★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 221 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 217 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Mr. Akinél Mindig Elromlik Valami | |
| | Mr. Akinél Mindig Elromlik Valami Vas. Márc. 19 2017, 13:41 |
| Mert magánál valami mindig meghibásodik Teljes név: alkotóra bízva Play by: William Moseley, vagy közös képek/gifek miatt mondjuk Jean-Luc Bilodeau vagy Joe Jonas, de beszélhetünk másokról is pl. Jamie Dornan, Ryan Gosling, Nathaniel Buzolic, Ben Barnes, Kit Harrington, Richard Madden stb. stb. Születési hely: alkotóra bízva Kor: 25 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: maga minden nővel így viselkedik? Csoport: üzlet vagy hivatal
Oh Mr., maga pasi létére elég lusta lehet, ha mindig engem hív ki, ha valami meghibásodik, talán még egy villanykörtét sem szerel be önmagától? Arról meg ne is beszéljünk, hogy ahányszor csak valamilyen oknál fogva ott vagyok, maga mindig elhalmoz különféle bókokkal, mintha feltett szándéka lenne engem ágyba vinni, de randira még egyszer sem hívott el. Annyi pénze van, hogy arról én biztosan álmodni sem mernék, nagyon sikeres üzletember és rajta van New York 30 legpartiképesebb agglegény listáján, amit múlt év decemberében adtak ki. Ezt is csak onnan tudom, mert maga mesélte és igen, kérheti, hogy tegezzem, de nem fogom, amíg szigorúan csak munkaviszony van kettőnk között. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mr. Akinél Mindig Elromlik Valami | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |