Ha valaki nem tudná, hogy testvérek vagyunk, talán ősellenségeknek gondolna minket, amiért mindig csak egy hajszál választ el attól, hogy... Nos, hogy egymás haját tépjük. A hobbidnak tekinted, hogy idegesíts engem és sportot űzöl belőle, hogy a levegőben elkapd azokat a feléd hajított tárgyakat, amelyeket a fejedhez célzok, amikor csak úgy bejössz a szobámba és szórakozásból piszkálsz. Másrészt meg te vagy az, akinek a társaságában először berúgtam és aki fogta a hajamat, amikor hánynom kellett. Te tanítottad meg, hogy hogyan kell úgy belopakodni a lakásunkba, hogy a szüleink véletlenül se ébredjenek fel és lessenek rá az órára. Amikor lelepleztelek, hogy hamis személyid van, te nem rettentél meg, helyette felajánlottad, hogy ha nem árullak be a szüleinknek, szerzel nekem is. Téged kérlek meg minden alkalommal, hogy juttass be engem és a barátnőimet egy-egy egyetemistáknak szervezett buliba és bár fél napig kell nyúznom téged, mindig szemmel tartod a biztonságunkat, amikor már ott vagyunk. Ha valaki nem ismer minket, tényleg azt hiheti, hogy mi vagyunk Tom és Jerry megtestesülése, de az igazság az, hogy nem tudom mi lenne velem nélküled, Moeez. Gyenge pillanatainkban ki tudjuk beszélni a szüleinket, akik mindig is többet foglalkoztak a saját büszkeségükkel, mint a gyerekeik nevelésével és bár kételkedem az ízlésedben, ha párválasztásról van szó, tudom, hogy végső soron én is csak olyan emberrel járhatok, akire te rámondtad az áment. Mi lenne, ha tudnád, hogy most valaki olyan tetszik, akiről azt pletykálják, majdnem meghalt miatta valaki?
/ Egy igazi csipkelődő testvéri kapcsoltról van szó, amihez nagyon várom azt a lelkes jelentkezőt, akinek Miguel Herrán szimpatikus arc lehet. Az, hogy Moeez mi szeretne lenni, mivel foglalkozik jelenleg, esetleg mit tanul, mind az alkotóra bízva (persze örülnék, ha előtte beszélnénk róla), hogy nekem is legyen egy összképem. Ha pedig a családról, vagy épp Maríaról szeretnél többet megtudni, ajánlom a karakterlapomat. Nagyon várlak!
livin' in new york
Melody Sharp, Danielle Parker and Kendra Chemblar imádják a posztod