talán megalkotásra kerül valamikor, akkor pedig rögtön három partnert tudhatna biztosan magáénak a játéktérre a bácsikám | 37 | rugalmas pb 2624752903

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

a bácsikám | 37 | rugalmas pb
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: