New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 57 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Stormie Denforth
TémanyitásStormie Denforth
Stormie Denforth EmptyHétf. Márc. 02 2020, 22:50
Stormie Denforth

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Stormie Denforth
Becenevek:
storm
Születési hely, idő:
Queens, 1997.01.05.
Kor:
23
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
szingli
Csoport:
diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Columbia - ügyvéd
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
gyakornok egy irodnánál
Ha dolgozik//Munkahely:
-
Hobbi:
tenisz, kórus
Play by:
Anna von Klinski

Jellem
Középső gyermek vagyok. Ez annak ellenére árul el sok mindent, hogy a szüleim, tényleg, de tényleg mindent megtesznek azért, hogy egyikünk se érezze, hogy kevésbé szeretik, vagy vele nem törődnek annyira. Emlékszem, egyszer vágtam apám fejéhez, miután nagyon csúnyán összevesztem Louissal. Akkor azt a kérdést kaptam: úgy gondolod, szükséged van rá? És máig reflexből vágnám rá a nem szócskát. Önálló vagyok, lassan független is, és próbálgatom a szárnyaim, egyetlen vékonyka határt sem átlépve. Számomra fontosak a szabályok, sose kérdőjeleznék meg egyet sem.

Csapatjátékos vagyok. Ízig-vérig. Legyen szó, teniszről, kórusról, vagy egy kötelező házidolgozatról, sokkal jobban szeretem, ha nem egyedül kell csinálnom, pont emiatt tartom magam kellemes társasági lénynek is. Nem vagyok szószátyár, nincs olyan, hogy be sem áll a szám, másokat meg alig hagyok szóhoz jutni, viszont nem is vagyok az a csendben, magamba forduló típus. Szeretem az embereket hallgatni, legyen szó bárkiről is. Szeretem megismerni azokat a kis morzsákat, amik az életüket alakítják.
Ennek ellenére nincsenek világmegváltó terveim, sajnos tisztában vagyok a ténnyel, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Imádom viszont a vitákat, szeretek érvelni, és szeretem, mikor más változtatja meg az én véleményem.
Ha létezik a tanulás, mint hobbi, akkor nekem már szenvedély, tudod, mikor felszólítanak, és te reflexből rá tudod vágni a választ.. Na ez valami felbecsülhetetlen.
Leledzik bennem némi versenyszellem is, bevallom, ezzel át szoktam esni a ló túloldalára, de hála Istennek, mindig van valaki a közelemben, aki rám pirít, hogy lassítsak, vagy épp ez már sok lesz.
Viszont ha érzelmekről van szó… nemes egyszerűséggel csődöt mondok. Imádom a családom, a testvéreim, és ott éreztetem velük, ahol csak tudom, kimondani, megfogalmazni hangosan viszont képtelen vagyok. Ennek ellenére még sose kételkedett senki abban, hogy ne lenne valós a szeretetem.
Állítják azt is, hogy kicsi Ronnie vagyok, mert ha valaki tartósan van a közegünkben, nem kevés hasonlóságot fel tud fedezni bennünk, ami nem meglepő, hisz mióta csak az eszemet tudom, a nővérem a példaképem, és kapcsolatunk is már-már irigylésre méltó.

Múlt

Belül érzem, hogy ezzel minden esélyem elcseszem egy jó helyre, mégis félresöpörve azt a fránya gondolatot, gombolom ki az inget, szinte tépve az ajkait. Nem tehetek róla, és Isten legyen rá a tanúm, ha a jövőmről van szó, vagy a terveimről, könnyűszerrel söpröm félre az ilyen gondolataim, de ez a férfi….

Alapból handicappel indulok, lévén az apám bíró, és nem épp a könyörületességéről híresült el, mégis próbálom azokat kiszúrni, akiknek csak egy jól hangzó név vagyok, elvégre, nem csak ők szűrnek nem? És ez a hotel is fenomenálisan néz ki. Épp az első pohár pezsgőm vadászom le, mikor megakad a tekintetem rajta.
Számomra ez a hely amúgy is paradicsom, hát még mikor megtalálom az almát. Nem tudom mikor és miért alakult ki ez nálam, egyszerűen vonzanak az idős férfiak. Ahogy ő is. Nem kell mondania semmit, az a határozottság, ami lerí az arcáról, az a sok mindent átélt tekintet, amivel engem vizslat, elvesztem a fejem… már az első fél órában.
Pedig az ember meg se mondja rólam, a géneknek köszönhetően, bármit is teszek, senki nem feltételez rólam semmi rosszat, hisz az arcomon még így huszonévesen ott van az ártatlanság, még ha tudom is magamról, gyónni azért ne menjek el.
Egész idő alatt azon fáradozok, hogy a közelébe kerüljek, és van, hogy nem épp a játékszabályok szerint játszok. Az a fránya vörösbor se olyan véletlenül kerül a viháncoló lány fehér felsőjére, de a célom elérem, mindig elérem. És beszélgetek vele, próbálom megnyerni, lehengerelni, ahogy csak tudom, anyám is ezt tanította, a megfelelő praktikák, és bármelyik férfi a lábam előtt hever, ő meg már csak tudja…. Persze kemény dió, biztos történt vele valami, ami miatt behúzta a kéziféket, és egyszerűen távolságot tart, sőt, eleinte még hárítja is a szinte észrevehetetlen közeledésem, de ezt a békát le kell nyelnem. Ha ügyvéd akarok lenni, akkor ütnöm kell azt a bizonyos vasat, nem? És tök mindegy, hogy egy éjszakáról, vagy egy perről van épp szó. Apu például kimondottan szereti, ha előtte vért izzadva állnak ki a védencük mellett, megingathatatlanul.

És én is pontosan ugyanazt teszem. Ostromlom, egész éjjel, és a végén egy szobában kötünk ki, csak ő meg én. Letépném, szaggatnám róla az inget, tépnék a hajába, de úgy érzem, ez még nem helyes, bármenyire is kívánom őt. Az ágyra lököm, óvatosan fejtem le róla a többi felesleges ruhaneműt, hogy aztán…. aztán órákkal később úgy távozzak, mintha ott sem lettem volna. Nem, nem hagyok semmit magam után, csak a naiv és buta lányok hagyják ott a számukat, hogy aztán feleslegesen reménykedjenek.

- Hová tűntél tegnap? Azzal az öltönyössel láttalak beszélgetni, aztán…. jó, felejtsd el, nem akarom tudni – rázza meg a fejét, de aztán csak elereszt egy vigyort.
- Meg kell terveznünk a tavaszi bulit, a tavalyi irtó nagyot szólt. A meghívók már kész vannak, nem több, mint akkor – mert Phoebe gondosan megválogatja, ki kap meghívást. Ezek a ramazulik szólnak a legnagyobbat a Columbián, főleg mert eszméletlen titkosak, és nem jöhet akárki. Az itteni diákok többsége meg odavan az elit bulikért.
- Legyen idén az uszodában…
- Azt újítják…. óó…óóóóó – leesik neki, látom rajta, hogy maga előtt látja a kínálkozó lehetőséget, én meg épp a Columbia legjobb fenekét látom magam előtt, és nem félek hátranézni, hogy a negyvenes prof útját végigkísérjem a tekintetemmel.
- Te egy beteg állat vagy, Storm…. tizenegykor megy a szertárba üvegcséket rendezgetni – talán soha nem fogom megtudni, honnan tud ennyi mindent ennyi emberről, egy biztos, nála a titkom biztonságban van, és amikor belém karol, hogy úgy folytassuk utunkat, tudom, nála jobb barátnőm sose lesz.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Stormie Denforth
Stormie Denforth EmptySzer. Márc. 04 2020, 15:08
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Stormie!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Először is elnézésedet kérem a megváratás miatt, volt egy kis kavarodás, de most már itt vagyok.  Stormie Denforth 2451935670  
Azt már rögtön láttam, hogy igen különleges nevet választottál. Nekem amúgy is mindig tetszenek az évszakokhoz, időjáráshoz kapcsolható nevek.  Stormie Denforth 2624752903 (A vezetéknevem is árulkodó lehet. Stormie Denforth 3673325056 )
Ugyanúgy a play by-t is telitalálatnak érzem a leánykához, aki látszólag bájos, ártatlan, még nagyon fiatal, ugyanakkor kellő ravaszsággal és tudásszomjjal rendelkezik, hogy feltalálja magát, és megállja a helyét a világban. Szerintem nagyon pozitív dolog, hogy szeretsz tanulni, képezni magadat, kitartó vagy, és végig is csinálod, amit eltervezel. Legyen az a kiszemelt férfi elcsábítása, vagy más. Azzal a tulajdonságoddal pedig egészen együtt tudok érezni, hogy egy jó vita egyenesen pezsdítő lehet, és az sem baj, ha a végére nem a javadra hajlik a mérleg. Very Happy
Na de nem is szeretnélek tovább tartóztatni, hamar engedlek tovább utadra! Stormie Denforth 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

crazy

about you

mind álarcot viselünk
Raelyn J. Winters
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Stormie Denforth 84511a76e486846672dbb40324b2f8f6ebf359ef
Stormie Denforth C008e643194d196eb0d1da16519f46f032f73f89
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I wanna be 17 again
and ruin my life differently.

I have new ideas.
♫ :
No Excuses
people i don't like
★ családi állapot ★ :
Stormie Denforth 20aa5354a34ae9547d867d50dafe442f94c65d1f

I know I'm a handful but
that's why you got two hands.

I am yours. No refunds.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Stormie Denforth 4e5cfa89cfcc71fa99052ed3906fcd4dbc9d876d
★ idézet ★ :
Time is precious, waste it wisely.
★ foglalkozás ★ :
paramedic, medical student
★ play by ★ :
Chloe Bennet
★ hozzászólások száma ★ :
887
★ :
Stormie Denforth B07b50f1c34df141a5ea36eb161ba5c229faaf34

Stormie Denforth
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Stormie Daugherty
» Stormie games
»  I'm his and he's mine ~ Stormie & James
» Stormie & Roger - Moziest
» Hey Boss ~ Dale & Stormie

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: