New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 324 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 323 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Derek Langston
TémanyitásDerek Langston
Derek Langston EmptySzomb. Jan. 30 2021, 14:29
Derek Langston

Play by:
Joel Kinnaman
Születési hely:
New York
Kor:
38
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
nőfaló
Családi állapot:
nőtlen
Csoport:
Törvényszegők
Történetünk:

Derek, Te vagy a legidősebb bátyám, még sem számíthattam rád soha úgy igazán. Anyának is mindig meggyűlt veled a baja, főleg apa halála után. Mindig is egy nagyszájú, öntelt és öntörvényű alak voltál, aki szerette mások határait feszegetni. A sulit is mellőzted annak ellenére, hogy volt eszed, s bár sokra vihetted volna, Te inkább Donalhoz szegődtél és dolgozni kezdtél. Neki köszönhetően olyan körbe kerültél (maffia), ami nem volt jó hatással rád, de szerencsére te nem azok közé a puhány alakok közé tartoztál, akik hamar lehúzzák a rolót, s akikkel el lehet vitetni a balhét. Mindig is megálltál a magad lábán, és taktikusan próbáltad a magad malmára hajtani a vizet. Azt nem tudom, hogy képes lennél-e átgázolni másokon, vagy közöd volt-e Donal letartóztatásához, de mikor ez megtörtént, egy jó időre eltűntél. Aztán másfél évvel később újra felbukkantál a városba egy rahedli pénzzel a hónod alatt, és megnyitottad álmaid kocsmáját. Ez persze csak egy hobbi neked, és amolyan pénzmosoda, mert emellett rengeteg illegális tevékenységgel foglalkozol, ebbe belerántva a másik két fiútestvéredet. Mondjuk Elias-t nem kell nagyon rángatni, ő épp olyan seggfej, mint Te, de Frankie...miatta haragszom. Nem sűrűn találkozunk, ha igen, akkor is feszült köztünk a helyzet. Ezekben a pillanatokban sokszor provokálsz is, aztán meg úgy teszel, mintha a világ legjobb bátyja lenne, aki aggódik értem.  Ezt nem veszem be, mert veled kapcsolatban van egy rossz érzésem. Szerintem mindig megragadod az alkalmat arra, hogy manipulálj engem és másokat.Talán ennek, meg a kitartásodnak köszönhető az, hogy téged még egyszer sem vittek be a sittre, nem úgy, mint az öcséidet, akik már számtalanszor vitték el a balhét miattad. Ha egy szóval kellene jellemeznem téged, azt kell mondanom, hogy veszélyes vagy.

//Kedves érdeklődő! Tény, hogy ez nem egy cuki testvéri kapcsolat, ennek ellenére szerintem izgalmas kis szócsaták és szituációk lehetnének ebből, az meg tényleg csak a játékokon múlik, hogy a testvérek közt valaha is helyre áll a rend, vagy esetleg egy nap majd Jill próbálja letartóztatni a bátyust.  Derek Langston 4146035580 Nőtlennek írtam a karit, de el tudom képzelni azt, hogy van valakije, akár még lehet egy-két kölyke is, ami akár plusz konfliktusforráshoz vezethet családon belül. A karakter bizonyos mértékben nárcisztikus (rád bízom, mennyire), illetve azt is, hogy Derek szereti-e valamilyen szinten a testvéreit, vagy csak kihasználja őket. Ahogy írtam róla, az Jill szemszöge. Ha felkeltette az érdeklődésed a karakter, dobj egy pm-et és egyeztessünk  Derek Langston 560292900  
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Derek Langston
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Det. Jillian Langston
» Frankie Langston
» Derek E. Wyler
» Fire and Brimstone - Felicity & Derek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: