★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 217 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 214 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | you're a troublemaker Vas. Ápr. 05 2020, 12:37 |
| Csodás neved | Play by: a képen Chace Crawford van, de szabadon választható Születési hely: ahol csak szeretnéd Kor: 32-35 közötti Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: eljegyzett / szingli Csoport: amit csak szeretnél Történetünk: Igazából két ötlet közül választhat a kedves megalkotó de nyitott vagyok közös ötletelésekre is. 1. Kisbaba korom óta ismersz, hiszen Te voltál a sorban a harmadik ember, aki a kezei között tartott mikor a testvéredék hazahoztak az igazi édesanyámtól. Mindig különleges helyet foglaltunk el egymás szívében, hiszen alig 5 év korkülönbségnek köszönhetően gyakorlatilag együtt nőttünk fel, sokszor játszottunk együtt; volt idő mikor ugyanabba az iskolába jártunk. A legjobb barátok voltunk, amikor végre elmehettem bulizni akkor sokszor te voltál a gardedámom, mindig vigyáztál rám és ezért borzasztóan hálás vagyok. Mindig ott motoszkált a fejemben, hogy többet érzek irántad, mint rokoni szeretet de nem szabadna, hiszen mégiscsak a vér... aztán 16 éves koromban egy veszekedés alkalmával meghallottam, hogy örökbe fogadtak; és mindenki tudott róla. Akkor este talaj részegre ittam magam és megcsókoltalak, viszonoztad hiszen ha bennem ilyen érzések születtek akkor nyilván benned is. Utána eltűntél, 6 éven keresztül nem hallottam rólad csak levelekből meg néhai skypeos beszélgetésekkor, de élőben nem találkoztunk. Utána visszatértél, oldaladon a barátnőddel akit Európában ismertél meg és baromira szép, gyönyörű nő. Féltékeny vagyok. Azóta sem tudlak kiverni a fejemből mégsem törhetem szét a családi idillt azzal, hogy téged akarlak. Így hát férjhez megyek én is. Engedni fogod? Egymásra találunk? Gyere és kitaláljuk... 2. Ötlet egy sima srác, akit valahol valamilyen bulin megismerek és teljesen felforgatja az életemet. Nem akarok gyorsan szerelembe esős, minden rendben levő kapcsolatot, mert semmi sem egyszerű az én helyzetemben. Hozzámegyek egy férfihoz, aki a legjobb barátom és úgymond alibik vagyunk egymásnak, lehetsz a szeretőm, valakim aki ráébreszt, hogy milyen is az igazi párkapcsolat. Igazából nagyon nem szeretném megszabni melyik kerül megvalósításra. Benne vagyok egy harmadik sztori kitalálásában is, elvégre a jövendőbeli férjem maffia tag, akár lehetsz rendőr vagy valaki aki le akarja leplezni a munkáját és rajtam keresztül próbálja de balul sül el és egymásba szeretünk. Tényleg mindenre nyitott vagyok. Nem vágyok a cukorhabos egyből egymásba szerető kapcsolatra, inkább legyen kínkeserves és szenvedős minél több drámával. PB, csoport, származás és név szabadon változtatható, tényleg azt szeretném, ha az alkotó a saját kedve szerint álmodná meg a karaktert. Nagyon nagyon nagyon nagyon várom |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | you're a troublemaker | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |