★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 23:12-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
A törvény embere (ellenfelem) | |
| | A törvény embere (ellenfelem) Szer. Május 01 2019, 16:53 |
| Valami Colton Play by: Benjamin McKenzie (változtatás ügyében keress pm-ben, megoldható) Születési hely: New York-ban bárhol Kor: 28-35 között valahol Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Hát, örülnék ha hetero lenne Családi állapot: Mindegy Csoport: Bűnüldözés Történetünk: Egyetlen valaha élő ellenfelemként tartalak számon, hisz azt hiszem te vagy az egyetlen zsaru aki megállíthat. Tudsz az őrültek fejével gondolkozni, megfontolt vagy és igencsak intelligens. Akkor váltam a célpontoddá mikor szökésem közben megöltem a bátyádat, Henrick Colton nyomozót. Azóta üldözöl és eddig egyikünknek sem sikerült a másik fölé kerekednie. Csak a stratégiai gondolkodásom miatt nem kaptál még el és mert eléggé kiszámíthatatlan vagyok ugye. A családod többi tagja örülnék ha élne, úgy gondoltam, hogy ez lenne a legnagyobb trauma életedben. Leszámítva ezt sikeres vagy, nagyravágyó de becsületes. Túlzottan is becsületes. Nem tervezem megölni a karaktert ettől nem kell félned, inkább egy állandó ellenfelet keresek akivel kölcsönösen okozhatunk sérelmeket egymásnak. Örülnék ha olyan hozná el aki aktív és kitudja játszani Colton magas intelligenciáját. A keresztneved nyugodtan válaszd meg és bármi kérdésed van írj nekem pm-et. Kérlek mielőtt úgy döntesz hozod a karaktert keress meg pm-ben. Rólam és arról, hogy halt meg a bátyád kicsit bővebben az előtörténetemben olvashatsz amit picit lejjebb a linken találsz meg ha máshogy nem. Várlak nagyon. Előtörténetem |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | A törvény embere (ellenfelem) | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |