★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 79 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 63 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Enzo De Santis, Evangeline Ward, Hugo Navarro, Jacob Cohen, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Milo Salazar, Neo B. Grayson, Roman W. Hemlock, Rowan W. Mills, Seuna Silived, Sofia Carmona, Tate Sterling A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Rowan W. Mills
tollából Ma 3:56 pm-kor Reagan Moore
tollából Ma 3:11 pm-kor Matilda Quincey
tollából Ma 1:14 pm-kor Lambert Schultz
tollából Ma 1:06 pm-kor Fiorentina Deluca
tollából Ma 12:55 pm-kor Nadia Romanov
tollából Ma 11:03 am-kor Balázs Csíkszentmihályi
tollából Ma 7:27 am-kor Dean Calver
tollából Ma 7:25 am-kor Chloe Loomis
tollából Ma 4:50 am-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Mr. Motoros Vas. Márc. 12, 2017 5:16 pm |
| Keresett karakter neve Teljes név: Thomas Rider (bárki lehetsz) Play by: Dominic Sherwood (szeretném őt) Születési hely: Döntsd el Kor: 19-20 Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Mindenképpen heteró Családi állapot: Magányos farkas Csoport: Törvényszegők
Egy általános iskolába jártunk, legalábbis nekem úgy rémlik, de az emlékek megkopnak, feledésbe merülnek és veszítenek élességükből. Te voltál a fiú, akibe senki sem mert belekötni, te voltál az, akinek egyből motorja lett, amint betöltötte a megfelelő életkort. Évekig nem találkoztam veled, nem is nagyon beszélhettünk, mert nem bírtál engem, egy beképzelt és pénzmániás ribancnak tartasz, pedig ez egyáltalán nem igaz. Én beléd voltam esve, te voltál minden, amit elakartam érni, amit megakartam kapni, te maga vagy a szabadság és a független élet, míg nekem minden egyes lépésem előre meg van szabva. Aztán az iskola után elváltak az útjaink úgy, hogy még csak nem is beszélgettünk. Mint nem rég említettem a te családod tönkrement, elszegényedtetek és te belőled egy motorosbanda vezére lett vagy valami hasonló, szóval nem jársz helyes utakon.. Rengetegszer drogozol és vagy részeg, mintha megrekedt volna az életed és mindig visszazuhansz abban az állapotba, amiből kiakarsz törni. Míg a te életed egy lejt, addig az enyém egy emelkedő, egy megbízható barátom van és minden annyira jó, pedig.. én nem erre vágyok, hanem változásra és te hozhatod el ezt nekem, te lehetsz az, aki megváltoztat, aki felnyitja a szememet.. //Igazából ez csak egy ötlet a sok közül, nyugodtan regisztrálj és bármit megbeszélhetünk. Csak gyere, mert nagyon-nagyon várlak! A pb-hez mindenképpen ragaszkodnék ^^ |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mr. Motoros | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |