★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 311 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 308 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | find the fire Csüt. 7 Május - 15:21 |
| Dexter _______ | Play by: Nico Tortorella/Jon Kortajarena Születési hely: rád bízom Kor: 24-26 Lakhely: Bronx Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: most már szingli Csoport: törvényszegők (pénzbehajtó) Történetünk: Egyik este hazajöttél, megcsókoltál és azt mondtad a zavart félmosolyod előtt: "Tudom, mit tettél." Én pedig azt válaszoltam, mint minden egyes ilyen próbálkozásodkor (mert nem egyszer próbálkoztál be így, hátha van valami rejtegetnivalóm), hogy "Jól van Dex, hiába próbálkozol."És aztán láttam megcsillanni a szemedben azt a szikrát, amit még soha a két éves kapcsolatunk alatt. Még nem mondtál semmit, de már tudtam, hogy valahonnan rájöttél: a múltkori buli után nem Maddynél aludtam, hanem az egyik jó barátodnál, Dylannél. Hiába bizonygattam, hogy nem jelentett semmit, te nyilván nem hittél nekem, a nappali pedig kész csatatérré alakult át másodpercek alatt. Sosem láttalak magammal szemben még ennyire idegesnek, hamar kiadtad az utam és nem hagytál más választást, mint hogy mennem kell. De nem holnap, nem holnapután vagy jövő héten, hanem azonnal. Ja és azt is hozzátetted, hogy amilyen gyorsan csak lehet, fizessem ki az eddigi lakbért, amit a lakásodban töltöttem el. Most csak remélem, hogy ez csak vicc, és te sem gondoltad komolyan... De, komolyan gondoltad. Dex pénzbehajtóként "dolgozik" - emellé nyugodtan választhatsz magadnak valami hivatalos foglalkozást is-, ebből is az a fajtaként, aki fegyverrel fenyeget, illetve kezdetben apróbb figyelmeztetéseket hagy az "áldozatoknak". (A mi esetünkben is pontosan erről lesz majd szó kezdetben) Ami a karik közötti kapcsolatot illeti, nagyrészt a játéktérre bíznám, de az biztos, hogy nem határolódtak el teljesen egymástól, hiszen két évig együtt voltak és tényleg szerették egymást. Szóval a drámai és lélekmardosó játékok simán garantáltak. Sok mindenben kompromisszumkész vagyok, a play by is változtatható, amennyiben meg tudsz győzni másról. Szeretném, ha együtt össze tudnánk rakni a sztorit, szóval legyenek ötleteid azért neked is, nekem van jó pár. Gyere, várlak nagyon! |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | find the fire | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |