★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 125 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 120 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Diane N. Miles
tollából Ma 06:01-kor Mallory Duval
tollából Ma 05:27-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Karla Arquette Szomb. Május 23 2020, 20:42 |
| Karla Arquette | Karakter típusa: saját Teljes név: Karla Arquette Becenevek: Karly Születési hely, idő: London, Egyesült Királyság // 1990. december 17. Kor: 29 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: egyedülálló Csoport: média, művészet és sport Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: American Academy of Dramatic Arts (AADA) Ha dolgozik//Munkabeosztás: blogger; színésznő egy évvel ezelőttig Ha dolgozik//Munkahely: New York Magazine - The Cut Hobbi: önfejlesztés, online ismerkedés, rajzolás Play by: Saoirse Ronan |
Jellem Agorafóbia.Nem küzdök teljesen a pánikbetegség ezen fajtájával, bár tény és való, a tünetei nagyrészt nálam is megvannak, viszont annyival jobb, hogy a szükségletekhez tartozó bevásárlást egy kisebb, zsúfoltságtól mentes üzlethelyiségben el tudom végezni, de leginkább mindent online végzek, mint a munkámat is, de például nem járok el bulihelyekre, nem nagyon megyek parkokba. Ezzel kell kezdenem mindent, amit jelenleg tudni kell rólam. Egy éve kezdődött ez, előtte színésznő voltam, leginkább sorozatokban, de filmek mellékszerepében is játszottam. Nagyon más voltam akkoriban, az ellenkezője a mostani énemnek. Zaklatás áldozata.Nem szeretem magam áldozatnak hívni, de az voltam, pedig még híres sem voltam annyira, mégis megtalált egy ötvenéves férfi, aki virágokat küldözgetett, meg lakásom körül ólálkodott. Nemcsak az utcára, hanem már az udvarra sem mertem kilépni. Bezárkóztam, ha egyedül voltam otthon. Véget vetettem ennek azzal, hogy a nyugati partról keletire tettem át a lakóhelyemet. Itt nyugodtabb vagyok, mégsem tudok alkalmazkodni, nem tudom rávenni magam, hogy kimozduljak a tömeget vonzó helyekre. Baromság, tudom. Karla másképp.Jó természetű, szinte a végtelenségig kedves vagyok. Nem vagyok egyszerű, kicsit komplikált vagyok a bezártság miatt, mert nagyon sokan nem értik meg, miért nem csinálom azt, amit mások az én életkoromban. Távolságtartó vagyok a szomszédokkal is, nem is nagyon ismerek itt senkit, kivéve a munkáltatóm, bár őt is leginkább üzenetváltásokból meg néhány személyes találkozóra jött el hozzám. Furcsállotta, de látszott rajta az, hogy megértette, felfogta, hogy a múltban történtek után instabil vagyok ebből kifolyólag. Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa is, és minimum 300 szó legyen. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Karla Arquette | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |