★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 94 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 75 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Arya Rose Shirman, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Dominic Reynolds, Grace O'Connell, Harvey Irvine, Horatio R. Hayes, Jacob Cohen, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Leroy Montfaucon, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. 23 Nov. - 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Horatio R. Hayes
tollából Ma 21:52-kor Laurel Martínez
tollából Ma 21:15-kor Dominic Reynolds
tollából Ma 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Ma 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Ma 19:52-kor Andrés Casado
tollából Ma 19:26-kor Wang Weiguang
tollából Ma 19:17-kor Marcos Carmona
tollából Ma 19:00-kor Mathéo Derouin
tollából Ma 18:21-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
Mr Harrington, a főnököm (50 éves) | |
| | Mr Harrington, a főnököm (50 éves) Pént. 31 Jan. - 0:00 |
| ... Harrington | Play by: Akit szeretnél Születési hely: ide Kor: 50? Lakhely: Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero vagy biszex, nekem mindegy Családi állapot: a te választásod Csoport: Törvényen kívüli Történetünk: Az állás hirdetését egy újság hirdető rovatában láttam meg, és jelentkeztem is rá. Azt mondta az interjún, hogy a lányaira kell majd vigyáznom, de ennél több információval nem látott el. Nem mondta el, hogy ön az egyik maffia embere (hogy miben segít a maffiának, a megalkotóra bízva), és emiatt kell a lányai mellé testőr. Ez esetben biztosan nem én lettem volna az ön embere, hiszen ilyen ügyekbe nem folyik bele, pláne olyan emberekért, akiket nem is ismerek. Hogy hogyan alakul a kapcsolatunk, miután megtudom, hogy maffiózó, az a játéktéren eldől.
|
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mr Harrington, a főnököm (50 éves) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |