★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 331 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 330 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Fred Clifford x választható pb x autóversenyző | |
| | Fred Clifford x választható pb x autóversenyző Vas. Júl. 16 2017, 10:14 |
| Fred Clifford Teljes név: Frederick Clifford - - csupán a vezetéknevet kérném, hogy tartsd meg, a keresztnév igény szerint változtatható Play by: Grant Gustin, Dylan O'Brian, Andrew Garfield, Rupert Grint, Garett Hedlund, Colton Haynes, Cory Monteith, vagy akit akarsz, csupán ötletelek:) Születési hely: Egy kórház parkolója, mert apa nem talált parkolóhelyet Kor: 24-27, a lényeg, hogy ő a középső fiú a sorban Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: tütüszexuális Családi állapot: kapcsolatban a szerszámaival és néhány motorháztetővel Csoport: Sport/Munkás
Hármótok közül talán veled mutatom a legnagyobb hasonlóságot, mondhatni mindketten kicsit selejtesek vagyunk a magunk módján, hiszen egyikünk sem szaporította tovább a tudását egy egyetemen. Ám mindegyikünk a helyén van. Te imádod a régi autókat és bütykölgetni, szerelgetni őket, én az állatokért veszek meg, és ez így van rendjén. Amíg te olajfoltokkal, én állati szőrmével és ürülékkel színezem a ruháimat. Emlékszem rá, amikor kicsik voltunk először űrhajós, aztán tűzoltó akartál lenni, vezetni akartál. A dobozokból kocsit, vagy fénykardot gyártottál, a videojátékokban, autóversenyzőként nyertél díjakat. Ma is vezetsz, minden nap volán mögé pattansz, és másodpercekkel körözöd le a világot. Gokartozol, hivatásosan. Igen, neked mondták először, hogy keress valami rendes szakmát, ezért szerelsz autókat, de jobbára inkább azt hobbiból. Hosszú út van mögötted, míg a kiskamaszos szenvedélyből hivatás lett - valójában még mindig nem nőttél fel egészen. Mivel kimondhatatlanul élvezed, amit ez az élet kínált neked, ezért nincs is okod panaszra, már másoknak sem kellene, hogy legyen. Ellenlábasod van elég, a többi csapat, a vetélytársaid eleget tesznek azért, hogy megkeserítsék a mindennapjait. Te mégis jó kedélyű, kedves srác vagy, aki mindig is, néhány elemi balhéval, mert az bizony elengedhetetlen a Clifford klánban. Rendszerint a legidősebb tett igazságot, neked pedig az őrjöngő felek szétválasztása jutott osztályrészül, hiszen Sammel majd felfaltuk egymást idejekorán is. Akármivel is akart játszani mindig lenyúltam tőle, akaratos egy dög voltam - néha vagyok is. Neked sikerült egyedül helyretenned a hisztimet akkortájt. Ha pedig verekedésbe kerültem nagyobb fiúkkal, biztosan te rángattál ki belőle, ezek után úgy sejtem, nem is különös, hogy nagy adag bizalom épült ki köréd irányomból. Tegyük hozzá, megszolgáltad, elkényeztettél, mint egyetlen húgodat. // Nagyon vár immáron két testvér. A play by ügyében biztosan meg fogunk egyezni, ha nem nyerték el a tetszésed a felsoroltak. Egyedül a tütük maradjanak az életében valamilyen módon. Gyeregyorsaaaaaan! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Fred Clifford x választható pb x autóversenyző | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |