★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 122 felhasználó van itt :: 22 regisztrált, 0 rejtett és 100 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Adrian Bartolomis Brouen, Adriana Corazon Carrillo, Aidan Guinness, Aramis Ritter, Damian A. Noir, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Eric Lindström, Harvey Irvine, Jasper Whitmore, Jayda Winters, Lambert Schultz, Luana Machado, Malakai Kyrie, Mallory Duval, Marcos Carmona, Milo Salazar, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Wendy Hart, William Roberts A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Harvey Irvine
tollából Ma 18:12-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | Unokatestvérem Hétf. Márc. 27 2017, 19:34 |
| tömör gyönyör Teljes név: bármi amit szeretnél Play by: debby ryan, de cserélhető, a régi közös képek miatt gondoltam rá Születési hely: Kansascity Kor: 18-19-20 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: nem szabom meg Családi állapot: egyedülálló, ha jól tudom Csoport: ezt sem szabnám meg
Kansascityben születtél, de még kiskorodban átköltöztetek a nagyvárosba, új munka, vagy csak megunták a szüleid a kisvárost, én nem tudom, de elszakítottak minket egymástól, pedig az egyik legjobb barátom voltál. Viszont nyolc éve, mikor ideköltöztünk megint melléd kerültem, vagyis inkább felkerestelek, és nem hagytalak magadra, míg a halálba nem idegesítettelek. Az unokatesóm vagy, így alap volt, hogy nem hagylak szabadulni, főleg, hogy jó sok éven át, csak néhány napot tölthettünk együtt, amikor a szünetek voltak, és a család úgy döntött, hogy közös ebédet szervez, vagy valaki meghalt a rokonságban. A temetésnél és a esküvőnél semmi sem hozza össze jobban a családot, ez nálunk sem volt másképp, az össze ilyen eseményen megint csak találkoztunk. Most viszont mindig itt vagyok neked ha kellek, ahogy te is itt vagy nekem, kölcsönösen segítjük, és támogatjuk egymást, ahogy az a rokonoktól illő.
// semmit sem szabnék meg, ezen a kis alapszitun kívül. Én nagyon várom őt, sok játékot tudok felajánlani, és érdekes embereket is, na meg magamat, hiszen mindenre vevő vagyok :vigyori: bármi kérdés, ötlet, pm-ben lehet zargatni :pls: |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Unokatestvérem | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |