One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokElkészültem az elõtörténetemmel...

Lena & Skylar - Three years ago EmptyMarissa Grey
Today at 10:51 amActivity Check (09.17-10.01.)

Lena & Skylar - Three years ago EmptyN. Allison Haden
Today at 10:47 amAiden && Allie part2

Lena & Skylar - Three years ago EmptyN. Allison Haden
Today at 10:45 amFun in the market - Luke & Anita

Lena & Skylar - Three years ago EmptyAnita Cooper
Today at 10:41 amÉlodie ✫ Flor - Egy megmentett kisállat

Lena & Skylar - Three years ago EmptyFlor Sanchez Moreno
Today at 6:10 amcrazy friday night

Lena & Skylar - Three years ago EmptyCherry Sullivan
Today at 3:12 am♚Pain and gain ♚ Ryu & Hudson

Lena & Skylar - Three years ago EmptyHudson Duncan Payne
Today at 12:13 amShut Up and Dance with me

Lena & Skylar - Three years ago EmptyMyna Rosegold
Yesterday at 11:08 pmAston & Pola

Lena & Skylar - Three years ago EmptyPola E. Whitebreak
Yesterday at 10:45 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 28 25
Diákok 36 30
Törvényszegõk 14 26
Bûnüldözés 9 14
Hivatal 5 7
Üzlet 13 17
Oktatás 7 5
Munkások 16 11
Egészségügy 12 15
Összesen 140 150
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

Bellamy West, Diane N. Miles, Ewan Patrick Brooks, Leslie Hewson, Marissa Grey, Nick Campbell, Raelyn J. Winters, Sebastian St. Vincent, Veronica J. Rhodes


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Lena & Skylar - Three years ago

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lena & Skylar - Three years ago   Lena & Skylar - Three years ago EmptyHétf. Feb. 25, 2019 4:49 pm

Lena & Skylar


3 évvel ezelőtt

Szar napom van, mint általában mindig. Kicsapással fenyegetőznek a suliban… nem tetszett a stílusom számukra. Hát nyaljanak sót. Ha ezt a bátyám megtudja… jobb ha nem tudja meg. Bele kéne húznom ebbe az egészbe, de ha egyszer ezer meg egy dolgom akad… a tanulás helyett, igen. Pedig magamnak tanulok igen és meg kellene szereznem a bizonyítványomat. Utána meg elkellene mennem sürgősen melózni, hogy pénzt szerezhessek… anyám szerint keresnem kéne még valamit amit tanulhatnák. Még mit nem. Unalmas. Nekem pénz kell, hogy megvegyek magamnak mindent. Hogy saját házat vehessek valahol távol a családtól. Na jó, ez így erős volt. Szeretem a családomat. Csak ne akarják megválasztani az utamat. Azt majd én megoldom. Colton is maga teremtette meg az útját, nekem miért nem engedik meg? Valamit hamar ki kell találnom, hogy se a bátyám se pedig a családom többi tagja ne akaszkodjon rám. Keresni fogok majd munkát, de nem most, hiszen úgyis hamar betelnek, de lehet nem leszek szimpatikus senkinek sem.
A hétfői nap mindennél rosszabb, főleg mert korán kell kelni, főleg ez a nulladik óra a suliban… osztályfőnöki… korán van még és már 2 adag kávén is túl vagyok. Reggel 06:15-öt mutat a telefonom órája. Ásítások nyomják el a telefonomból szóló zenét, miközben a buszról szálltam le. Azzal könnyebb a városban való közlekedés, hamarabb a sulim közelében vagyok, a bátyámnak sem kell cipelnie a seggem. Nem mintha nehezére esne, de néha hagynom kell pihenni reggel 8-ig, nem? Feltéve ha nem a korai műszakjában van épp. A novembert szerintem nem sokan szeretik. A napok rövidülnek, az éjszakák hosszabbodnak, hideg van, meg állandóan esik, én legalábbis így érzem.
Nem szeretem a novembert. Az egész napnak egyetlen szépsége van csak, mára már nincs semmi más dolgom. Haza kell érjek a suliból és kész. Nincs semmi, ami érdekelni tudjon. Elmegyek Toma-ékhoz és csapunk egy fergeteges bulit… sör és egyéb pia nélkül.
Elgondolkodva lépkedek az iskola felé, fekete bakancsaim orrát nézve az esővizes flaszteren. Szerencsére már elállt, de a szél még mindig fúj, és a tél leheletét hozza magával. Lassan vastagabb ruhákat kell vennem, az ember lánya nem mászkál egy szál pólóban meg bőrdzsekiben.
Nem számítok a férfire, aki elém lép és leszólít, így hökkenten torpanok meg.
Óvatlanság! Egy ilyen és kicsinálhatnak, de komolyan és végleg. Nem lehet ilyenekben megbízni, még akkor sem, ha csak cigarettát és időt kérnek… hülye az, ki megáll egy ilyennek. Pár lépés tovább és már látok is egy ilyen áldozatot. Nem mondták még a szülei, hogy ne álljon szóba idegenekkel? Egy hölgyeményt ketten is körül állják, méregetik, mint a húst szokták. Menni akarok tovább, tudom hogy mennem kéne, de mégis megállok…
- Hé majmok! Rendőrség! - mutatok arra, merre épp haladnék, ők meg felém néznek mérgesen, de tényleg megjelenik egy rendőrautó és így faképnél is hagytak minket. A bátyámért megy, ismerem a rendszámot, így azt hiszem ezt hívják marha nagy szerencsének.
- Jól vagy? Nem okoztak benned károkat ezek a disznók? - lépek a nőhöz, meg felkapom az elhagyatott női táskát is a földről és neki nyújtom.
- Még itt vannak a közelben, elkísérjelek? - érdeklődőm, miközben végig mérem tetőtől talpig őt. Van időm mindenre, kicsit kések majd, de leszarom. Napi jócselekedetem meglesz.
Vendég

Anonymous
Vendég

Lena & Skylar - Three years ago Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lena & Skylar - Three years ago   Lena & Skylar - Three years ago EmptySzer. Márc. 06, 2019 11:05 pmSkylar & Lena

2016.
Izgatottan szedem össze a legszükségesebb cuccaimat az újonnan kivett lakásomban. Kár a saját lakásomnak hívni, hiszen nagyjából három hétre van elég pénzem kifizetni a lakbért, utána pedig már nem lesz az enyém. Csak volt lakásomként fogom maximum emlegetni, ha valaha is eszembe jut ez a mindössze két helyiségből álló koszfészek. A padlón vastagon áll a por, a mosogató, a csap tiszta vízkő, az ablakokat nem lehet kinyitni, úgy be vannak ragadva. A tűzhelyet be sem merem kapcsolni, a sütőt inkább csukva hagyom. A fürdőszoba sem tűnik túlságosan higiénikusnak. Azt hiszem, vennem kell egy papucsot a zuhanyzáshoz. De egy gumikesztyű sem árthat, ha bármihez hozzá akarnék érni. Az első sokk az volt, amikor megnyitottam a vizet, tiszta víz helyett pedig valami büdös, barna lé folyt. Gyomorforgatóan undorító volt. A főbérlő szintúgy hagy maga után némi kivetnivalót. Pörköltszaftos pólója és kamionos dekoltázsa – avagy másnéven far Grand Canyon – mély benyomást tett bennem. Stílusa és modora visszataszító és kellemetlen volt. Kedvesnek cseppet sem mondható a Douglas névre hallgató, szélesebb, mint magasabb férfi. Nagy elvárásaim voltak New Yorkkal szemben, hiszen mégis csak a Nagy Almáról van szó, a városról, ami sosem alszik, ami kulturálisan, társadalmilag és minden tekintetben a világ legsokszínűbb helye. Valószínűleg ez így is van, csak én vagyok olyan peches – meg csóró –, hogy ilyen helyzetben találtam magamat. De a város és az új élet iránti lelkesedésemet ez sem tudja elvenni. Táskámba bepakolok mindent, ami fontos lehet, nagy nehezen bezárom magam mögött az ajtót, amit nagyjából hatodik próbálkozásra sikerült becsuknom csak. A zárat le kéne cserélni. Ki tudja, talán még a zárt ajtót is simán kinyitja valaki. Nem tűnik túl biztonságosnak, de nincs mit tenni, egyszer élünk.
Egyik lábamat a másik után szedve hagyom el a lépcsőházat. Az ajtón kilépve ámuldozva nézek körül. Minden hatalmas, zajos, élettel teli, színes. Az emberek többsége mosolyog az utcán, nevetgélnek, jókedvűen beszélgetnek. A jókedvük rám is átragad, nagy lelkesedéssel indulok meg... valamerre. Igazából fogalmam sincs, merre vagyok arccal. Ez a második napom a városban, egyelőre leginkább felfedezek. Zsebemből előveszem a telefont, a technológiának köszönhetően megnyitom rajta a térképet. Próbálom betájolni magam, nagyjából sikerül is, de igazság szerint nincs konkrét célom. Összehúzom magamon a dzsekimet, amikor a hideg szél hirtelen megcsap. Nemrég még eshetett az eső a járdán és az úttesten díszelgő tócsákból ítélve.
Nem kell sokat sétálnom, pár perce lehet csak nagyjából úton, amikor egy férfi lép elém. Spanyolul magyaráz valamit, viszont a spanyoltudásom igencsak minimális. Hamar leesik neki, hogy nem beszélünk egy nyelvet, mire angolra vált. Útbaigazítást kér, de igazság szerint én sem tudom, merre vagyok. Elutasító válaszom nem tetszik neki. A válla fölött hátranézve int a társának, így már ketten magasodnak fölém. Kétlem, hogy valóban eltévedtek volna. Ez maximum egy ürügy lehet, amivel leszólítanak turistának látszó gyanútlan járókelőket. Az egyik letépi a vállamról a táskámat és kutakodni kezd benne. Mikor utána nyúlok, a másik egyből elkapja a karomat. Erősen szorít, ezzel megakadályozva, hogy bármit is tegyek. Felszisszenek a fájdalomtól, de hamar enged a szorításon, amikor egy női hang kiált rájuk eégszen közelről. A két fickó arcára azonnal kiül a pánik a rendőrség szó hallatán. Valószínűleg nem egyszer meggyűlt már a bajuk a hatóságokkal. Azonnal lelécelnek, a átskám pedig a földön köt ki. Nem volt idejük semmit sem kivenni belőle szerencsére. Meglepetten pillantok a fiatal lányra.
- Ömm, igen – válaszolom határozatlanul. – Köszönöm. – Elveszem a felém nyújtott táskát. Nem csak a táskára értem, hanem a közbelépésére. Ha ő nem jelenik meg, akkor valószínűleg sokkal rosszabbul jártam volna. – Igen, jól vagyok, azt hiszem – bólogatok, közben pedig a két fickó után kutatok szemeimmel, de nem látom már őket szerencsére.
- Igazából fogalmam sincs, merre megyek éppen. Két napja jöttem csak a városba, úgyhogy gondoltam, körülnézek kicsit, de eddig néhány kávézón, méregdrága kirakaton és gőzölgő csatornán kívül nem láttam sokat – nevetem el magam kínosan. Hatalmas változás ez Bostonhoz képest. Boston is nagy város, ott is rengeteg ember van az utcákon szinte folyamatosan, de mégis más. Boston az Boston. New York pedig New York. Más az atmoszféra, más az egésze. Ezt nem lehet megmagyarázni, ezt meg kell tapasztalni.


™️ • megjegyzés • szószám

Lena Caldwell
Munkások
Play by :
• alicia vikander
Kor :
25
Foglalkozás :
• táncos, rendőrségi informátor
Hozzászólások száma :
149

Lena & Skylar - Three years ago Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lena & Skylar - Three years ago

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