New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 54 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 52 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

sweet little unforgettable thing
Témanyitássweet little unforgettable thing
sweet little unforgettable thing EmptyPént. Feb. 01 2019, 11:29
Skylar Sykes | beregisztrált sweet little unforgettable thing 4146035580

Play by:
Majdnem mindegy
Születési hely:
Kalifornia
Kor:
22-28
Lakhely:
nálam
Szexuális beállítottság:
ezt aztán ne tőlem kérdezd
Családi állapot:
ezt főleg ne
Csoport:
főleg munkanélküli
Történetünk:

A családot nem választod, azt csak a nyakadba kapod – ez különösen igaz azokra az idegesítő kistestvérekre, akiknek a fejére legszívesebben a vizes vödröt húznád, mégis te vagy az első, aki a védelmükre kel és elver bárkit, aki ártani akarna nekik.
Ha valakinek egyetlen húga van, az különösen igyekszik vigyázni rá; ám ha az a bizonyos húg történetesen valamiért élből elutasítja a családjuk elveit, tinédzserkora legnagyobb részében az apátok ellen lázadt és minduntalan bajba került, akkor az igencsak megnehezíti az idősebb testvér feladatait.
Gyerekként nem jöttünk ki túl jól egymással. Talán a korkülönbség, talán a nemből fakadó ellentétek, vagy a tény, hogy akkoriban mindent igyekeztem úgy tenni, ahogy azt Apa elvárta tőlem, ez pedig mérhetetlenül bosszantott téged. Én voltam a család kedvence; Golden Boy, aki bármit csinált is, az csakis dicséretre való lehetett, te pedig egyre kevesebbnek érezted magad. Úgy érezted, a New Yorkba költözéssel is csak neked ártottunk. Kisgyerek voltál, mikor beléptem a seregbe, nem váltunk el jóban, a fejemhez vágtad, hogy reméled, nem jövök vissza – állításod szerint ezt azóta minden nap bánod, és sosem tudtad volna megbocsájtani magadnak, ha valóban történik velem valami. Voltak napok, mikor nem jelentkeztem a megszokott időpontban, mert küldetésen voltunk, elvágták a tábori vonalakat vagy egyszerűen olyan kemény nap állt mögöttem, hogy képtelen voltam ébren maradni. Mindig aggódtál.
Aztán 2010-ben az egyik unokatestvérünk, aki velem együtt állomásozott, a szemem láttára halt meg odakint. Korábban hazaküldtek, és napokig ki sem jöttem a szobámból. Te voltál az, aki megtörte a csendet; beültél mellém az ágyra, s egy némán töltött óra után közölted, hogy bűzlöm. Az volt a fordulópont mindkettőnk életében. Én nem sokkal később leszereltem és jelentkeztem a rendőrségi akadémiára, te pedig kérve-kéretlenül is a nyakamba kerültél.
Már mindketten magunk mögött hagytuk a gyermekéveket, még mindig próbállak terelgetni, te pedig most már kezded hagyni magad. Ez nem jelenti azt, hogy mindig hallgatnál rám; pont úgy, mint a barátnőm, mindig új dolgokba kezdesz, tovább akarsz lépni a pincérnőségnél, felfedezni a világot, saját céget alapítani. Az egyik barátnőddel és egy "befektető" segítségével, akiről állítólag nekem nem kell tudnom, nyitottál egy kis sütiző-kávézót, mindig is szerettél sütni, de egyelőre inkább a pénzt viszi. Nem tudom, emellett meddig tartasz ki.
Segítek neked, ahol tudok; hivatalosan hozzám vagy bejelentve, de nagyon is jól tudom, hogy legtöbbször nem jössz haza. Nem tudom, hol vagy és mit csinálsz; tudom, hogy rosszabb arcokkal is futsz, az ég tudja, miért. Az adrenalin kell? Az izgalom? Tudom, hogy néha drogozol is. Nem nagy dolgok, fű, hallucinogének. Csak remélni tudom, hogy soha nem is lesz mással dolgod.

//Skyt talpraesett, kissé meggondolatlan, sőt, egyenesen hebrencs fiatalnak képzelem, akit vonz a veszély, imád eljárni és szórakozni, szíveket törni, néha akár kocsikat is. Sok tekintetben nagyon okos, ugyanakkor ha valakit barátjának tekint, hajlamos teljesen elsiklani a hibái felett, és így könnyen belekeveredik olyasmibe, amibe nem kellene. Abszolút nem zárom ki, sőt, kifejezetten pártolom, ha a leendő játékos belekeverné valami törvénysértő dologba, ahonnét már nem lehet egy kis ejnye-bejnyével kijutni.
Arcban nem vagyok válogatós, amihez ragaszkodom, hogy kicsit hasonlítson Coltonra – a világos szemszínben mindenképpen, és a sötét haj is előny. A képen Willa Holland van, de eszembe jutott Kaya Scodelario, Elizabeth Gillies, Sarah Hyland, Emily Rudd, Kat Dennings. Tényleg aki csak szimpatikus. (Csak Palvin Barbit ne, ha kérhetem.  sweet little unforgettable thing 1640380074 )

Oké, tudom, hogy nem romantikus plot, de esküszöm, hogy nagyon várom, és játékra is sok lehetősége lenne, úgyhogy ha szimpatikus az alap, a többit megbeszélhetjük.  sweet little unforgettable thing 3874598021 //
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

sweet little unforgettable thing
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Unforgettable Night - Henrik & Jase
» it's a brother thing
» the next best thing - Patrizia & Fabrizzio
» Family is not an important thing. It's everything!
» D&L - hope is a dangerous thing

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: