New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 2 Bots
Nincs
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:30-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
Andrés Casado
tollából
Tegnap 19:26-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Poppy O'Brien
TémanyitásPoppy O'Brien
Poppy O'Brien EmptyHétf. Júl. 01 2019, 23:33
Poppy O’Brien

Karakter típusa:
Keresett
Születési név:
Eileen Moira Connelly
Teljes név:
Poppy Olivia O’Brien
Becenevek:
Popps
Születési hely, idő:
Galway, Írország, 1996. augusztus 2.
Kor:
23
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Hajadon
Csoport:
Munkások
Egyetem:
-
Munkabeosztás:
Recepciós
Munkahely:
Balancé Studio
Hobbi:
Mások idegein táncolni, jóga, krimik, romantikus filmek, kajás szórólapok gyűjtése, vásárlás.
Play by:
Anna Kendrick

Jellem

Amit mindenki tud róla:
#beszédes – állandóan képes beszélni, szinte le sem lehet lőni, ha éppen olyanja van.
#gyorskajarajongó – minden mennyiségben képes megenni a szemetet, és még csak nem is hízik tőle.
#utálja a BBQ szószt, és a majonézt – ne is kérdezd, hogy miért. Mustárból viszont az összes létező fajta jöhet.
#szokásokrabja – ragaszkodik a rutinjához. A reggelek ugyanúgy telnek, az esték szintén. Ha valami eltér, attól hisztis lesz. Nem rögeszmés, vagy kényszeres, de ez az állandóság az életében.
#kávéhelyettenergiaital – oké, van, hogy mind a kettő jöhet. Ha elég jó a kávé.
#amiaszívénazaszáján – ha nem vagy neki szimpatikus, azt elég hamar felfedezheted.
#bejönneknekiazidősebbpasik – ha meglát egy helyes 40-est, oda meg vissza van érte. Megvan az oka ennek is.
#roppantösszeszedett – legalábbis akkor, ha érdekli valami. Bármit rá lehet bízni, mindent elintéz.
#remekmegfigyelő – lehet, hogy neked fel sem tűnik valami, ő azonban tökéletesen emlékszik rá.
#csipkelődő&kötekedő – sokszor csak ebből tudhatod, hogy kedvel.
#mindigtökéletesamegjelenése – jobban mondva odafigyel magára, de nincs konkrét stílusa. Ő csak önmaga.
#hangulatember – ha rossz kedve van, azt garantáltan észre fogod venni. Azt is, ha jó a napja, mert akkor téged is jobb kedvre derít.
#avégletekigprecíz – ha rábízol egy feladatot, biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen végzi el. Vagy majdnem tökéletesen.

Amit biztos, hogy soha nem fogsz róla megtudni:
#tanúvédelem – már hat éve a tanúvédelmi programban van, és New York a negyedik helye. Nehéz eset.
#azigazineve – biztos, hogy sohasem fog bemutatkozni a születési nevén. Ahhoz már túl régen jár ezen az úton.
#rémálmok – időnként még most is kísérti az az éjszaka, bár már egészen ritkán. Csak amikor stresszes, de valahogy mindig nyugtalanul alszik.
#szemtanú – tizenhat évesen látta, ahogyan megölik a legjobb barátnőjét. Helyette.
#azapja – az apja az amerikai ír maffia könyvelője volt, és ki akart szállni. A figyelmeztetés a lánya élete lett volna, de helyette annak barátnőjét ölték meg, aki épp náluk aludt.
#születésihelye – Írországban született, de csak azért, mert pont ott voltak látogatóban a szülei.
#tudfőzni – remekül tud főzni, de nem szokott, és amúgy is túl lusta hozzá. Inkább rendel valami szemetet.
#profikorcsolyázó – sportoló volt annak idején, amíg nem helyezték védelem alá, és megszakított minden kapcsolatot a korábbi életével.
#Bigbrother – avagy az ügynök, aki folyton szemmel tartja, és nagybátyjaként mutatkozik be mindenhol. Valószínűleg ő tehet arról is, hogy bejönnek neki az idősebb pasik.
#eredetilegvörös – korábban barna hajjal élt, de volt már szőke üstöke is. A jelenlegi az eredeti.
#remekülhazudik – ennyi év után már profi.
#nemakartovábbállni – ezúttal kényesen vigyáz mindenre, mert megszerette a várost és a körülötte élőket.
#állandóságutánivágy – többé nem akarja újrakezdeni.
Múlt
- Ellie, kezded magad egy kicsit elengedni! Óvatlanná válsz… - a kioktatás a halálom. Az, ha úgy kezelnek, mint egy taknyos gyereket, pedig már évekkel ezelőtt kénytelen voltam felnőni. Olyan körülmények között, amit egyetlen kamasznak sem kívánnék.
- Ne csodálkozz, ha így lesz, mikor így nevezel! – replikáztam egyből, afféle nemtörődöm-módon. Azért csináltam, mert tudtam, hogy mennyire idegesíti. – A végén még elfelejtek majd a Poppyra hallgatni. Nem is értem, hogy találtad ezt ki... – forgattam a szemeimet, habár már megbarátkoztam a jelenleg viselt nevemmel. Ez volt idestova két éve. Lassan talán már három.
- Azért kaptad ezt, mert olyan dühös voltam rád az akkori hisztid miatt. Direkt lebuktatni saját magad? Hát normális vagy?! – igazából nem tudtam, hogy mi baja van, mitől volt ma ennyire feszült. – Nem, ne is válaszolj! Soha nem voltál az, csoda, hogy egyáltalán felméred a helyzeted súlyosságát. – ezúttal ő volt az, aki az ég felé emelte a tekintetét. – Ja, nem! Mégsem fogod fel! – csapta a kezét a homlokára. Más körülmények között nevettem volna rajta, de ezúttal inkább csak a düh uralkodott el rajtam.
- Azért ne kezelj úgy, mint egy taknyost! Felnőtt ember vagyok. Láttam meghalni a legjobb barátnőmet. Helyettem. Nekem kellett volna, és ezzel tisztában vagyok azóta, hogy megtörtént, úgyhogy ne mondd nekem még egyszer azt, hogy nem fogom fel! – a pálcikával böktem felé, amivel éppen az előttem heverő kínait tüntettem el módszeresen.
- Pedig határozottan úgy nézel ki! – hanyagul ledobta magát a kanapéra, ám majdnem ugyanazzal a lendülettel már fel is pattant, és elkezdett járkálni, akár egy mérgezett egér. Rohadt idegesítő volt. – Az a Lackwood is… - egy pillanatra megállt, aztán újra rótta a köröket. – Úgy ugrálod körül, mint egy pitiző kiskutya. – válasz helyett először csak a szemöldökömet vontam fel provokatívan, de inkább visszanyeltem, amit mondani akartam első felindulásomban. Nyugi Ellie, számolj ötig! Egy, kettő, három, négy, öt…
- Ő a főnököm. Te raktál be arra az állásra, te akartad, hogy ott legyek, és ne keltsek feltűnést sehol. Tessék, megkaptad. Már az is baj, hogy kedvelem? – jó, nem csak kedveltem, hanem igazából nagyon tetszett nekem. Ezt szerintem mind a ketten tudtuk, sőt, valószínűleg Keith is tudta, de az nem számít.
- Nem szabad túl közel engedned magadhoz senkit, de ezt te is tudod! – sóhajtotta fáradtan, én meg elrágcsáltam egy kallódó tavaszi tekercset.
- Nem akarok innen elmenni. Többé nem csinálom! Nem kezdem újra. Túl sok volt… - és sokszor tényleg így éreztem. Gyökértelen, otthontalan voltam. Nem volt múltam, nem volt biztos pont az életemben, legalábbis eddig. – Normális életet szeretnék élni, ez olyan nagy kérés? – zöldes íriszeim kérdőn villantak rá, ahogy felkaptam a fejem. Talán évek óta most mondtam ezt ki először. Eleinte féltem, aztán izgalmas volt, majd nagyon unatkoztam, és végül itt kötöttem ki.
- Soha nem lesz normális életed, Poppy! – ezúttal már szándékosan nevezett az álnevemen. Hiába használtam régóta, néha még mindig nem éreztem teljesen a sajátomnak.
- De lehetne. Szeretnék egyetemre járni, szeretnék újra korcsolyázni, akarok egy kutyát. Biztos pontokat, olyat, amitől úgy érzem, hogy minden rendben. – de igaza volt, ez nekem csupán vágyálom marad, nem több. Valószínűleg örökké a hátam mögé fogok nézegetni, ha rossz érzés kerít hatalmába. Szokott még manapság is. – És különben is, mi a franc ütött beléd?! – tettem fel a kérdést, ami már azóta motoszkált bennem, hogy hazaértem.
- Semmi! – vágott vissza reflex-szerűen, én meg felnevettem.
- Na, persze! Hisztisebb vagy, mint én. Még nem láttalak ilyennek, szóval mondd el! Valami történt! – követeltem továbbra is a választ. Láttam a vívódást az arcán, előttem már nem tettem a kemény fiút annyira, mint régen. Képtelen volt teljesen elzárkózni tőlem, de én azt szerettem mondani, hogy ez bizony az én elbűvölő személyiségem varázsa.
- A városban van.– mondott először csak ennyit. Először nem tudtam, hogy hová tegyem, ki van a városban. – Igen, Lisa gyilkosa itt van. Látták a héten… - tartottam tőle, hogy ezt fogja mondani, de a fülem annyira zúgott, hogy már csak távoli hangként érzékeltem a szavait. A zsigeri félelem egy másodperc alatt lett úrrá rajtam, a tenyerem izzadt, mint egy végzős bálra készülő tininek.
- Veszélyben vagyok? – böktem ki végül csak ennyit. Utáltam ezt az érzést, utáltam a tehetetlenséget, a félelmet. Nem akartam ezt, és elmenni sem. Megint tiszta lappal kezdeni. Amiért más az életét adta volna, nekem a mumusommá vált.
- Nem tudjuk. Valószínűleg fogalma sincs, hogy itt vagy, de sohasem lehet tudni. Jobb elővigyázatosnak lenni. – míg beszélt, addig próbáltam lehiggadni, és háttérbe szorítani az éledező harciasságom. Csak az első reakcióm volt a rémület, a következő pillanatban legszívesebben már szétvertem volna a fickó fejét egy serpenyővel. – Ha felbukkan körülötted, akkor baj van, de meg fogunk védeni. Idővel pedig, ha tényleg ő az, tanúskodnod kell ellene. Csak tudjuk elkapni… - ezzel eddig is tisztában voltam, sok újat nem mondott.
- Fel kell hívnom Keith-t. – jelentettem ki kisvártatva.
- Minek?! Késő is van, és különben sem hiszem, hogy máris hiányoznia kéne. Alig másfél órája jöttél el… - féltékeny lenne, vagy mi a szösz? Inkább nem mondtam semmit, csak lenyeltem a falatot a számból, és már tárcsáztam is. Gyorshívón volt, természetesen. A kettesen, mert az egyest az itt koslató birtokolta.
- Szia, Főnök! Bocs, hogy zavarlak, de… - mi a fenét találjak ki? – Szóval elfelejtettem ma mondani, hogy az a valaki felhívott az izé miatt, és nem tudok holnap bemenni. Nagy baj lenne, ha kivennék egy napot? – összevissza beszéltem, nyilván. Semmit nem értett, szintén nyilván. Amúgy sem fordult még elő a pályafutásom során soha, hogy szabadnapot vegyek ki, de az ő érdeke volt. Át kellett gondolnom mindent, és tudni akartam minden részletet elejétől a végéig arról, aki az életemre tört. Aztán majd ráérek önző módon kockáztatni azok életét, akik mostanában közelebb kerültek hozzám. Amit persze nem lehetett volna, tudom én.
- Tudni akarok mindent. És ne hagyj ki semmit! – közöltem, némi szusszanás, a telefon lerakása, és a maradék eltüntetése után.  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Poppy O'Brien
Poppy O'Brien EmptyKedd Júl. 02 2019, 10:20
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Poppy!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Személy szerint nekem nagyon tetszik a neved. Very Happy Olyan kellemes nyári hangulatom lett tőle. Nem ez a fullasztó nyári, ami most van, hanem tényleg, olyan kellemes. Very Happy
Kreatívan oldottad meg a jellemzésedet, mert azokat az apró részleteket is megismerhettük, amik a játéktéren nem biztos, hogy ki fognak derülni hamar. Én is utálom a majonézt Surprised Nem értem, hogy lehet azt megenni Laughing
Tetszik a jelenet, amit kiragadtál egy napodból, hiszen ezzel fény derült rá, mekkora veszélyben is lehetsz és mekkora nyomás helyezkedik rád egy régi eset miatt. Nagyon sajnálom, ami a barátnőddel történt, nehéz lehetett átélni azt, azóta pedig ez a folytonos rejtőzködés. A helyedben én sem akarnék elmenni innen, én is valami állandóságot akarnék, valamit, amitől egy kicsit is normálisnak érezhetném végre magam.
Remélem, előbb vagy utóbb elkapják azt a rohadékot, és aztán minden megoldódik az életedben, mert kedves lánynak tűnsz, aki megérdemelne már egy kis jót is.
Nem is szaporítom tovább a szót, vesd be magad a játéktérre, hiszen már biztos nagyon várnak rád. Poppy O'Brien 4146035580

Színt és rangot admin fog neked adni hamarosan. Poppy O'Brien 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Poppy O'Brien 3a4d4a80fb900508f4c9b1844ab8b2327ac04042
Poppy O'Brien Tumblr_inline_pklym07msC1rjxgbh_1280
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Poppy O'Brien D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
866
★ :
Poppy O'Brien Tumblr_inline_pklym8DFHI1rjxgbh_1280

Poppy O'Brien
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Poppy
» Keith & Poppy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: