New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 307 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 304 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:28 pm-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:10 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 10:42 pm-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 10:30 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 9:17 pm-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 9:02 pm-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 8:57 pm-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 8:22 pm-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 7:02 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Életem férfijai
TémanyitásÉletem férfijai
Életem férfijai EmptyHétf. Jan. 15, 2018 12:30 am
A karaktereket illetően nincs túl sok kikötésem, szinte csak a kapcsolati szál az, ami fontos, így a családi háttér, személyiség, név és a járulákos dolgok csaknem teljes egészében a fantáziára vannak bízva, nagyrészt minden csak felvetődő ötlet. Very Happy (Igen, nagyon el akarom adni őket! Very Happy)

Apa az óceán innenső feléről

Teljes név: puff, rád bízom, kreatívkodj nyugodtan
Play by: akárki, aki korban illik a szerepre, ha hasonlít is: buksisimi és pirospont is jár (de hogy ne legyen üres ez a rész megdoblak pár névvel: Hugh Laurie, Michiel Huisman, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Colin Firth, Owen Wilson, Adam Sandler etc.)
Születési hely: Valahol a Földön, de ha megoldod, akár a Marson is Very Happy
Kor: 38-46
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: Erre minek van szükség?
Családi állapot: Miért kérdeznek tőlem ilyeneket? Honnan tudjam? Nem is találkoztam még vele?
Csoport: Most komolyan?
"- És hogy csináljam? Menjek oda minden 37 felettinek kinéző pasashoz, hogy nem járt-e Nagy-Britanniában csekély 20-21 évvel ezelőtt? Ó, és ismerte Linda Foxot? Nem feküdt le egészen véletlenül egy ilyen nevű lánnyal? Akkor engedd meg, hogy gratuláljak, a kis katonák célba értek, a lányod vagyok..."

Egy buliban kezdődött minden, akkor ismerkedtél meg anyával, nem tudom, hogy csak egy éjszakára-e, de... maradjunk abban, hogy tettétek, amit diktáltak a hormonok, ebből lettem én, a... a gyümölcs. Khm, Igen, tehát te visszajöttél ide, vagy elköltöztetek, mit tudom én, akkor még nem voltam tudatomnál, csak édesdeden aludtam és gőgicséltem, meg néha bepisiltem. Vajon te tudsz arról, hogy létezem? Egyáltalán beleférek a családi életedbe? Van családod? Vannak féltesóim? Elit vagy, vagy valami vásári művész? Mindegy is, most azért vagyok itt, hogy megtaláljalak.

Daniel Bradshaw

Teljes név: Daniel Bradshaw
Play by: Gregg Sulkin, esetleg Dylan O'Brien, Evan Peters, Hunter Parrish
Születési hely: usa
Kor: 20-25
Szexuális beállítottság: légyszí' legyél heteró
Családi állapot: most komolyan van valakid? vagy nincs? hála Istennek...
Csoport: üzlet
"GárgyultDanny: Mondd azt, hogy holnap te is bejössz, nem bírom egyedül seggarcénvagyokmrtökéletesésistenisénvagyoknemérdemeltekmeg Markkal"
Te is a Base Cafe-ban dolgozol: pincér, pultos, akárcsak én, vagy nevezd, ahogy akarod. Hogy meddig tengődsz ebben az élethelyzetben, azt csak a jó ég tudja, mert nagyra törő terveid vannak. Rendszerint jól kijövünk egymással (amikor nem esünk egymás torkának) néha röhögsz rajtam, amikor nem értek valami szlenget, aztán nagy hahota közben elmagyarázod, máskor én rángatlak fel a kis pódiumra énekelni egy karaoke esten, megint máskor együtt válogatjuk a filceket, helyrehozod, amit elhibáztam, rendbe teszem, amit te tettél tönkre, az ingedre is én varrtam vissza azt a gombot, és megfoltoztam egy gyerekmintával a kötényedet, te meg nagyduzzogva feltakarítottál, amikor hasra estem, azóta is azt köszönöm meg, amikor beugrom helyetted, mert valami "nagyon fontos" jött közbe, amikor valójában csajok után koslatsz. Kiakadtál, amikor elárultam, hogy hozzámentem valakihez a zöldkártya miatt, szerinted megőrültem. Te vagy az, aki hazatámogatsz, ha túl sokat ittam, vagy hazaviszel ledobsz a kanapédra, ha kiütöttem magam, miközben valakivel az élvezeteknek hódolsz egy szobával arrébb; te vagy az, aki segít az apám keresésében, eligazodni a városban, amikor eltévedek, mintha a sosem létezett bátyám lennél, a legjobb barátom, de "Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?"

Kenneth Johnson

Teljes név: Kenneth Johnson (változtatható, de jelezd, ha megéreztél)
Play by: bárki, a képen Evan Peters van, de tényleg akárkivel jöhetsz, Jeremy Allan White jutott még eszembe, de szabad a gazda  :vigyori:
Születési hely: USA
Kor: 20-26
Szexuális beállítottság: homoszexuális (de ha vissza coming outolsz, mert megtetszik valaki más, akkor nem sem veszem le a fejed, de egy évig még muszáj engem boldogítanod még ha ritkán is találkozunk)
Családi állapot: a férjem vagy, hogy rajtam kívül van-e valakid, azt rád bízom
Csoport: akármi
"Ken Johnson: Szia! Jelentkeznék a hirdetésre, ha aktuális még."

"- Akarja-e Ön, Kenneth Johnson az itt megjelent Molly Johanna Foxot hites házastársául? Kérem feleljen igennel, vagy nemmel!
- Igen, akarom."

Feladtam egy hirdetést az interneten, hogy férjet keresek, ugyanis zöld kártyára van szükségem - utóbbit nyilván nem írtam bele, viszont sejthetted előre -, és te voltál az a szerencsétlen, aki jelentkeztél erre a szerepre. Nekem azt mondtad, hogy a családod zaklat, hogy keríts egy barátnőt, viszont te meleg vagy. Hogy ebből mennyi igaz, mennyi se, nem tudom. De azt igen, hogy pénzre volt szükséged, hogy miért, arra is neked kell választ adnod, de szép summát kaptál azért, amiért elvettél. A frigyünkről persze elég kevesen tudnak, szinte csak a két tanú, nyilvánvalóan ez nem olyasmi, amit az ember nap, mint nap hangoztat és eldicsekszik vele. Nem is élünk együtt, csak néha-néha összefutunk, megjelensz a kávézóban, amikor Danny árgus szemekkel figyeli minden lépésed, alkalomadtán beszélgetünk, beszélünk telefonon, vagy letelepszünk pizzázni, ha úgy adódik, akkor felmegyek tetszelegni a családod előtt, hogy boldogok legyenek, de ennyi, nem sokkal több a kapcsolatunk, talán haverok vagyunk. Hacsak be nem toppansz Mayához és hozzám, hogy hadd aludj nálunk...

Iszonyúan várlak mindegyikőtöket, úgyhogy gyertek gyorsan, hogy örülhessek nektek! Életem férfijai 3874598021 Életem férfijai 1471401822 Életem férfijai 1404455205 Életem férfijai 2588409867
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Életem férfijai
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Életem megkeserítője
» Életem nője
» Életem történetei
» életem megbonyolítója
» Életem meghatározó alakjai -

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: