New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 485 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 471 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 8:02 pm-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 7:40 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:56 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:55 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:55 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 5:54 pm-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 5:04 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 4:49 pm-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 4:47 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

I'm his and he's mine ~ Stormie & James
Témanyitás I'm his and he's mine ~ Stormie & James
 I'm his and he's mine ~ Stormie & James EmptyCsüt. Márc. 26, 2020 10:33 am

Stormie & James
So baby, come light me up and baby I'll let you on it
A little bit dangerous, but baby, that's how I want it
Álmosan nyújtózom, s ahogy nyitom ki a szemeim, úgy sajdul a testem is, mégis boldog mosoly terül szét arcomra, ahogy képek ugranak be, amik ezt okozzák. Oldalra fordulok, és óvatosan simítom meg a mellettem fekvő kusza tincseit. Az első ruhadarabot kapom fel a földről, történetesen az ő pólóját, és szinte már otthonosan megyek, csinálok magamnak kávét, amivel aztán az erkélyre megyek.
Queens innen fentről teljesen más, bár lehet csak az éjszakák után látom annak, és el is fog újra a pánik.

- Gyere mááár, tök jó lesz - a mondat, ami elhagyta barátnőm száját, és ezzel el is indított egy lavinát. Már akkor megvolt bennem egy félszeg érzés, nem kellene betennem oda a lábam, mégis szemet hunytam felette...
És ennek már pár hete, pár hete lépett be a még bent alvó férfi az életembe, talán meg is pecsételve azt.  Én tudom, hogy létezik függőség, sok mindenre rálehet, de azt álmaimban nem gondoltam volna, hogy rá is rálehet. És tessék, észbe se kapok, már minden rohadt éjszakám itt töltöm, és még csak nem is bánom. Zavaros az egész, és tudom, hogy vékony a jég is, amin táncolok, mert apám hacsak megsejti, nekem bármi közöm is van ehhez a helyhez, első körben bezáratja, másodikban egy életre tönkre teszi azt a férfit, aki ezt a zavart okozta, s csak utána zár be, talán még rácsot is szereltet az ablakomra. És én mégis meglépem, mert... mert egyszerűen szükségem van erre, rá. Soha nem drogoztam, így csak sejteni tudom, hogy pontosan ilyen az, mikor még a legapróbb porcikád is üvölt egy kis adagért, és aztán az eufória, mikor megkapod... behunyt szemekkel harapok az ajkamba, és újra libabőrös leszek. Én még ilyet soha senkivel, pedig... jó, erre nem vagyok túl büszke, de másrészt meg huszonhárom vagyok, mikor élvezném ki az életet, ha nem most.
A levegő se segít, nem tisztulnak ki a gondolataim, nem érzem, hogy bármit is bánnom kéne, ettől meg méginkább gyűlölöm magam. Alapjáraton ilyenkor mindig maga alá gyűr a bűntudat, ahogy a családomra gondolok, most meg még csak gondolni se tudok rájuk. Egyedül a bent fekvő foglalja el a gondolataim, és mindaz, amit tegnap kaptam tőle, és.... boldog vagyok. Akkora baj ez?
thx.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: I'm his and he's mine ~ Stormie & James
 I'm his and he's mine ~ Stormie & James EmptyCsüt. Márc. 26, 2020 9:43 pm
 I'm his and he's mine ~ Stormie & James Ac19806b63f0f948b4b03c3e9c845268

Soha nem voltam a korán kelő ember közül való, ezt a lányok is jól tudják. Sokszor délben kelek fel, mire egyedül vagyok az adott szobában, ami nem a sajátom. Ott mindig egyedül alszok, az alsóbb szinten lévő hostelek közül választottam szintén egyet, amit mi foglalunk el, az éppenséggel aktuális hölggyel.
A saját helyemen, általában egyedül ébredek, kivéve mióta ezt a nőt megismertem. Nem cikáztak a gondolataimban, hogy őt a sajátomba cipelem, nem is az első alkalommal történt ez, hanem úgy a harmadik, vagy negyedik alkalommal. Fordulok egyet, ezzel a hasamra kerülve, a takaró tekeredik rám, viszont nem bírom sokáig így, a napsugarak kínozva sütnek a szemembe, ezzel felébreszteni kényszerít. Hatalmasat ásítva ülök föl, miközben a pólóm után kutatok, ami eltűnt. Nem tudom, hogy a lépcsőn, vagy máshol hagyhattam el, de nincs itt, ahogy a hálótársam se. Elindulok a keresésére, nem olyannak ismertem meg, aki pár szó, vagy búcsúzkodás nélkül lépne le a lakásomból, de még az ideiglenes helyről sem így távozott. Talán pont amiatt vagyunk most itt, mert nem olyan, mint a többiek. Megtalálom az erkélyen, ahol a napsugarak még jobban érik a bőrömet. Negyed részben amerikai vagyok, emiatt kissé sötétebb a bőröm, mint a tiszta koreaiaknak, de nem bánom, a hullaszín nem hozzám való.
- Nekem is csinálsz egy bögrével? – bököm fejemmel a kávé felé, ezután Storm-ra emelem a tekintetemet. A kávé, néhány esetben az energiaital a napjaim indítója, ezeket soha nem hagyom ki. Melléjük egy, két, három szál cigaretta, utána kezdődhetnek a dolgaim. Nem várok el semmit tőle, sőt, ha nem kapom, az sem zavar, tudok csinálni magamnak is, de az övé sokkal finomabb.
Nem szokásunk az éjszakáinkról beszélni, mintha azok elmúlnának, miután kikelünk az ágyból, és mégsem, ezért járunk össze többedik alkalommal is, valószínűleg így marad legalábbis rövid ideig. Ha definiálnom kellene, egyfajta barátság extrákkal a mi kapcsolatunk, az egyájszakán jócskán túlléptünk, kapcsolatnak pedig nem lehet mondani. Nem is akarok azt. Tökéletes szingli vagyok, aki szabad, azt csinál, amit akar, akivel akar. Ha összejönnék egy csajjal, Stormie-val sem járhatnék össze. Nem kérdezem meg, mit csinál aznap, kikkel találkozik, hogy érezte magát az előző nap folyamán. Őszintén, nem érdekel, és lehet, túlgondolná a dolgot, azt pedig nem szeretném. Nincs szükségem egy lánykára, aki a nyomomban van, elijeszt másokat, féltékenykedik. Ezt a fajta szabadságot hiányolnám az életemből. Nem vagyok bunkó, ezt kijelentettem az első alkalmunk után, és megismételtem a második előtt. Pontosan tudja, miként játszom, ezért tartom fair-nek magamat, nyitott lapokkal játszok, minden csajnak elmondom a szándékaimat. Az már más kérdés, hogy ők hogyan értelmezik.
Visszatérve a kávéra, továbbra is őt nézem érdeklődő pillantással. Most tűnik fel, hogy ide került a pólóm, akkor nem felfelé menet hagytam ott a folyosón, ő lopta el. Muszáj elismernem, jól áll rajta, szoknyának is nevezhetnénk. Mellé lépek, lenézek a mélységbe, ahol autók, járókelők sokasága tárul szemeim elé. Imádom ezt a nyüzsgő várost, kisebben, vagy falun el sem tudnám képzelni magamat.
2PM - My House | a lakásomban | My Ladie Rolling Eyes
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
 I'm his and he's mine ~ Stormie & James EmptySzomb. Márc. 28, 2020 8:49 pm

Stormie & James
Igazából sose voltam az a fajta, aki taktikázik, meg lapokat forgat, hogy játszon. Most sem teszem, mert nekem így jó, ahogy van. Nem tudom máig, milyen egy kapcsolat, egyben volt részem, ami bár jól végződött, felnőttek módjára meg tudtuk beszélni a dolgainkat, és az exemmel máig jóban vagyok, rávilágított ugyanakkor arra, nekem nem való.
Sose voltam az a mindent túl romantizálós lány, ami lehet meglepő is akár. Nekem nincs szükségem nagy szavakra, meg giccsekre, talán pont ezért kötöttem ki James mellett. Már az elején le lettek fektetve a szabályok, olyanok, amikkel nemhogy azonosulni tudok, de teljesen egyet is értek velük. Kedvelem, vonz, és oda is vagyok érte, másképp nekem ez nem is menne, mégse növök a fejére, nem titulálom magam a barátnőjének, és nem érzek még így nem tudom hány alkalom után sem készetetést, hogy birtokoljam, pont az az egyik ok, ami miatt annyira vonz, hogy látszólag lehetetlen.
Hozzáteszem, nem is erre számítottam, nem gondoltam volna még a harmadik alkalom után sem, hogy belopja magát szép csendben az életembe, és szerves részét képzi majd az éjszakáimnak. Nem is gondolom túl, nem is gondolkodok, hogy őszinte legyek, egyszerűen csak sodródok az árral.
- Persze - jólesőn borzongok meg csak a hangjától, és ezt sem értem túlzottan, de ezek olyan apróságok, amikhez ez idő alatt már-már hozzászoktam. Elrugaszkodok a korláttól, és elhaladva mellette, egy gyors puszit adok a szájára,, hogy aztán percek múlva egy újabb bögrével térjek vissza. A kezébe adom, majd a sajátomba kortyolok megint.
- Maradhatok kicsit? Otthon világvége van, és meg kell írnom egy beadandót - sóhajtok fel, de óvatosan teszem fel kérdést, mert erre még nem igazán volt precedens. Gyors zuhany, és mentem a dolgomra, ahogy ő is, és nem szeretném, ha csak megfordulna a fejében, hogy kezdődik. Most még maradok kicsit, aztán már el sem megyek... esküszöm, ilyen terveim nekem nincsenek. Tökéletesen elégedett vagyok azzal, ami van, épp csak nem akarom, hogy azzal a nyomorult partival strapáljanak megint.
thx.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
 I'm his and he's mine ~ Stormie & James EmptyHétf. Ápr. 20, 2020 10:37 pm

Nem szeretek bonyolult szerelmi kapcsolatokba keveredni, a mostani lányok mindenre féltékenyek, mindenkit birtokolni akarnak, és szabadságot sem kap az ember. Nekem erre nincs szükségem, gyereket soha a büdös életben nem akartam, akarok, így teljesen megfelel a szingli élet, bárki, bármi az enyém lehet ideig-óráig. Storm-mal teljesen jól megvagyunk ebben a szituációban, egyikőnk sem kötődik jobban a másikhoz, mint amennyire kellene, mégis boldogok vagyunk, amikor találkozunk.
Reggel a napsugarak ébresztenek, éjszaka elfelejtettük, vagy eszünkben sem volt behúzni a sötétítőket, így kiugrasztanak az ágyból. Nem szó szerint, ilyenkor ne számítson senki olyasmire, komótosan lépek ki az erkélyre, hogy egy kéréssel indítsam a napot feléje. Kissé meglep, amiért még itt tartózkodik, nem mutatom ki, azért mindenről mégsem kell, hogy tudomást szerezzen. Csókunkat elnyújtom, aztán a popsijára csapva nézek utána. Nem erős az ütés, de érezhető. Most nem szeretnék fájdalmat okozni neki, meg amúgy általában sem. Míg érkezik az italom, a vadonatúj telefonomat nyomkodom, frissen fel is töltök egy képet a személyes Instagramomra, amin látható az edzett felsőtestem a sok tetoválással, és a csodás arcom. Megköszönöm a kedvességét, majd kis hűsítés után egy kortyra megiszom a reggeli ébresztőmet. Nem kell bele több cukor, sem tej, tökéletesen készítettem, immáron második alkalommal.
Kérdésére felvonom a szemöldökömet, amolyan „komolyan kérdezted” kifejezéssel. Általában az ilyen típusú lányokat messziről elkerülöm, több alkalommal megesett, hogy utána többet képzeltek magukról, az egyik még a kulcsomat is megszerezte, aztán másnap ott főzőcskézett a konyhámban. Elég ijesztő volt, utána azonnal kitiltottam a helyről. Mégsem érzem úgy, hogy nála bármi ilyesmi megtörténne, nem csak azért, mert nem kiköpött háziasszony, hanem, mert ha nemet mondok, azt elfogadja, és, ha duzzog is, nem előttem teszi, ami tetszik.
- Maradhatsz, de délután jönnek új táncosok, akiket meg kell nézzek – vázolom a terveimet. Az előtte lévő órákban talán elmegyek futni, meg ebédelni, majd lenyomom a GTA-nak az egyik részét. Esetleg, ha akarja vele is foglalkozhatok.
- És melyik a rosszabb? Ha apuci megtudja hol vagy, vagy, ha a tanci nem kapja meg a dogádat? – szeretem húzni az agyát, az első pillanatban, mikor megtudtam, hogy apuci pici lányával van dolgom, bevallom nem tartottam sokra, de ügyesen változtatott ezen a nézetemen. Azóta szívatom vele, de ha rossz néven venné, nem az én ágyamba aludni már többedik éjszaka óta.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
 I'm his and he's mine ~ Stormie & James EmptySzer. Jún. 17, 2020 5:35 pm

Stormie & James

Az arcát látva, nem tehetek róla, elnevetem magam. Pontosan tudom, mi játszódik le benne. Tudom, hogy most azt hiszi, rendszert csinálok majd belőle, hogy észre sem veszi, és saját kulcsom lesz, takarítok, el rakom a cuccait, hogy még véletlenül se találja meg, és azon kapja magát, hogy nem férnek a ruhái a saját szekrényébe. Ez egy bevett stratégia, amit nem egy lány felvázolt nekem, én mégse akarok többet annál, amit kértem. Csupán pár nyugodt percet, hogy foglalkozhassak a magam dolgával anélkül, hogy percenként csesztetne valaki.
- James, ha lennének is olyan terveim, mint amilyenek most a fejedben lejátszódnak... azt gondolod, hogy lépnék úgy, hogy nem beszélném meg előtte veled? - mosolygok, lágyan teszem fel a kérdést, semmi jele nincs annak, hogy ez most bántó lett volna számomra. Megértem őt, megértem az aggájait, ahogy azt is megérteném, ha hirtelen behúzná a vészféket, és közölné, menjek szépen haza. Igen, tudom, hogy ez most olyasmi, amire nem volt még precedens, és olyasmi, ami után más lány azt hinné, innentől zöld a lámpa, de nekem eszemben sincs visszaélni semmivel. De nálunk tényleg azért működnek ilyen jól a dolgok, mert megbeszélünk mindent. Nem vagyok a barátnője, így ha ő azt mondja, nem ér rá, nem kezdek el hisztizni, könnyzáport hullajtani, és bepiálva a csaposnak szidni a világ összes pasiját. Tudomásul veszem, és másnap, vagy harmadnap ugyanúgy örülök annak, hogy látom. Mert nekem pontosan annyi kell, amennyit ő ad, nem vágyom többre.
- Na szuper, azért jó tudni, hogy nem lesz belőle hiányszakma... tudod, ha mégse jönne be az ügyvéd meló, felveszel?- kuncogok, mert bár van B tervem, korántsem az, hogy egy színpadon kellessen magam egy rúdon, vagy épp szinte pucéran vonaglani... Persze azokat a lányokat se ítélem el, hisz a férfiaknak szükségük van rájuk, épp csak az én értékrendembe nem fér ez bele.
- A rossz az, hogy az egyikből következne a másik... tudod apu... nem kedves, és hirtelen nem tudom, hogy előbb ezt a helyet tenné tönkre, aztán téged, vagy fordítva - tudom, hogy csak cukkol, de mégis elhúzom a szám, ahogy mindig, mikor belegondolok, ilyen következményei lehetnek annak, ha egyszer lebukok.
- Szeretek veled itt lenni - pislogok nagyokat, mosolyogva, majd befejezve a reggeli rituálém, bemegyek és le is ülök a lap top elé.
Talán egy óra is eltelik, ami majdhogynem kiesik, hisz ha a beadandómmal foglalkozok, akkor azzal foglalkozok. Nyújtózva nagyot, nézek fel a képernyőről, csak hogy megbizonyosodjak róla, James nem hagyott közben itt.
- Kész.... - vigyorgok elégedetten, majd leülök mellé.
- És megnézhetem azokat a lányokat? - talán bele is megy, tekintve, hogy múltkor is tök szépen végignéztem az összes asztalon heverő képet, egyetlen rossz szó, vagy grimasz nélkül, sőt... meg is mutattam, kik a kedvenceim.
thx.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
 I'm his and he's mine ~ Stormie & James EmptyKedd Jún. 30, 2020 1:41 pm

