★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 100 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 97 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mallory Duval
tollából Ma 05:27-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Patricia Cavallo Pént. Aug. 10 2018, 20:48 |
| Patricia Cavallo Karakter típusa: saját Teljes név: Patricia Louise Cavallo Becenevek: Tricia, Pat Születési hely, idő: New Orleans, 1983. június 16. Kor: 35 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: hajadon Csoport: hivatal Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Tulane University Law School / végzett Ha dolgozik//Munkabeosztás: helyettes kerületi ügyész Ha dolgozik//Munkahely: District Attorney's Office Hobbi: túrázás; vadvízi evezés; olvasás; idegen nyelvek tanulása Play by: Amy Adams Jellem Társ a bajban, ellenség a tárgyalóteremben. Mindig is fegyelmezett, csendes és tiszteletadó voltam. Ezt a neveltetésem során tanultam meg egy rendőr apától. Beismerem, hogy nem voltam Mindig szófogadó, elég sokat kellett vitázni velem néha a szüleimnek. Én is épp úgy kiszöktem tiniként, mint mások és hazaérve szüleim a nappaliban vártak rám, üvöltözve velem. Megérdemeltem azt a pár pofont az élettől, amit kaptam. Hibákból építkezhet az ember. Sokáig képtelen voltam dönteni, milyen útra térjek... Sok minden akartam lenni egy időben: építészmérnök, filmproducer, színházi színésznő, világjáró fotós, angol-olasz tolmács. Nem voltam magabiztos akkor, csak sodródtam mindenfelé. Egy három hónapos nyaralás apai nagyszüleimnél változtatott egy kicsit a gondolkodásmódomon. Határozottabb lettem, valamint beleolvasgattam néhány jogi könyvbe, ami nagypapámé volt... Ő is ranglétrát megjárta jogi világban, engem inspirált az egész dolog. Talán nem véletlenül kerültem hozzájuk akkor, ezt talán apa intézte el így. S jól tette. Utálom a túlzott romantikát, persze, néha elviselem. Lehet bennem van a hiba, de még nem találtam rá az igazira, vagy csak én kapok frászt attól, hogy valakivel le kellene élnem az életemet, az sem kizárt, hogy nem készültem fel rá teljesen. Kedvelem a jó társaságot, nem szoktam ellenségeskedni senkivel, kivéve a védőügyvédekkel, akikkel szembe kerülök a teremben, de azon kívül azért valakivel jó a viszonyunk. Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Patricia Cavallo | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |