Tana Megláttuk egymást a gimnázium első napján és szerintem mindketten ugyanarra gondoltunk... "mekkora egy flegma picsa"... két nappal később pedig már úgy beszélgettünk, mintha, mindig is ismertük volna egymást. Powerpuff girl #1
KeeganTana-n keresztül ismertem meg. Akármilyen különbözőek is vagyunk azt hiszem mi így egészítjük ki egymást. Ő talán a legkulturáltabb hármunk közül, így ő a kijelölt csapat anyu (bár ez nem azt jelenti hogy mindig felelősségteljes). Powerpuff girl #2
EddieLegjobb srác haver, megmentő, a lelkiismeretem, aki jobban vigyáz rám, mint egy testvér és ha kell nem fél kigáncsolni, hogy megakadályozzon a hülyeségben. Talán az egyetlen élő ember akitől elfogadom, hogy a "nem" egy válasz.
EvieEvie az a barátnő, aki mellett tényleg lehet önmaga az ember. Szuper cuki, vattacukorpamacs. Majdnem olyan elveszett a világban, mint én. Köszi, csajszi.
NameLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum vestibulum quis turpis quis dignissim. Duis eleifend lobortis consectetur.
NameLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum vestibulum quis turpis quis dignissim. Duis eleifend lobortis consectetur.
Anya Sheryl Gould. Talán sosem fogom megérteni miért is voltál apa mellett boldogtalan. Nem is vagy hajalandó beavatni. Szerinted fiatal vagyok, hogy megértsem. Szerintem csak te sem tudod igazán. Sosem álltunk igazán közel egymáshoz és a mostani felszínes próbálkozásai sem azért vannak, hogy ez megváltozzon. Csak a saját lelkét nyugtatja vele.
ApaGlenn Harland. Mást sem csináltál egész életedben csak igyekeztél gondoskodni rólunk, mindent biztosítani. Ha valaki, akkor te biztosan nem azt érdemelted, hogy megcsaljanak és elhagyjanak, de ez van. Az élet aligha igazságos. Ketten maradtunk. Te és én.. a világ ellen. Nem lesz semmi baj. Majd ezt is túléljük.. valahogy.
Az igazi anyaSemmit sem tudok még rólad. Nem tudom miért mondtál le rólam, csak azt, hogy a születésem után néhány perccel már nem a te karjaidban voltam. Az egész eddigi életemet úgy éltem le, hogy nem tudtam ki vagyok. Ha téged megtalállak, vajon magamat is? Vagy az egész csak zavarosabb lesz és a te életedet is felborítom?