New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 72 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 62 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

The bodyguard
TémanyitásThe bodyguard
The bodyguard EmptyKedd Aug. 20 2024, 22:07
WilliamRoberts
Foglalt

Play by
Brandon Sklenar (nagyon szeretném, de meggyőzhető vagyok)
Születési hely
New York
Kor
38
Lakhely
Manhatten
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Családi állapot
Rád bízom
Csoport
Bűnüldzés
Történetünk

Hogy mennyire kibaszottul pocsék helyzetbe csöppentél bele azt elképzelni nem tudod. Vagy én nem tudom elképzelni azt, hogy mekkora megváltás, hogy te itt vagy.
A jövendőbeli férjem rendelt ki a testőrömnek. Miután leszereltél az Amerikai Hadseregtől elkezdtél dolgozni neki, és a leghűségesebb alkalmazottja lettél. Maximálisan megbízik benned és míg eddig ő rá vigyáztál, most változott a helyzet mert a legjobb emberére akarta bízni a menyasszonyát.
Úgy hiányoztunk egymásnak mint púp az ember hátára. Én állandóan próbállak lezárni, de valahogy mindig túljársz az eszemen. Te pedig próbálsz elviselni engem és a húgaimat akik abban a legnagyobb partnereim, hogy hogyan lehetne pokollá tenni az életedet mellettem. Tényleg profi vagy akit mérhetetlen türelemmel áldott meg a sors és az sem kerüli el a figyelmedet, hogy a vőlegényem a pofonjaival próbál kordában tartani. Ez az a pont ahol nem idegenektől kell, hogy megvédj hanem a saját vőlegényemtől, a főnöködtől aki elvárja tőled, hogy minden nap jelents neki rólam és fedezd őt a csajozásaiban.
De neked is van egy titkod. Nem az vagy akinek mondod magad. A hadsereg és a testőrség csak a fedősztorid, a neved sem az igazi neved, igazából az FBI-nak dolgozol és eddig az volt a feladatod, hogy beépülj a jövendőbeli férjem életébe és lebuktasd a kétes ügyleteit, de én is a képbe kerültem, így most már két legyet akarsz ütni egy csapásra, rács mögé akarod juttatni az apámat is. Könnyű melónak tűnik, de arra senki nem számított, hogy túl erős közöttünk a kémia.
// Annyira sok ötletem van a játékainkra, hogy nagyon remélem, hogy hamar itt leszel.  The bodyguard 3874598021  The bodyguard 3874598021
Az, hogy hova lyukadunk majd ki az csak rajtunk áll. Bármerre irányíthatjuk a szálakat.
Egy igazán összetett karaktert álmodtam meg, akit nem egyszerű hűen hozni éppen ezért kérlek csak akkor alkosd meg ha tényleg azt érzed képes vagy erre.  superhero
Az előtörténetemet mindenképpen olvasd el úgy egy kis képet kaphatsz a világról amibe belecsöppensz majd.
Rólam: Nagyságrendileg 15 éve szerepjátékozom szóval nagyoooon szeretném ha olyan hozná a karaktert aki nem 100 szavas hsz-t ír, aki tudja hogyan kell előrevinni a játékot és nem fél a +18-as játékoktól.  szemöldök  Éppen ezek miatt kérlek ne sértődj meg ha az ET-d után azt mondom, hogy nem vagyok megelégedve mert volt már annyi olyan keresett karakterem akit csak azért fogadtam el mert nem akartam megbántani, hogy most ezzel a karakterrel szeretnék kicsit önző lenni mert nagy szerelem nekem Yvonne és William kapcsolata.  The bodyguard 2122324058
Nem vagyok egy gyors író, néha elsodor az élet szóval kell hozzám egy kis türelem, de igyekszem jól beosztani az időmet. A lassan haladó, jól felépített játékokat szeretem szóval ha te a második játékon már házasságot szeretnél akkor nem egymásnak valók vagyunk.
Remélem nem ijesztettelek el. The bodyguard 2624752903
Szumma szummárum nagyon-nagyon várlak szóval siess! The bodyguard 1404455205//

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Yvonne P. Graham
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
The bodyguard 9913889a30a3a4fcac0c52bf57a6590a14078e06

The bodyguard Tumblr_o6enm9zYR81u5j98uo4_250
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
⋯ Savor every breath
And cherish every day
`Cause the sun`s here now
But the moon is on the way.
♫ :
⋯ Isn't it lovely, all alone.
Heart made of glass, my mind of stone.

★ családi állapot ★ :
Love is a bridge built between two people.

The bodyguard 4e7ffecd4aa14bcaa22c26989a4a2ba906d0cbc6
★ lakhely ★ :
⋯ Manhattan
★ :
The bodyguard Tumblr_olxcloIh6F1t0u8w9o8_250
★ idézet ★ :
⋯ Don`t be afraid to feel free!
Keep yourself connected to the world!

★ foglalkozás ★ :
⋯ Traumatológus rezidens
★ play by ★ :
⋯ Alicia Vikander
★ szükségem van rád ★ :
⋯ The Graham family

The bodyguard Tumblr_odk29tkjib1t0u8w9o6_r2_250
★ hozzászólások száma ★ :
31
★ :
The bodyguard Tumblr_inline_ow6gqzxHPq1qlt39u_250

The bodyguard
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
»  would you be my bodyguard? [Ronnie&Maya]

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: