Kínában nem túl gyakori az, ha egy családban vannak az embernek testvérei. Ennek elég egyszerű oka van: a társadalom túlnépesedett, így azok kapják a támogatásokat, akik alapvetően egy gyermeket nevelnek. Viszont itt vagyunk mi, akik lényegében még a kályhába is pénzzel gyújtanak be... Tehát a mi családunkban lényegében az bizonyul flexnek, hogy nem is ketten, hanem hárman vagyunk testvérek. Csavar a sztoriban az, hogy apa legalább akkora kommunista - persze ezt nem merném a szemébe mondani - mint az államfőnk, így lényegében ő a családunkat az egyeduralma alá hajtotta, mi pedig szépen teljesítjük a követeléseit. Anya tökéletes feleség, mi hárman pedig tökéletes, szép gyerekekként voltunk számon tartva, egészen a szökésemig. Minden bizonnyal gyűlölsz engem, és vádolsz, amiért ezt a bizonyos dolgot megléptem. Hét év van közöttünk; épp elég nagy a korkülönbség ahhoz, hogy jól kijöjjünk egymással, de te csak egy kisbaba legyél hozzám képest. Pont ezért is, 11 évesen neked nagy trauma lehetett elveszíteni a bátyádat, aki korábban mindig elhozott a suliból, elvitt az edzésre, neked adta a kedvenc falatokat a tányérjából a vacsoránál. Rajtad és a húgunkon sokkal kisebb volt a teher azzal kapcsolatban, hogy mit kellene kezdenetek az életetekkel; ugyanis tanulhattatok. Én szerettem volna tanulni, de nekem már a szüleink kitalálták a jövőmet. Egy olyan jövőt, amiben nem tudtam magam elképzelni. Így lényegében arra kényszerültem, hogy köztetek és az önző vágyaim között válasszak... Én pedig az utóbbi mellett tettem le a voksomat.
Nagyon hasonlítunk egymásra. A jelentőségteljes különbség közted és köztem lényegében annyi, hogy te csodálatos jellemmel vagy megáldva. Mindig olyna voltál számomra, mint egy törékeny kis kincs, amire ha nem vigyázok eléggé, talán összetörheti az a kegyetlen világ, amiben élünk. Egy osztálykirándulás alkalmával volt szerencsénk Amerikában találkozni. Te és a barátaid, betértetek a munkahelyemre, én pedig természetesen közöltem veled, hogy nem szolgállak ki alkohollal, mert kiskorú vagy. Amikor arról kérdeztél, hogy én a bátyád vagyok-e, egyszerűen hazudtam neked. Ennek ellenére jelentél meg a cuccaiddal hónapokkal később a lakásom ajtajában, nekem pedig nem volt szívem hazaküldeni téged, pedig határozottan megérdemelted volna.
Ha esetleg bármi kérdésed lenne, akkor fordulj hozzám bizalommal, kérlek Tudom-tudom választhattam volna kínai pb-t a fiúra, de annyira hasonlít ez a két fiú, hogy egyszerűen nem engedhettem el a dolgot... Ráadásul Soobinról rengeteg az anyag is. Ha nem tetszik/mást képzelnél el a karakterre, annak sem látom akadályát, csak kérlek jelezd felém, hogy mindezt meg tudjuk beszélni. Sok szeretettel várlak téged
livin' in new york
Brew a cup of life and death’s joy and grief,
to honour a young man, the bright moon is still the same, so there is no need for sadness, why not soar high and free as a bird with the winds and waves, and sing this one song together to the world
No one can hold me back Four billion miles, that's nothing between us, that's nothing between us, even no one has even been there, the moment I closed my eyes, it become clearer, even I can't see it, I can feel it, I'm getting closer and closer to the universe, the moment I closed my eyes it become clearer
There was this girl, the most beautiful in the world She had all the boys in town wrapped 'round her finger, she would walk the halls and everyone would whisper and talk 'cause all the girls in town wanted to be her
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
“ Don’t you understand? When you’re standing on their side, you’re the bizarre genius, the miraculous hero, the force of the rebellion, the flower that blooms alone. But the second your voice differs from theirs, you’ve lost your mind, you’ve ignored morality, you’ve walked the crooked path. ”
★ foglalkozás ★ :
bartender
★ play by ★ :
Xiao Zhan
★ szükségem van rád ★ :
He choked,..."You sad i'd be the sect leader and you'd be my subordinate. You'd help me your whole life, you said you'd never betray the Yunmeng Jiang Sect... You said so yourself." ... After a moment of silence, Wei WuXian replied, "I'm sorry. I broke my promise."