Gyűlöllek, mert minden vagy, amit apámban gyűlölök és tehetetlennek érzem magam, mert semmi nem a Te hibád. Húsz éven át egy kishercege volt a Yang családnak, aki a rokonok mellett a hölgyek szívét is megnyerte; én. Azt hittem álmodok, amikor apám hazarángatott, mint egy kóbor kisállatot, majd közölte, hogy a fia vagy. Reméltem, hogy csak viccel és meg akar leckéztetni, mert tény, hogy sosem értékeltem igazán, amit neki köszönhetek. Üzleti sikerei mellett legfőképpen azt, hogy megtapasztaltam mekkora gerinctelen tapló, ha a hűségről van. Te pedig újabb ékes bizonyítéka vagy annak, amit már eddig is tudtam: hogy apám egy kis pénzzel mindenki száját képes befogni, még akkor is, ha a házasság szent kötelékét töri meg és meg sem rebben a szeme közben. A nevedben ugyan Yang vagy, eddigi rövidke életed során azonban sosem tapasztaltad igazán, milyen is a családunk tagjának lenni és mindazokkal a privilégiumokkal rendelkezni, amelyeket a vagyon megad. Anyád kardoskodott ugyan amellett, hogy a származásod lásson napvilágot, hogy megkaphasd mindazt, amit Mona, én és Jasmine is mind megkaptunk születésünk pillanatában: aranykanalat a szánkba. A válasz azonban mindig ugyanaz volt: szignózott csekk egy tetemes összeggel, cserébe a hallgatásért. Kár hogy a pénz nem arra fordult, amire szánták, a saját jóléted helyett anyád mámorába folyt és a folyékony boldogságba, amelyet az ital adott neki. Miért is kellett, hogy az összetört szíve mániákus hajszoljon mindenkit az őrület szélére? Azt kívánom bárcsak ne jutott volna arra a pontra, hogy alkalmatlanná váljon arra, hogy az anyád legyen, akkor sosem léptél volna be az életembe. A gyámügy nem lenne a sarkadban, nem kaptál volna egy teljesen új családot, nekem pedig nem lenne öcsém.
/ Habár maga a hirdetés elég hosszúra is sikeredett, na meg valószínűleg elég kuszára is, ezek ellenére kifejezetten várom a srácot, illetve egyéb kérdés, óhaj sóhaj, ötlet, vagy javaslat esetén nyilván rendelkezésre állok PM-ben. A srácok kapcsolata kifejezetten nem rózsásan indulna, hiszen Brayt már az is kifejezetten mélyen érinti, hogy az apja hűtlen a feleségéhez, ennek a produktumával találkozni pedig még nagyobb sokk neki, szóval lesz mit kibogozni és elsimítani. Azt illetően, hogy ez a viszony rendeződik-e majd, vagy hogy pontosan hogy alakul, nem szeretnék különösebben megszabni semmit, ezt majd kialakítjuk a játéktéren, csak gyere!
In the backseat In New York, in the fall
You look to your left and you ask Is it possible to be happy? Due to chaos and the bruises you get on the way down And I think I'm addicted to pain now Tell me you love me, I love how you sound But the city's so loud that our voices get drowned I can't hear you right now
Legendary swag,Young God, stay drippin'
Spillin' champagne on a boat, big pimpin' Life is but a dream, look bitch, stop trippin'
You know what it is, you know what it isn't
Ay girl, what it do do If you got friends, Coolbring a few through No fun if the homies can't have noneGoddamn, girl you so fine, I'd fall in love again Gettin' faded is my favorite rush You ain't got to say less
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
〖 építészmérnök hallgató 〗
★ play by ★ :
〖 Hwang Hyunjin 〗
★ szükségem van rád ★ :
She would always Pick Me Upwhen I break down
I knew her secrets, we both from the same town She was the only one down for me, whoa
You get her number, better call her, damn