★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 190 felhasználó van itt :: 20 regisztrált, 0 rejtett és 170 vendég :: 3 Bots Antonia Ortiz, Ariel Hella Wright, Aston Miles, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Harry Porterfield, Jacob Cohen, Jayda Winters, Joseph Brewster, Lambert Schultz, Layla Hunter, Mallory Duval, Millie Crawford, Posy Forrester, Seuna Silived, Vance Denoir, Wendy Hart, William Roberts, Wyatt Leneghan, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor Jerome Whitlock
tollából Ma 18:51-kor Harvey Irvine
tollából Ma 18:12-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | Something new Pént. Márc. 08 2024, 18:11 |
| Nathan Russel Szabad • Stoppolt • Foglalt | Play by Louis Partridge /képen/Oliver Bearman Születési hely New York Kor 21 Lakhely Brooklyn Szexuális beállítottság hetero Családi állapot hát derítsük ki Csoport Munkások / Diák Történetünk A mi történetünk közel 9 éve kezdődött, de talán még annál is régebben. A nővéred az én legjobb barátnőm, aki miatt olyan életem lehet, amilyen, aki nem hagyott 15 évesen a szüleimnél, mert ő és az anyukátok adtak egy lehetőséget, hogy lelépjek otthonról és hozzátok költözhessek. Nem tudom hogyan hathatott, egy akkor 13 éves fiúnak egy plusz lány az otthonában, aki képes volt egy szál bugyiban és felsőben mászkálni a nappaliban, és még az ajtót sem zárta magára, amikor öltözött. Mindig egy kicsit távolságtartó voltál, de közben kerested a társaságunkat. Mi sosem közösítettünk ki, te és Lara a legjobb testvérek vagytok, akiket valaha láttam és kívánni sem kívánhattam volna jobb családot abban az időszakban és most sem. Lara sokszor cukkolt téged azzal, hogy ne legyél ennyire átlátszó, mert szerinte én bejöttem neked. Én nem gondoltam bele többet, egészen addig, amíg egy este csúnyán berúgtunk, már 20 éves voltál, még nem nagykorú, de én szerettem és most is szeretek bulizni, mert az tisztán tartja a fejem a sok gond mellett. Az az este egy kicsit elfajult, mármint köztünk, megcsókoltál és én nem ellenkeztem, kíváncsi voltam mi lett a kis Nat-ből, és azóta azt érzem, hogy valami megváltozott, de mi ne mutatjuk ennek egyetlen egy jelét sem, sőt. Lara és én már régen elköltöztünk anyukádtól és tőled és most úgy hozta az élet, hogy te is költözni szeretnél, kell egy saját rész, ahol magad lehetsz és még az incidens előtt felajánlottam, hogy az albérletem üres szobáját megosztom veled, amivel te akkor lelkesen éltél is. Már a fél cuccod ott van nálam, bár te még nem vagy teljesen ott. Fogalmunk sincs mi történik és azt sem, mi volt az az egész, de egyelőre, úgy teszünk mintha nem történt volna semmi, még csak nem is említjük, de meddig tudjuk ezt elnyomni?
// Valamelyik PB-nek nagyon örülnék, a név opcionális és a jelleme is, de szeretném ha ez egy ha lassan is, de egy szerelmi szál lenne a végén, nem kell egyből belecsapni a lecsóba, sőt, szeretem ha nem minden egyszerű. // |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Something new | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |