New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 442 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 429 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Patricia Connor
TémanyitásPatricia Connor
Patricia Connor EmptyVas. Feb. 03 2019, 14:36
Patricia Connor

Karakter típusa:
keresett/saját
Teljes név:
Patricia Greta Connor
Becenevek:
Tricia, Trish, Patty
Születési hely, idő:
New York City, 1976. 11. 16.
Kor:
42
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
egyedülálló (egyelőre)
Csoport:
üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Kaliforniai Egyetem, San Diego - Közgazdaságtan és Kommunikáció szak
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
közgazdász, kommunikációs igazgató
Ha dolgozik//Munkahely:
a családi gyógyszerészeti vállalat
Hobbi:
olvasás, főzés, családi programok szervezése, sportlövészet
Play by:
Stana Katic

Jellem
Lányáért bármire képes anya. Ő az én szemem fénye, még ha a dacos, lázadó, 'utálom anyát' napjait, hónapjait éli. Ha ő eltűnne vagy történne vele bármi, én bármire képes lennék. Nem tudom megóvni őt mindentől minden igyekezetem ellenére sem. Számíthat rám, bízhat bennem. Aggódás. Tudom és ismerem ezt az érzést. Nemcsak a lányommal szemben van ez az érzelem, hanem a két öcsémmel és apával szemben is. Összetartás. Alappillérje mindennek a család. Ha az összeomlik teljesen, nincs visszaút vagy nagyon nehéz felépíteni újra. Legidősebb Connor gyermekként úgy hiszem, az én feladatommá vált az, hogy a családom minden tagja elfogadja azt, hogy mi egy család vagyunk. Tehernek is érezhetném, de nem érzem annak. Magányos lélek, aki a negyedik X után is keresi azt, akivel leélheti élete második felét. Azt hittem, szerencsés vagyok, amikor az esküvőmre készültem tizenkilenc évvel ezelőtt. Azt gondoltam, ő lesz a férfi, kivel leélem az életem, családot alapítunk. Megszületett a lányunk, aztán szép lassan minden elromlott. Hat évvel később elváltak útjaink. Boldogság. Sok év után ismét találtam valakit, akivel jól érzem magam. Nem volt ismeretlen számomra a férfi. Ismertük egymást, de akkor még nem tudtuk, hogy valamikor a jövőben újra összehoz minket a sors.
Segítőkész, jólelkű. Ezen tulajdánságaival kiemelkedő, hiszen önkéntességet is bevállal, legyen szó egy egyszerű iskolaépület vagy kórházi osztály felújításáról, részt vesz egy drog-és egyéb problémákkal küszködő embereknek létrehozott alapítvány munkájában. Döntésképtelen, határozatlan személy. Még velem is megesett, hogy nem tudtam dönteni valamiben, pedig általában mindenki azt hiszi, hogy a magabiztos, tudásában és tapasztalatában gyakorlatias nő hirtelen nem tud válaszolni, nem tud reagálni jól vagy úgy, ahogy kell.
Múlt
A nappaliban üldögélek, lábaim felpolcolva, és azt az üveg bort nézem, amit pár napja kaptam. Ezt attól a férfitől kaptam, akit valójában nagyon régóta, legalább húsz éve ismerek, de csak pár hónapja hívott fel, hogy menjek el vele valahová vacsorázni, beszélgetne velem. Ray. Egykoron mindketten házasságban éltünk, ezért sosem gondoltuk azt, hogy valaha újra összefonódik kettőnk élete. Annyi különbséggel, hogy míg nekem van egy tizenéves lányom, neki nincs gyermeke.
Az órára tekintek, ami a falon van. Éjfél múlt tíz perccel. A lányom még sehol nincs. Már épp tárcsáznám az öcséimet, hogy esetleg nincs -e náluk esetleg, mert szokása megjelenni náluk, ha épp haragszik rám valamiért, amikor meghallom a zár hangját. Rögtön letettem a poharat az üvegasztalra, aztán odaálltam az ajtó közelébe. Ott álltam összefont karokkal, s figyeltem a lány reakcióját, mondandóját, vajon miért ért haza ilyen későn a közös tanulásról az egyik diáktársától holott tíz-fél tizenegyes időt beszéltük le. Van telefonja is, írhatott volna akár.
- Kristen... mit beszéltünk meg? Értesítesz, ha valamiért később jössz haza. Emlékszel erre? - a kezdeti heves mérsékletem hamar visszafogtam, nem akartam kiabálni vele. - Nem akartam kiakadni, csak hiába vagy tizenhét, féltelek - fürkésztem őt, az arcát, mert még nem is hagytam szóhoz jutni az elmúlt percekben.
- Elhúzódott a tanulás, meg gyakoroltuk a szöveget arra az előadásra, ami a hónap végén lesz - elhittem neki, őszinte volt.
- Tudod, hogy aggódom érted, egy sms is elég lenne - nem is folytattam tovább, áttértem más témára. - Te írtad a szöveget? Jó, nem faggatlak - nagyon kiváló szövegíró, tudtam mindig is. - Éhes vagy? - kérdeztem rá, majd a konyhába indultam, remélem követni fog.
- A kedvencem készítetted? - egy kacsintással jeleztem, hogy igen.
Kíváncsi voltam, mikor kérdez rá arra, hogy mikor találkozom Ray-jel megint, mindig felteszi a kérdést. Nem kedveli, talán apjának is folyton beszél róla, mert ők ketten tartják kapcsolatot néha. Nem tudtam megtiltani neki azt, hogy beszéljenek egymással. A válásunkkal csak az én meg az apja kapcsolata ért véget, övék nem.
Leült, míg megmelegítettem a kaját neki, de szótlan kissé. Nem jellemző rá, talán még mindig haragszik rám, amiért múltkor nagyon kiabáltam vele, aztán pedig valamelyik öcsémnél kötött ki. A telefonom rezgett, üzenetem érkezett. Ray-től. Láttam Kris arcát, hogy szavak nélkül is tudja, ki keres engem...
- Mikor mész újabb randira? - kérdezte meg kissé szúrósan. - Várj, nem is érdekel. Ha idejön, akkor átmegyek Dave bácsihoz vagy Grayson bácsihoz - vágta hozzám, nagyon rosszul érint, amiért ennyire ellenzi ezt a dolgot köztem és Ray között, talán kellene összehozni egy programot, ahol ők ketten jobban megismerhetnék egymást, bár Kristen lehet fogná magát, és elrohanna, ha meglátná őt.
- Ne csináld ezt, nem arra kérlek, hogy apaként fogadd el őt, csak próbáld megismerni őt - miután megette a tésztát, felállt és a tányért a mosogatóba tette, majd szó nélkül otthagyott engem.
Valamit tennem kell, de most sem tudok mit. Kora reggel vár rám egy komoly megbeszélés, pihennem sem ártana, de azért visszaírok Ray-nek, hogy a holnap este még mindig rendben van. Meg jó lenne egy kisebb családi összeröffenést is összehozni hamarosan, amit itt tartanánk meg.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Patricia Connor
Patricia Connor EmptySzer. Feb. 06 2019, 23:42
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Patricia!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Dave karakterem nevében is beszélve, szerencsésnek mondhatom magam, hisz általad egy újabb Connor testvér kelhet itt életre, akit valójában eredetileg ugyan nem volt tervem meghirdetni, ennél fogva konkrétabb elképzeléseim sem voltak, mégis tudtál olyat alkotni, ami maradéktalanul beleillik a családba. Örülök, hogy szívesen vállaltad a közvetítő női szerepet, mert a fiúknak szüksége lesz rá, főleg most, hogy Connor papa betegeskedik. Bár úgy tűnik, egy békítő néha neked is nagyon jól jönne, valaki, aki hidat képez közted és a lányod között. Ahogy bővül a család, úgy gyűlnek a bonyodalmak is, de az teszi egyre izgalmasabbá és életszerűbbé majd a játékot. Very Happy
Egy szó mint száz, igazán örülök az érkezésednek Patricia Connor 2624752903 (még ha a munkától elfáradt agyammal most ezt nem is sikerül ennél szebben és bővebben kifejeznem Patricia Connor 2451935670 ).

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Nora Weston
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Patricia Connor Tumblr_nfkkaiiFiV1r7rw99o8_250
Patricia Connor Tumblr_nk01vqCszl1r7rw99o2_250
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
“Here's to strong women.
May we know them.
May we be them.
May we raise them.”

- Hey, it's me, Elle Johnson. -
♫ :
get up and try
★ lakhely ★ :
✧ Lewisburg, West Virginia
★ :
Patricia Connor Tumblr_mwlkeb6QHD1r7rw99o4_250
★ idézet ★ :
Take it day by day, don't stress
too much about tomorrow.
★ foglalkozás ★ :
✧ boutique owner - Elle Fashion Boutique
★ play by ★ :
✧ Katie Cassidy
★ szükségem van rád ★ :
"Be strong enough to stand alone,
smart enough to know
when you need help,
and brave enough to ask for it."
★ hozzászólások száma ★ :
614
★ :
Patricia Connor Tumblr_inline_nlzygwvyha1ssflgq

Patricia Connor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Patricia Cavallo
» Connor
» Connor O'Brien
» Connor Marshall
» Grayson B. Connor

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: