★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 129 felhasználó van itt :: 23 regisztrált, 0 rejtett és 106 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Adrian Bartolomis Brouen, Adriana Corazon Carrillo, Aidan Guinness, Aramis Ritter, Damian A. Noir, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Eric Lindström, Harvey Irvine, Jasper Whitmore, Jayda Winters, Lambert Schultz, Luana Machado, Malakai Kyrie, Mallory Duval, Marcos Carmona, Milo Salazar, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Wendy Hart, William Roberts A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Harvey Irvine
tollából Ma 18:12-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | Szexi tanárbácsi Vas. Márc. 12 2017, 17:11 |
| Dave (?) Teljes név: Dave (igazából teljesen az alkotóra bízom a nevet, a dave csak egy ötlet, hogy legyen beírva ide valami) Play by: Zac Efron, Luke Mitchell, Ian Somerhalder, Paul Wesley... most hirtelen még ők jutnak eszembe, de ha nagyon nem tetszik senki, akkor sorolj fel te is pár ötletet meg én is, aztán majd csak megegyezünk Születési hely:alkotóra bízva Kor: 23-24 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: hivatalosan egyedülálló Csoport: oktatás Amikor találkoztunk még egyikőnk sem tudta, hogy később egy iskolában leszünk a lehető legkínosabb módon. Mivel a barátaim nem szeretik a rock zenét, így elég gyakran egyedül megyek el a kedvenc zenekaraim koncertjeire - persze, a szüleim azt hiszik, hogy a barátaimmal megyek-, s ez aznap sem volt másképp. Alapjáraton víziszonyos vagyok, nem is tudok hát úszni, de a koncert egy hajón volt és mivel az egyik kedvenc együttesemről volt szó, így értelemszerűen elmentem. Nem volt semmi gond, egész addig, amíg a koncert után néhány részeg pasas verekedésbe nem kezdett. Meglöktek, és olyan gyorsan történt az egész... Beleestem a vízbe, úgy éreztem, hogy most vége lesz mindennek, nem tudtam a felszínen maradni, aztán valaki utánam ugrott és kiúszott velem a partra. Még szerencse, hogy a hajó nem mozdult el a kikötőből, ugye? Akkor ismertelek meg és akkor kezdődött minden. Arra viszont nem számítottam, hogy az iskolánkba jön egy új tesitanár (vagy oktathat mást is), aki pont te leszel. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Szexi tanárbácsi | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |