Kedves bácsikánk! Sosem gondoltam volna, hogy a családunk nem halt ki, főleg nem apai ágon. Nem is emlékszem arra, hogy meglátogattál minket, azt meg végképp nem, hogy a szüleink temetésén ott lettél volna, pedig apa öccseként ezt igazán megtehetted volna, ahogyan azt is, hogy mellénk álljál, és felvállald a nagybácsi szerepét. Egyetlen élő gyámunk lettél volna, ha tudunk a létezésedről. Apa miért titkolta, hogy életben vagy, rossz volt netán a kapcsolatotok? Nagyszerű…igazán örülünk neked. Minden olyan bonyolult, még az hiányzik, hogy valaki az életünkbe csöppenjen úgymond. Dorian nyomában a drogkartell, a lánya élete veszélyben, nekem összejöttek a dolgok. Minden átalakulóban van, és most döntesz úgy, hogy csatlakozol hozzánk? Miért éppen Los Angelesben? Miért éppen akkor, amikor eladni készülünk a családi házat?
/Nagyon sok ötlet van a karakterrel kapcsolatban, nemcsak nekem, hanem az öcsémnek Doriannek is. A drága bácsikánk mindent tud rólunk, elvégre az egyik legnagyobb kutya a DEA-nál. Nagyon várjuk, ha megérkeztél, akkor dobj egy pm-et. A rengeteg közös gif miatt...amúgy is a PB alany kötött. /
If I showed you my flaws. If I couldn't be strong Tell me honestly would you still love me the same?