★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 130 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 118 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Hadrian Rutherford, Harvey Irvine, Jayda Winters, Kendra Chemblar, Lambert Schultz, Layla Hunter, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | _____ Kaminski Szer. Jún. 27 2018, 01:06 |
| REGISZTRÁLT _____ Kaminski Play by: Jamie Dornan/Scott Eastwood Születési hely: Chicago Kor: 30-32 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: csakis hetero Családi állapot: rád bízva Csoport: törvényszegők Történetünk: Kedvenc bátyám vagy - jaaa, hogy te vagy az egyetlen? Akkor nem volt nehéz megnyerni ezt a címet. (: A kapcsolatunk mindig is az egyik legjobb testvéri szálnak volt mondható, egészen addig, amíg nem született meg a lányom, Rose. Árulj el valamit nekem, Ryan: Mi volt az oka annak, hogy a nagy dilemmámban te voltál a legnagyobb kampányoló, hogy megtartsam-e a gyereket vagy sem? Az első opcióra voksoltál, és mindenféle érvet felsorakoztattál az abortusz ellen, azonban amikor megszületett, te szinte hívni sem hívtál... Igazán nagy szükségem lett volna pedig egy támogató bátyra akkor, te pedig még csak ide sem toltad a pofád. Én meguntam, hogy egyoldalúlag kereslek, és csesztél visszahívni vagy véletlenül meglátogatni, így egy nagy telefonos veszekedés vetett véget a világi kapcsolatunknak. Baromira hiányzol, de nem értem, mi lelt akkor, mikor megszületett Rose, és ez immáron öt éve volt. Mit titkolsz? Ez a kari Annie-vel közös hirdetés, itt olvashatod az ő szemszögét, ami szintén nagyon izgalmas játékokat ígér! (: Az alapötlet, hogy azért kampányolt a baba megtartása mellett, mert akkor épp volt egy barátnője/menyasszonya, aki meddő volt, de annak a kapcsolatnak vége szakadt. A másik dolog pedig, amiért nem annyira akar belefolyni Lyn és Rose életébe nagyon ugyebár, mert nem akarja semmiféle veszélybe sodorni őket. Nagyon várunk sokan! Annie, szerintem Rosie és Ben is ígérhet játékot, na meg persze én is, szóval egész plothálózat vár Gyere! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | _____ Kaminski | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |