★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 200 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 196 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | well.... shit. (Caelum) Hétf. Dec. 09 2019, 18:47 |
| Caelum .... | Play by: Alex Lawther Születési hely: ide Kor: 23 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero tudtommal Családi állapot: ide Csoport: ide Történetünk: Hát te tök fura vagy. Mármint fura fura. És ha én mondom valakire, hogy fura... az gáz. Vagy nem tom. Te nem vagy gáz. Csak biztos vagyok benne, hogy nem vagy százas... de ez biztos. Szociopata vagy... vagy valami hasonló. Még azt is lehetségesnek tartom, hogy embereket ölsz hobbiból. Vagy csak különc vagy és ez az átkod. A szüleid kőgazdagok... de te olyan vagy egy kicsit mint egy hippi. Szeretnél elvonulni a magány erődjébe és pillangókat meg madarakat meg tudja a fasz, hogy még mit fotózgatni. Kicsit gázosan ismerkedtünk meg. Én taccson voltam... mármint tényleg bazira szétestem. Te meg egy fél portfóliót lőttél a képszakadásomról. Szerinted modellkednem kellene... szerintem meg egy idióta barom vagy. Mindenesetre te vagy a legjobb barátom... igazából az egyetlen igazi barátom. Tök sokat lógunk együtt és annak ellenére, hogy szerintem tök sokszor sírsz alvás előtt nehogy túladagoljam magam sosem szólsz egy rossz szót sem érte. Többször vallottál szerelmet, mint ahogy azt számolni lehetne. Megrögzötten ragaszkodsz hozzám és ez talán a legfurább tulajdonságod. Szeretlek. De ezt lehet, hogy sosem fogom neked elmondani. Aztán ki tudja... lehet, hogy pont te leszel az aki leszed a szerekeről és normális életet ad... bár a normális az relatív nem? |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | well.... shit. (Caelum) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |