New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 48 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Sofia Carmona
tollából
Ma 13:24-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 13:22-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 13:15-kor
Dorian J. Lester
tollából
Ma 13:11-kor
Wang Weiguang
tollából
Ma 11:48-kor
Dorothea Haynes
tollából
Ma 11:02-kor
Jasper Whitmore
tollából
Ma 10:44-kor
Vincent Hayden
tollából
Ma 10:28-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:48-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

The light in the night
TémanyitásThe light in the night
The light in the night EmptyVas. Okt. 20 2024, 09:31
Allie Di Laurentis
Szabad StoppoltFoglalt

Play by
A képen Darla Baker látható
Születési hely
Oklahoma
Kor
33-34
Lakhely
NYC
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
házas kapcsolatban, özvegy, szingli
Csoport
Munkások, Művészek
Történetünk
Történetünk 26 évvel ezelőtt kezdődött, amikor új kölyökként kerültem az iskolába, ráadásul a te osztályodba. Nem mondanám, hogy első pillanatban már úgy határoztál, hogy befogadsz a baráti körödbe és őszintén, nem is akartam a tagja lenni. Én csak nyugtot szerettem volna magam körül, létezni, tanulni és elhinni, hogy szüleim halála után most egy kis ideig végre jó helyen leszek.
Hamar kiderült, hogy nem így van, hiszen Williamsék fél éven belül kimutatták foguk fehérjét, amit jól rejtegettem mindenki elől, mert elhitték a kamusztorit arról, hogy csak elestem és bevertem a fejemet. Csak te néztél rám egész nap úgy, mint aki éppen a pokolra kíván jutattatni, ezzel érzékeltetve talán azt, hogy a hazugoknak ott a helyük. Nem sokat teketóriáztál, az utolsó óra után kényszerhelyzetbe állítottál és kisajtoltad belőlem, hogy mi történt. Nem sajnáltál, talán még egy diadalmas vigyor is volt az arcodon, mert igazad lett. De ettől a naptól fogva úgy figyeltél és vigyáztál rám, mintha a testvéred lennék. Nem mondom, hogy nem zavart ez a fordított felállás, hiszen nem egy lánynak, hanem a fiúnak kéne védenie a másikat, de akárhányszor próbáltalak levakarni magamról, te annál inkább ott voltál.
Az évek pedig csak teltek, a barátságunk pedig átalakult egy sokkal komolyabb dologgá, annak ellenére, hogy téged sok atrocitás ért, amiért a csöves, rossz fiúval barátkozol. Azt kell mondanom, hogy engem mindig is lenyűgözött az, hogy mennyire szókimondó, talpraesett és határozott személyiség vagy. Ez talán azért alakult ki, mert otthon nálatok is sokszor volt a szüleid között balhé. Soha nem részletezted, én pedig nem firtattam, mert arra vártam, hogy magadtól akard ezt elmesélni.  
Kerek egy éven át terveztem azt, hogy mikor és hogyan fogok elmenni. Tudtál róla, mert nem akartalak olyasmiben ringatni, ami egy hamis jövőt vetítene eléd, nem mondom, hogy nem vittelek volna szívesen magammal bárhová, de azzal ellentétben, amit mondtam, nem várt engem senki és semmi, csak a hajléktalanság. Neked pedig ennél sokkal többet szánt az élet.
Hogy mi történt veled azután, hogy én megszöktem, sajnos nem tudom. Nem mondom, hogy az internet szélesebb körű elterjedésével nem kerestem rád újra és újra, mert az hazugság lenne. De elég csekély információt kaptam csupán. Csak bízni és remélni tudom, hogy a sorsod pont úgy alakult, ahogy szeretted volna.

// 16 éve a fiam megszökött a nevelőszüleitől és hátra hagyta ezt a csodálatos nőt, akit tiszta szívből szeretett és talán a mai napig szeret.
Azért nem szeretném megszabni az életútját, mert szeretném, hogy aki megalkotja ebben teljes szabadkezet érezzen, ezzel is talán közelebb érezve magához a karaktert.
Miért is hirdetem meg ennyi idő elteltével?
Ha nem lenne egyértelmű, szeretném, ha útjaik újra kereszteznék egymást, a fiamban van tüske, saját maga miatt. Nagy fasznak érzi magát azért, mert lelépett és azért is, hogy nem ment vissza. Szeretne egy normális lezárást, ami ki tudja, lehet, hogy inkább egy új fejezet lesz, ezt a játéktérre és a leendő dinamikára bíznám – titkon remélve, hogy irányuk erre visz majd –
Ha esetleg felkeltette érdeklődésedet a karakter, ne habozz, írj egy üzenetet és mindent megbeszélünk. Rugalmas vagyok, semmi sincs kőbe vésve.//

livin' in new york

Brandon Logan ölelést küldött

Katherine Warren imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Brandon Logan
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
The light in the night Sebastian-stan
★ kor ★ :
34
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
The light in the night Giphy
★ foglalkozás ★ :
Konyhafőnök
★ play by ★ :
Sebastian Stan
★ szükségem van rád ★ :
The light in the night Tumblr_lk34hiUOxz1qat986o1_400

★ hozzászólások száma ★ :
9
★ :
The light in the night 200w.webp?cid=ecf05e47yo0ol8e2bwi80fob924bnznew5mnzripgkbf0m5j&ep=v1_gifs_related&rid=200w

The light in the night
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A ray of light in the darkness ⇽
» red light | genna & bae
» The Light of Eternity
» Great (wo)men are forged in fire. It is the privilege of lesser men to light the flame.
» On the morning light...

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: