A Trinitybe jársz, ahol az utolsó évedet húzod már. Nem ismerjük egymást közvetlenül, de tudjuk egymásról, hogy ki a másik. Egyszer kimentettél egy szorult helyzetből, mikor épp közutálat tárgya voltam. Igazából sosem gondoltam volna, hogy megteszed, de talán átérezted a helyzetem, mivel egy csapat végzős akarta akkor megszerezni rajtam keresztül az anyám által összeállított vizsgakérdéseket. A te apád is a Trinityben tanít, így jól tudod, milyen az, ha emiatt máshogy néznek rád. Talán akkor fordult át bennem valami, azóta szinte rád sem merek nézni a folyosón és képes vagyok addig várni az egyik zugban, míg el nem tűnsz onnan, csakhogy ne kelljen rád néznem, mert valahogy mindig zavarba jövök, már ha csak rám köszönsz. A jegyeid nem úgy alakulnak, ahogy azt elképzelted és jól tudod, hogy én erős vagyok matekból, így arra kérsz, korrepetáljalak, ám én inkább nemet mondok mindenféle hülye kifogást keresve, te viszont nem adod fel a próbálkozást, mert nagyon szükséged van egy jó matekosra, hogy kisegítsen. Már csak azért sem akarok veled közelebbi kapcsolatba keveredni, mert az apád körül sötét felhők gyülekeznek az iskolában. Tudtad, hogy előszeretettel szemeli ki magának a diáklányokat? Nem? És ha megtudod, kinek az oldalára fogsz állni, az övére? Megvéded? Vagy ellene fordulsz és kiállsz az iskolatársa(i)d mellett?
//Nagyon várom az úriembert! Nem titkolt szándékom a karikat közelebbi kapcsolatba hozni egymással, viszont én azt szeretem, ha a játéktéren tényleg ki tudnak alakulni a dolgok, így semmi kőbevésett dolog nincs. PB tekintetében jó lenne a két srác közül valamelyik, de ha ezen múlik, elég kompromisszumkész tudok lenni, szóval beszéljük meg. Plot hiányában nem leszel, ugyanis az oldalon egy egész Duval család van, akik szerintem előszeretettel ötletelnek, ha olyan helyzet adódik. Sok-sok ötletem van, úgyhogy már csak te hiányzol nekem. Ha érdekel a kari, bővebben is kifejtem szívesen a dolgokat, illetve az ET-ben is találsz róla pár sort. Személyiségileg úgy képzeltem, hogy népszerű srác, de nem az a bunkó alfahím, szóval jó lenne megtalálni az egyensúlyt ebben. Elérsz PM-ben, vagy discordon is! //
livin' in new york
Mallory Duval, Pierre Duval and Jayda Winters imádják a posztod