★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 41 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Step sista needed - regisztrált | |
| | Step sista needed - regisztrált Pént. Feb. 15 2019, 15:16 |
| Blair/Sage ______ Play by: Lehetsz vörös/barna/szőke, mivel mostoha testvérek vagyunk, bárhogy kinézhetsz Születési hely: Tennessee állam Kor: 24-28 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: nem foglalkoztat Csoport: semmirekellő ingyenélő munkanélküli? Történetünk: A mostoha húgom vagy, és mióta anyád meg az apám összekerült, azóta próbállak ignorálni, és ha lehetne, akkor teljes mértékben kizárni az életemből. Talán akkor néztelek le először, amikor két suttyó szarfejűvel találtam rád egy átbulizott éjjel után apám ágyában, éppen keféltetek. Az a jelenet máig az agyamban él élénken, soha nem akartalak volna pucéran látni téged. Apám pénzén éltél, és ameddig az anyád jófej, őt kedvelem is, mert jót tesz apámnak, addig te kihasználod, hogy már egy család vagyunk. Tőlem is sokszor akartál pénzt kicsikarni, de elhajtottalak a francba, az én pénzemet én kerestem meg, nem te fogod elkölteni. Tennessee-ből átjöttél megváltani a világot, elérni az álmaid New Yorkba, de a munka büdös neked, szerintem még életedben nem dolgoztál egy napot sem. Illegálisan persze. Kinézem belőled azt is, hogy sugar daddyk után koslatsz, hogy mindent megkaphass, csak tudnám, mire fel vagy ennyire elkényeztetve. Anyád nem ilyen, nem értem, hogy lehetsz a szüleink részéről az imádott gyerek. Nekem te vagy a fekete bárány a családban, és tehetsz bármit is, nem tisztellek. Hogy te hogy érzel, mit gondolsz rólam, a te dolgod, engem nem érdekel. Ritkán veszem fel a telefont, ha hívsz, és akkor is próbálom szűkre szabni a beszélgetéseinket. Ha valami szarba léptél, akkor abból mássz is ki egyedül. Ha rácsok mögé kerülnél véletlenül, válogasd meg a szavaid, és talán, de csak talán kihozlak onnan. Baromi sokat kellene tenned azért, hogy a húgomnak nevezzelek. // Nagyon várnám a "gyűlölt" mostoha húgot, akivel az élet nagyon nem lenne egyszerű, és tényleg csak a játékokon múlna, hogy pozitív vagy negatív irányba változik a testvéri "szeretet". Bárhogy is legyen, egymás életét eléggé fel tudnák forgatni és abszolút nem unalmas kapcsolat bontakozna ki játéktéren. Hogy milyen élete van a húgnak, komoly bajban van-e és egyébként tényleg segítségre van-e szüksége, a megalkotótól függ. Ha csak egy pénzhajhász ösztönlényről van szó, azt is elfogadom, bármi is és bárki is legyél, V Á R L A K // |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Step sista needed - regisztrált | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |