★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 335 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 321 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Benjamin Stanford, Cesare Palmieri, Deborah Winchester, Diego Carmona, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Eric Lindström, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Tilly Arquette Kedd 22 Aug. - 9:50 |
| Tilly Arquette "A kutya nemesebbé teszi a nemest és aljasabbá az aljast." | Karakter típusa Saját Teljes Név Mathilda Arquette Becenév Tilly Születési hely Chicago Születési idõ 1997.12.31. Kor 25 Lakhely Queens Szexuális beállítottság biszexuális Családi állapot szingli Tanulmányok kutyakiképző tanfolyamot végzett érettségi után Foglalkozás kutyakiképző Munkahely Bark Busters North Brooklyn & Queens Hobbi állatmenhelyeken önkénteskedni, bulizás (ésszel), bringázás, sorozatnézés |
Csoportom: Munkások Jellem Hogy ki vagyok én? Ki az a Tilly Arquette Chicagóból? Sok-sok kérdés merül fel mindenkiben mindig. Olykor bennem is magamról. Nem vagyok egyszerű eset, de szerintem sok ember gondolja önmagáról ezt. Gyerekként hatalmas szeretet vett körül, mindaz ellenére is, hogy örökbefogadott gyerkőc voltam. Szerettem a nevelőszüleim, már csak ugyan apa él, de ő vele érkeztem ide New Yorkba gimi megkezdése előtti nyáron. Sok mindent megtanultam tőle, tiszteletről pláne eleget, de ugyanakkor az apai szigorlat átformálódott engedékenységbe, mert megbízott bennem, így néha totál csendben tűrte azt is, ha később mentem haza, mint ahogy lebeszéltük. Mindig kevés barátom volt, de sosem bántam, mert velük tudtam eleget foglalkozni, s kölcsönösen és hűséggel tartottuk a kapcsolatainkat fenn. Jófej vagyok mindenkivel, de én az a fajta vagyok, akivel ha rosszul bánnak, akkor azt ugyanabban a stílusban fogják visszakapni. Igen, tudok seggfej és gonosz is lenni. Morcos is, s nehezen bocsátok meg... Szeszélyességem vagy elviseli valaki, vagy nem. Állatbarát vagyok, főképp a kutyákkal vagyok igazán jóban. A kedvenceim a nagyobb termetű jószágok, de a törpikékkel sincs bajom, ők a veszedelmesebbek és irányíthatatlanabbak a munkám során. Szeretem azt, amit csinálok. Törődő lélek vagyok, nemcsak az állatok felé. Jó hallgatóság vagyok, igyekszem tanácsot is adni, bár nem mindig tudok olyat mondani, amit ne hallott volna már az illető másoktól. Néha a vigyorgás, a nevetés is pont elég a szomorúság ellen, vagy egy nagy ölelés. Avataron: Hunter Schafer Múlt Egy kertvárosias jellegű részén lakunk Queensnek apával. Az utcát két oldalról hatalmas és gyönyörű fák terebélyesednek, ezzel is csökkentve a nyári kánikulai időszakot valamennyire, pár fokkal enyhítik a nap melengető, olykor pedig égető sugarait. Nekem tetszik ez a hely, jobban, mint a túlzásba vitt betontömbökbe burkolt belváros. Nem mentem még külön albérletbe, hiszen a lakásunk elég nagy, mert egy sorház harmadik, emeletes lakása, így elég nagy tér van mindkettőnknek, meg a kettőnk fizetéséhez pedig remekül megfelel. Kifelé bámulok az ablakon. Teljesen elbambulva. Közben kortyolgatom a jégkockával teli narancslevemet, jól esik. Szeretem a jégkockákat elrágcsálni... Kicsit furcsa, de nem én vagyok az egyetlen, aki ezt csinálja. Imádom a hideg és jeges érzést a torkomban. Várom, hogy a mosógép abbahagyja a szörnyű pattogó-kattogó hangját, és kiteregethessek, a frissen mosott illatos ruhákba nagyon jó beleszimatolni. - Tilly, drágám, hogy nézek ki?Apa kérdése meglepett, de felkeltette érdeklődésemet egyaránt. Hová készül elegáns, fehér, rövidujjas ingben és sötétkék chino nadrágban?! Uh, azt hiszem, randi lesz itt ma. Leesett. - Igazán kitűnő lett az ízlésed, csaknem stylist tanfolyamon vettél részt azért, hogy... Meghódíts valakit?Mosolyodtam el büszkén és picit pimaszkodva, megigazítva a gallérját, majd pedig megöleltem, de nem mondtam semmit sem, csak örültem vele együtt. A gondolataim hamar visszacsattognak a bambuló Tillybe. Sok minden kavarog bennem. A napi itthoni teendők mellett a munkahelyi dolgok is, ahogyan az is, hogy nekem is tetszik valaki, de nem merek lépni felé, mert úgy hiszem, elzavarna vagy én tennék olyat, ami miatt nem akarna látni engem többet. Nem tervezek estére semmit, talán tévét bámulom majd, aztán bealszom... Ha csak nem ír rám valaki, hogy menjünk együtt bandázni, bár sokáig nem maradnék, hiszen holnap megismerkedem az új kutyussal, akit kicsit oktatni kell, de állítólag okos, csak túl szeleburdi. Imádom az ilyeneket. livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Tilly Arquette | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |