★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 316 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 314 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Re: Big bro of mine Csüt. Május 28 2020, 19:42 |
| Chester Kavinsky | Play by: David Giuntoli (Esetleg Dominic Cooper) Születési hely: Alexandria, Virginia Kor: 30-31 | 1989. >insert hónap here< xx Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Nemrégiben eljegyeztél Csoport: Bűnüldözés és elhárítás Történetünk: Két évvel ezelőtt futottunk össze, 2018.04.04-én. És nem sokra rá már összejöttünk, aztán nemrég összeköltöztünk. A te lakásodba. Jó nagy, elférünk kényelmesen. És hogy találkoztunk? *A megismerkedésünk nem volt mesébe illő, egyszerű volt, és igazán csak a szokásos. A buszmegállóban voltam, suli után, elfogyott az apróm, a bérletem meg eltűnt, hogy haza tudjak egyáltalán menni, kocsim pedig még nem volt. Úgy terveztem taxit hívok, amikor a táskám teljes tartalma a földre borult, egyenesen a lábaid elé. A többi már történelem, azt hiszem. Hazavittél, beszélgettünk és meghívtál másnap ebédelni. Aztán minden folyt a maga medrében. Te vagy az erő a kapcsolatunkban egy megingathatatlan szikla, én vagyok az árnyék, az, aki könnyebben enged, aki tudja, mikor kell bólintani és elfogadni, mikor kell segíteni...mikor kell visszahúzódni Kiegészítjük egymást. Szeretlek, de ezt nem kell minden nap hangoztatnom. Amikor a fejedbe veszel valamit tűzön vízen keresztül akarod vinni, nem látva a buktatókat, vagy ha látva is, akkor is képes lennél egyenesen a falnak menni, ha nem lennék melletted. Mindezeken túl tűzbe tenném a kezem a hűségedet illetően, ahogyan azért is, hogy mindig és mindenben tudásod legjavát nyújtod a munkádban. 2020.04.04 – én jegyeztél el. Előtörimben megtalálod a "csodaszép" jelenetet. Vannak napok mikor nem találkozunk, hiszen a munkánk mindig elhív otthonról, van, mikor éjszaka is dolgozol és csak reggel érkezel haza, mikor én már dolgozni vagyok. Még nem beszélgettünk a családalapításról. Szerinted most álljunk neki? Beszéljünk róla? A húgoddal még nem találkoztam, várom már hogy bemutass neki... Az én családom? Futólag anyukám már találkozott veled, egy két szót már váltottatok.
// Nem várok el semmi nyáladzást és ilyesmit, meg vannak a karakterek egymás mellett, szeretik egymást. Minden más a játéktérre bízva. Vigyünk bele jót és rosszat is. *A találkozásunk változtatható, nincs benne az ET-ben. A húgoddal együtt nagyon várunk rád! Érkezz meg hamar és dobj meg minket egy Pm-el. Unatkozni nem fogsz, az biztos! //
|
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Big bro of mine | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |