★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 129 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 116 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Harvey Irvine, Kendra Chemblar, Lambert Schultz, Layla Hunter, Samuel Burgess, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Te mocskos szemétláda! Avagy életem NAGY(ex)szerelme | |
| | Te mocskos szemétláda! Avagy életem NAGY(ex)szerelme Szer. Márc. 07 2018, 13:16 |
| Theodore Teljes név: igazából változtatható, ha nagyon szeretnéd... Play by: egyezkedjünk mindenképpen, de rád bízom Születési hely: teljesen rád bízom Kor: mindenképpen több mint 25... 27 esetleg? vagy picit még több? egyezkedjünk Lakhely: börtön... na jó nem <3 már nem :"D válassz <3 Szexuális beállítottság: heteroszexuális, pls <3 Családi állapot: hát, ha csak nem szedtél fel egy csini rendőrnénit a böriben, akkor szingli Csoport: Törvényszegők és munkanélküliek, ez eléggé adott! Igyekszem a dolgot minél szabadabbra hagyni, de ami tuti, azt az előtörténetemben olvashatod ITT! Életem szerelme voltál... Mindenem neked adtam, s bármit megtettem volna érted... Bűnöző vagy, de egy intelligens, kifinomult és törődő férfi is egyben... Elvarázsoltál, levettél a lábamról, bíztam benned, hittem neked és te elárultál. Nem csak, hogy szemet hunytam az illegális ügyeid felett, de még cinkostársad is lettem, annak ellenére, hogy az apám már akkor az igazságszolgáltatásban dolgozott. Azt terveztük, hogy megszökünk. Ezerszer mondtam neked, hogy ne várjunk, pláne miután eljegyeztél, de te ragaszkodtál hozzá, hogy túl intelligens vagyok ahhoz, hogy ne legyen diplomám és hogy itt, a családnevemet kihasználva a legjobb egyetemek közül válogathatok. Megegyeztünk, hogy amint betöltöm a 21-et és lediplomázok, itt hagyunk mindent és bejárjuk a világot. Ez tartotta bennem a lelket minden nap, ameddig... Az apám le nem csukott téged. Terrortámadás. Benne voltál. Rengetegen haltak meg miattad. Hogyan tehetted ez? Összetörted a világom... és a szívem is. Egy részem meghalt azon a napon. Emiatt lettem FBI ügynök, hogy harcoljak az olyan emberek ellen, amilyen te is vagy. Hogy ismerhettelek ennyire félre? Már semmi másról nem szól az életem, csak hogy megakadályozzak más lelketlen, borzalmas embereket, akik ilyesmire vetemednek. Büntetem magam a naiv vakságom miatt és képtelen vagyok megbocsájtani magamnak... A karakterben elég sok minden szabadon változtatható, de kérlek minden fontos dolgot beszéljünk meg PM-ben, ezer ötletem van, nagyon szívesen kifejtem mindet... A kérdések a következők, amikre Ivy már nem keresi a választ, de talán egyszer fogja majd újra... - Hogyan keveredtél bele az ügybe? - Tudtad, hogy mi lesz a következménye, vagy csak átvertek? Esetleg csak te vitted el a balhét mások helyett? - Tényleg szerettél, vagy az is csak átverés volt? - Tényleg képes voltál mások életét kioltani? - Hogyan szabadultál ki a börtönből? Szöktél? Kiengedtek? Jó magaviselet? Feltételes szabadláb? Esetleg kiderült valami bizonyíték, hogy nem voltál közvetlenül benne és leülted a bűnödért kiszabott időt? - Felkeresel, vagy véletlenül találkozunk? - Bosszút szomjazol, vagy mást akarsz tőlem? És még ezer más kérdés, amit majd mind egyeztetünk. Ivy jövője nagyon képlékeny, így semmit se ígérek, csak rengeteg ötletet, sok játékot, virtuális öleléseket és borzalmasan várlak! Írj egy pm-et, ha megérkeztél <3 |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Te mocskos szemétláda! Avagy életem NAGY(ex)szerelme | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |