Brandon Sklenar (nagyon szeretném, de meggyőzhető vagyok)
Születési hely
New York
Kor
38
Lakhely
Manhatten
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Családi állapot
Rád bízom
Csoport
Bűnüldzés
Történetünk
Hogy mennyire kibaszottul pocsék helyzetbe csöppentél bele azt elképzelni nem tudod. Vagy én nem tudom elképzelni azt, hogy mekkora megváltás, hogy te itt vagy. A jövendőbeli férjem rendelt ki a testőrömnek. Miután leszereltél az Amerikai Hadseregtől elkezdtél dolgozni neki, és a leghűségesebb alkalmazottja lettél. Maximálisan megbízik benned és míg eddig ő rá vigyáztál, most változott a helyzet mert a legjobb emberére akarta bízni a menyasszonyát. Úgy hiányoztunk egymásnak mint púp az ember hátára. Én állandóan próbállak lezárni, de valahogy mindig túljársz az eszemen. Te pedig próbálsz elviselni engem és a húgaimat akik abban a legnagyobb partnereim, hogy hogyan lehetne pokollá tenni az életedet mellettem. Tényleg profi vagy akit mérhetetlen türelemmel áldott meg a sors és az sem kerüli el a figyelmedet, hogy a vőlegényem a pofonjaival próbál kordában tartani. Ez az a pont ahol nem idegenektől kell, hogy megvédj hanem a saját vőlegényemtől, a főnöködtől aki elvárja tőled, hogy minden nap jelents neki rólam és fedezd őt a csajozásaiban. De neked is van egy titkod. Nem az vagy akinek mondod magad. A hadsereg és a testőrség csak a fedősztorid, a neved sem az igazi neved, igazából az FBI-nak dolgozol és eddig az volt a feladatod, hogy beépülj a jövendőbeli férjem életébe és lebuktasd a kétes ügyleteit, de én is a képbe kerültem, így most már két legyet akarsz ütni egy csapásra, rács mögé akarod juttatni az apámat is. Könnyű melónak tűnik, de arra senki nem számított, hogy túl erős közöttünk a kémia. // Annyira sok ötletem van a játékainkra, hogy nagyon remélem, hogy hamar itt leszel. Az, hogy hova lyukadunk majd ki az csak rajtunk áll. Bármerre irányíthatjuk a szálakat. Egy igazán összetett karaktert álmodtam meg, akit nem egyszerű hűen hozni éppen ezért kérlek csak akkor alkosd meg ha tényleg azt érzed képes vagy erre. Az előtörténetemet mindenképpen olvasd el úgy egy kis képet kaphatsz a világról amibe belecsöppensz majd. Rólam: Nagyságrendileg 15 éve szerepjátékozom szóval nagyoooon szeretném ha olyan hozná a karaktert aki nem 100 szavas hsz-t ír, aki tudja hogyan kell előrevinni a játékot és nem fél a +18-as játékoktól. Éppen ezek miatt kérlek ne sértődj meg ha az ET-d után azt mondom, hogy nem vagyok megelégedve mert volt már annyi olyan keresett karakterem akit csak azért fogadtam el mert nem akartam megbántani, hogy most ezzel a karakterrel szeretnék kicsit önző lenni mert nagy szerelem nekem Yvonne és William kapcsolata. Nem vagyok egy gyors író, néha elsodor az élet szóval kell hozzám egy kis türelem, de igyekszem jól beosztani az időmet. A lassan haladó, jól felépített játékokat szeretem szóval ha te a második játékon már házasságot szeretnél akkor nem egymásnak valók vagyunk. Remélem nem ijesztettelek el. Szumma szummárum nagyon-nagyon várlak szóval siess! //