Általában a csajok így kezdik, egy nap, majd még egy, már itt egy bugyi, egy fogkefe, egy fiók, polc, stb. Ezzel semmi bajom nem lenne, ha az egyik testvérem csinálná, mert azoknak mondhatni elnézem, természetesen lakbér ellenében, de mondhatni az ő esetében sem zavar. Ismerem a családi helyzetét, ennek tekintetében engedem, hogy itt aludjon pár alkalomkor, még, ha nem is úgy tűnik. Elröhögöm magamat a szavain, a nők tényleg olvasnak a gondolatokban.
- Nyugodtan maradhatsz, nem zavarsz, de akkor is legyél a közelben, ha az öcsémmel találkozom – legalább felvághatok előtte vele is. Hát igen, a testvéri versengésnél nincs is szebb, amit nem csak a sráccal osztok meg, hanem úgy mindenkivel a családból, még a legkisebbel is. Igen, a hercegnővel.
Következő kérdésére hümmögök egyet, majd végigmérem a nőt. Nem mintha, nem láttam volna eleget belőle, azonban a szépségből sosem elég, és ő pontosan megtestesíti azt. Elhúzom a számat, ezzel jelezve, hogy nem nagyon akarom táncosunknak felfogadni.
- Azt nem ígérhetem, de sugarbaby esetleg lehetsz – kacsintok felé, miközben még nagyobbra húzódik a mosolyom. Pontosan tudom, hogy tudja, mit jelent az a kifejezés.
Aggodalmait figyelemmel kísérem, megértem a helyzetét, hogy félt. Fordított esetben biztos én is ezt tenném, ha a srác, aki bejön nem apám elvárásai szerint élne. De, amíg nem találkozom a férfival, addig nincs baj, és ez nem fog megtörténni. Sem ő, sem én nem ragaszkodunk ehhez a találkozóhoz, és ez így van rendjén. Ő is tudja, és én is.
- Ilyen nem lesz, mert ügyes vagy titkolózásban – dicsérem meg a magam stílusában, amit vissza is kapok tőle, majd eltűnik a gép előtt. Amíg ő ott tevékenykedik, én egy videójátékban döntöm meg az eddigi csúcsomat. Kicsit irigylem a lányt, amiért egyetemre jár, és sikerül is neki, holott én nem vagyok a padban ülős típus, néha nekem is kedvem lett volna tanulni valamit. Sajnos annyira belemerülök a játékba, hogy nem is hallom meg mit mond, a kérdését is félig sikerül értelmeznem, de azért rávágom, hogy persze, miért ne. Engem nem zavar, mást, ha igen, akkor úgy járt és lelép, ennyi.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
 I'm his and he's mine ~ Stormie & James Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

I'm his and he's mine ~ Stormie & James
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Stormie & Danny ~ Pub tour
» you have something of mine - R&H
» party & business, Stormie & Travis
» Stormie & Roger - Moziest
» Hey Boss ~ Dale & Stormie

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: