★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 128 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 116 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Hadrian Rutherford, Harvey Irvine, Kendra Chemblar, Lambert Schultz, Layla Hunter, Samuel Burgess, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
A régi barát - Cole Sprouse - 19-20 | |
| | Re: A régi barát - Cole Sprouse - 19-20 Csüt. Jan. 18 2018, 10:53 |
| újra keresem őt, egy-két játékunk már volt, most azonban ismét eltűnt és szeretnék egy olyan usert, aki rendszeresen tudna nekem írni és így haladnánk is - Eileen S. Wesley írta:
Jason (?) Teljes név: igazából az alkotóra bízom, a Jason csak egy ötlet Play by: Cole Sprouse (pls csak is ő :pls: ) Születési hely, idő: Kansascity Kor: 19-20 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: le vagy stopizva a jövőre (az első userrel megbeszéltük, hogy lehet jelenleg barátnője de hát ugye későbbre meg... ) Csoport: diákok - egyetemista A legjobb barátom voltál, ami egyértelmű volt azért, mert szomszédok voltunk. Rengeteget játszottunk együtt és a szüleink is gyakran elsütötték azt a poént, hogy "később mi tuti összeházasodunk", mi meg rendszeresen lezártuk egy témát egy hatalmas fújjal. Ugyan idősebb vagy nálam kb két évvel, de mégis nagyon jó barátság alakult ki köztünk. Nekem nincs testvérem, így örültem, hogy bármikor átmehettem hozzátok játszani. Aztán 2009-ben az apukád kapott egy rendkívül jó álláslehetőséget, így elköltöztetek. Az utolsó közös napunkat nem felejtettem el, s bízom benne, hogy még te is emlékszel rá, hogy este fent maradtál még pakolni, hogy másnap minél több időt rám tudj szánni. Akkor nem játszottunk semmit, csak ültünk az ágyamon és beszélgettünk, valamint adtál nekem egy búcsúajándékot, ami nem más volt mint egy gravírozott rotring. Csupán két betű volt bele gravírozva, a neveink kezdőbetűi, de már akkor is annyira sokat rajzoltam, hogy tudtad, ez lesz a legtökéletesebb búcsúajándék. Ki gondolta volna, hogy az a búcsú mégis örökre szólt annak ellenére, hogy megfogadtuk, nem így lesz? Nyolc év telt el azóta és annyira emlékké változtunk egymás számára, hogy még a Facebookon sem vagyunk ismerősök. Vajon milyen lesz a véletlen találkozásunk most, hogy én is itt vagyok New York-ban? És vajon hogy magyarázhatnék el mindent, ami történt, ha még a pszichológusnak is nehezen nyílok meg? |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | A régi barát - Cole Sprouse - 19-20 Szer. Aug. 16 2017, 01:08 |
| Jason (?) Teljes név: igazából az alkotóra bízom, a Jason csak egy ötlet Play by: Cole Sprouse (pls csak is ő :pls: ) Születési hely, idő: Kansascity Kor: 19-20 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: le vagy stopizva a jövőre (az első userrel megbeszéltük, hogy lehet jelenleg barátnője de hát ugye későbbre meg... ) Csoport: diákok - egyetemista A legjobb barátom voltál, ami egyértelmű volt azért, mert szomszédok voltunk. Rengeteget játszottunk együtt és a szüleink is gyakran elsütötték azt a poént, hogy "később mi tuti összeházasodunk", mi meg rendszeresen lezártuk egy témát egy hatalmas fújjal. Ugyan idősebb vagy nálam kb két évvel, de mégis nagyon jó barátság alakult ki köztünk. Nekem nincs testvérem, így örültem, hogy bármikor átmehettem hozzátok játszani. Aztán 2009-ben az apukád kapott egy rendkívül jó álláslehetőséget, így elköltöztetek. Az utolsó közös napunkat nem felejtettem el, s bízom benne, hogy még te is emlékszel rá, hogy este fent maradtál még pakolni, hogy másnap minél több időt rám tudj szánni. Akkor nem játszottunk semmit, csak ültünk az ágyamon és beszélgettünk, valamint adtál nekem egy búcsúajándékot, ami nem más volt mint egy gravírozott rotring. Csupán két betű volt bele gravírozva, a neveink kezdőbetűi, de már akkor is annyira sokat rajzoltam, hogy tudtad, ez lesz a legtökéletesebb búcsúajándék. Ki gondolta volna, hogy az a búcsú mégis örökre szólt annak ellenére, hogy megfogadtuk, nem így lesz? Nyolc év telt el azóta és annyira emlékké változtunk egymás számára, hogy még a Facebookon sem vagyunk ismerősök. Vajon milyen lesz a véletlen találkozásunk most, hogy én is itt vagyok New York-ban? És vajon hogy magyarázhatnék el mindent, ami történt, ha még a pszichológusnak is nehezen nyílok meg? |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | A régi barát - Cole Sprouse - 19-20 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |