One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDinner for two

Aston&Ezra EmptyMinnea Mitchell
Today at 11:13 amKono Kalakaua

Aston&Ezra EmptyKono Kalakaua
Today at 9:21 amActivity Check (09.17-10.01.)

Aston&Ezra EmptyRhydian Vaughan
Today at 9:15 amMunkahelylista

Aston&Ezra EmptyAurora Cabot
Today at 8:03 amFoglalt vezetéknevek

Aston&Ezra EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amFoglalt keresztnevek

Aston&Ezra EmptyAurora Cabot
Today at 7:59 amAvatarfoglaló

Aston&Ezra EmptyAurora Cabot
Today at 7:58 amWork through the night - Myna & Rea

Aston&Ezra EmptyMarissa Grey
Today at 6:44 amAurora Cabot

Aston&Ezra EmptyMillie Crawford
Yesterday at 11:50 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 37 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 10 14
Hivatal 5 7
Üzlet 14 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 13 14
Összesen 144 149
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

Aurora Cabot, Bailey E. West, Cassia Tierra Diaz, Fable Hill, Jess H. Song, Kim Tae Oh, Kono Kalakaua, Minnea Mitchell, Saya Manoban, Seena de Felice, Sofia I. Basora, Valentina Delon, Veronica J. Rhodes, Wayne Winston


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Aston&Ezra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Aston&Ezra   Aston&Ezra EmptyCsüt. Júl. 04, 2019 8:51 pmOlyan jó lenne

ha a dolgok csak úgy megoldanák önmagukat és nem
nekünk kellene tenni értük

Egész szolidan fogalmazva is szar a helyzet. Mennyire? Hát úgy kurvára. Egy rövid ideig elhittem, hogy az életem úgy alakul, ahogy arról remélni véltem, Natalieval közösen eldöntöttük, hogy hamar letudjuk az esküvőt, igazság szerint ő hozta fel az ötletet én pedig úgy vagyok vele, hogy minek húzni, ha úgysem kell ötezer rokonhoz igazodnunk, kis esküvő lesz, de szép, visszafogottan meghitt, már ha ez egyáltalán lehetséges a mi körünkben, de bizakodó vagyok, azaz voltam, mert alig több mint egy hete úgy értem haza, hogy nyoma veszett a félretett pénzemnek, melyen nem véletlenül vettem ki a bankból. A választ nem kellett sokat keresnek, eljött hozzám és nekem ott durrant el az utolsó idegszálam, amiket az elmúlt hónapok ritkítottak meg. Minden összejött, Natalie balesetétől kezdvén húgom botrányán át. Megtörtem. Egy fotelban dohányzó csődtömeg lettem, valami pszichopata paca.
Miért pont Ezra itta meg ennek a levét? Elsősorban azért, mert ő volt rosszkor rossz helyen, de nem ilyen fekete-fehér a történet. Már egy ideje gyűlt feléje is valami kellemetlen érzés, amikkel bombáztam is rendesen, de semmi haszna nem volt, értelmetlen fülekre talált, mert ugyan hogy lehetne azt mondani egy drogosnak, hogy ne drogozzon? Hogy szedje már össze magát, mert lassan harminc lesz aztán még mindig utcán lakik, holott értelmesebb egy csövesnél, de neki jó így és végül is nekem is, jó is volt, de mikor már kifizetem a kórházat is neki, hogy ránézzenek egyáltalán ugyan mi baja van a szerencsétlennek és olyan válaszokat kapok tőle, amik enyhét olyan hangsúlyúak mintha telibe szarna, nos, kezd a pumpa felmenni bennem.
Nem volt szép dolog megvernem. Igazság szerint sok dolog nem szép a mi kapcsolatunkban, valójában az egész életünk nem szép. Húgomtól sem volt szép, hogy őt hívta és nem engem, s lehet ez az, mi teljesen eldurrantotta az agyamat, robbantam mérgemben és bánatomban, vagy csak úgy kibaszott fájdalmamban.
Nem megyek ki az erkélyre, minek? Húgom úgyis telefüstöli egyébként is a házat. Ugyan minek erőltessem magam, mikor minden kibasz velem? Én magam is. Szarok bele. Szarok az egészbe! Csak a dohány és én, a kanapén roskadva, miközben lábtartónak használom a kisasztalt, nem győztem baszogatni Kevint, hogy rakja már le a talpát a dohányzóasztalról, erre most én meditálok így, persze nem ér semmit, ahogy tulajdonképpen semmi sem ér semmit.
Nem hallom meg, hogy nyílik az ajtó, de léptek hangját már igen és nem kell őket bemutatni. Régóta ismerem már őket, hajj istenem, tényleg kibaszott régóta.
Nem nézek rá, nem is rezzenek különösebben, minek csináljak bármit is, mikor tudom ki az, hogyan sétál és végül áll meg, nem kell néznem, hogy lássam magam előtt. Ismerem, vagyis azt hittem. Már ez is csak egy nagy szarság.
Landol egy zsák valahol lábam mellett, tudom mi van benne. Ebben az egyben biztos vagyok és nem kételkedtem, hogy itt fog landolni. Oldalra fordítom fejem.
- Legalább valami baszd meg-et hozzám vághatnál köszönésképpen - mondom a megszokott Aston-féle határozottsággal, de jóval halkabban és megtörtebben, mint normál hangom.
Koszos, nem is kicsit. Mindegy, ezt is leszarom. A pénzre nézek, majd veszek egy mély levegőt, megpörgetem egyszer ujjaim közt lévő cigimet és leemelem lábam az asztalról, hogy Ezra felé forduljak, már ha nem hagy itt ennyivel.  
- Szia Ezra! - nézek rá valahol a szúrós és a fáradt tekintet között, eskü mindketten rosszabbul nézünk ki mint valaha.
- Honnan van? - pillantok le a zsákra, nyomatékosítva, hogy mire is gondolok. Nem fogok szemetet elfogadni. Aston Miles
Egészségügy
Play by :
Dylan Sprouse
Kor :
26
Foglalkozás :
Mentőtiszt
Hozzászólások száma :
81

Aston&Ezra Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Aston&Ezra   Aston&Ezra EmptyHétf. Júl. 01, 2019 12:24 pmBéke jobb


Megígértem annak az állatnak, hogy vissza szerzem a pénzét. Igazából nem vágom miért engem ért a baszás, mikor a hugit rángattam ki a sittről azzal a lóvéval. Mondtam, hogy visszaszerzem, innentől nem értem a probléma forrását.
Azt mondta, hogy a képemet sem akarja látni, de ha egyszer megígértem, akkor basszon seggen egy egy villám, de akkor is betartom.
Nem gondolkozom azon, hogy csöngetnem kéne, még úgy sem, hogy most nem éppen kellemes köztünk a hangulat, főleg, hogy legutóbb egy jó kis verést kaptam, ami kétlem, hogy csak a pénz miatt volt, így férfi módjára tűrtem, egy szó sem jött ki rajtam, vagy panasz, egy inci-finci fasznyi sem.
A szokásos nyugodságommal nyúlok a kilincsért, valahogy elmúlt az a rám nem jellemző félelem is, hogy levagják valamin, vagy elveszik életem, amiért meggyilkoltam annak a bandának az egyik utcai árusát, mert hát eddig se történt semmi, akkor most már biztos nem fog. Az ilyen emberek hamar rátalálnak arra, akit megakarnak keresni, én valószínűleg nem vagyok a listájukon.
Bár nem éppen tisztes pénz, de megdolgoztam érte, nem loptam, hanem a saját testi éppségem veszélyeztetve hagytam, hogy tömjék belém a szereket, a végeredménye pedig a kezemben tartott taska tartalma. Borítékba csak nem rakhatom, az túl feltűnő, főleg egy magam fajtánal, de ki a halál támadna le egy rühes csövest, aki valahol az egyik kukából zsákmányolta ezt a kajamaradéktól bűzlő rongyot, amit táskának csúfolnak? Hát senki? Nekem aztán semmi miatt nem kell már aggódnom, eddig sem nagyon kellett.
Ha egy szó nélkül hagynám a földön a szajrét, akkor Aston biztos a halálba küldene minden egyes köpésével, lehet ki is hajítaná a francba, így kénytelen vagyok ledumálni vele a dolgokat, ami annyi lesz, hogy a lábai elé dobom a táskát és rábökök, hogy itt a pénzed.
Valami neszt hallok, ami túl erőteljes ahhoz, hogy Quinn legyen, mert tudtommal nem állt még le a szerekkel, borulásnak meg túl egybefüggő. Nem nagyon gondolkodom ezen többet, egyrészt fárasztó, meg minek, ha egy perc múlva úgyis választ kapok, hogy honnan jön. Meglátom a haverom, aki lehet már engem nem szólít annak, leveszem a vállamról a táskát es egy igencsak hanyag mozdulattal dobom le a lába elé, majd rámutatok fekete ujjaimmal. Hm, rám férne egy mosakodás.
-Itt a pénzed-el is hangzik a végszavam, már fordulok is, gondolom közben meghallgatom a válaszát, már ha lesz.
Ezra O'Neal
Törvényszegõk
Play by :
Jaymes Young
Kor :
27
Hozzászólások száma :
5

Aston&Ezra Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Aston&Ezra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Lakóhelyek :: Lakások-
^
ˇ