New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 69 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Neo B. Grayson
tollából
Ma 17:28-kor
Luana Machado
tollából
Ma 16:50-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 16:05-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 16:04-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 16:03-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 15:53-kor
Dorian J. Lester
tollából
Ma 13:11-kor
Wang Weiguang
tollából
Ma 11:48-kor
Dorothea Haynes
tollából
Ma 11:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

monsters are real and they look like people
Témanyitásmonsters are real and they look like people
monsters are real and they look like people EmptyPént. Feb. 14 2020, 00:38
_____ Yang - foglalt

Play by:
Lee Felix
Születési hely:
New York?
Kor:
17-18
Lakhely:
akármi is, át leszel költöztetve Queensbe
Szexuális beállítottság:
hetero, bi, ki tudja?
Családi állapot:
csak ne gyilkolj meg
Csoport:
diák, munkás
Történetünk:

Gyűlöllek, mert minden vagy, amit apámban gyűlölök és tehetetlennek érzem magam, mert semmi nem a Te hibád.
Húsz éven át egy kishercege volt a Yang családnak, aki a rokonok mellett a hölgyek szívét is megnyerte; én. Azt hittem álmodok, amikor apám hazarángatott, mint egy kóbor kisállatot, majd közölte, hogy a fia vagy. Reméltem, hogy csak viccel és meg akar leckéztetni, mert tény, hogy sosem értékeltem igazán, amit neki köszönhetek. Üzleti sikerei mellett legfőképpen azt, hogy megtapasztaltam mekkora gerinctelen tapló, ha a hűségről van.
Te pedig újabb ékes bizonyítéka vagy annak, amit már eddig is tudtam: hogy apám egy kis pénzzel mindenki száját képes befogni, még akkor is, ha a házasság szent kötelékét töri meg és meg sem rebben a szeme közben.
A nevedben ugyan Yang vagy, eddigi rövidke életed során azonban sosem tapasztaltad igazán, milyen is a családunk tagjának lenni és mindazokkal a privilégiumokkal rendelkezni, amelyeket a vagyon megad.
Anyád kardoskodott ugyan amellett, hogy a származásod lásson napvilágot, hogy megkaphasd mindazt, amit Mona, én és Jasmine is mind megkaptunk születésünk pillanatában: aranykanalat a szánkba. A válasz azonban mindig ugyanaz volt: szignózott csekk egy tetemes összeggel, cserébe a hallgatásért. Kár hogy a pénz nem arra fordult, amire szánták, a saját jóléted helyett anyád mámorába folyt és a folyékony boldogságba, amelyet az ital adott neki.
Miért is kellett, hogy az összetört szíve mániákus hajszoljon mindenkit az őrület szélére? Azt kívánom bárcsak ne jutott volna arra a pontra, hogy alkalmatlanná váljon arra, hogy az anyád legyen, akkor sosem léptél volna be az életembe. A gyámügy nem lenne a sarkadban, nem kaptál volna egy teljesen új családot, nekem pedig nem lenne öcsém.

/ Habár maga a hirdetés elég hosszúra is sikeredett, na meg valószínűleg elég kuszára is, ezek ellenére kifejezetten várom a srácot, illetve egyéb kérdés, óhaj sóhaj, ötlet, vagy javaslat esetén nyilván rendelkezésre állok PM-ben.
A srácok kapcsolata kifejezetten nem rózsásan indulna, hiszen Brayt már az is kifejezetten mélyen érinti, hogy az apja hűtlen a feleségéhez, ennek a produktumával találkozni pedig még nagyobb sokk neki, szóval lesz mit kibogozni és elsimítani. Azt illetően, hogy ez a viszony rendeződik-e majd, vagy hogy pontosan hogy alakul, nem szeretnék különösebben megszabni semmit, ezt majd kialakítjuk a játéktéren, csak gyere! monsters are real and they look like people 3719483937

In the backseat In New York, in the fall
You look to your left and you ask Is it possible to be happy? Due to chaos and the bruises you get on the way down And I think I'm addicted to pain now Tell me you love me, I love how you sound But the city's so loud that our voices get drowned I can't hear you right now
mind álarcot viselünk
Braylen Yang
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
monsters are real and they look like people 448f5ce09e0f832f6ba3b5912170ed37639d77ba
monsters are real and they look like people Dca1071da9b6346d4712d9bdfe7af3878c705059
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
Legendary swag, Young God , stay drippin'
Spillin' champagne on a boat, big pimpin'

Life is but a dream, look bitch, stop trippin'
You know what it is, you know what it isn't
♫ :
you got me ; waterfall ; 해금
★ családi állapot ★ :
Ay girl, what it do do
If you got friends, Cool bring a few through No fun if the homies can't have none Goddamn, girl you so fine, I'd fall in love again Gettin' faded is my favorite rush
You ain't got to say less
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
monsters are real and they look like people 3cb1628c2904340bc90dcbefbde0a5e07000cab7
★ foglalkozás ★ :
〖 építészmérnök hallgató 〗
★ play by ★ :
〖 Hwang Hyunjin 〗
★ szükségem van rád ★ :
monsters are real and they look like people Ccb73a075363a21437d64ba2493bb60c0a56d9a4
She would always Pick Me Up when I break down
I knew her secrets, we both from the same town

She was the only one down for me, whoa
You get her number, better call her, damn
★ hozzászólások száma ★ :
138
★ :
monsters are real and they look like people D14b1c32259b8601a4e23a33b254e1a714056a67

monsters are real and they look like people
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lynn & Silas ~ Some people have lives; some people have music.
» Diane & Cassidy | people help the people
» the man who stops the monsters
» The Monsters in My Head
» All monsters are human || Seby & Domi

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: