One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokRussell & Millie - how to move forward

Russell R. Morgan
Today at 1:17 amElkészültem az elõtörténetemmel...

Grayson Connor
Today at 12:56 amLorelei & Russell - Chill Out

Russell R. Morgan
Yesterday at 11:55 pmGreenwood vs Gambino

Margaret Greenwood
Yesterday at 11:44 pmMunkahelylista

Sandro Gambino
Yesterday at 10:36 pmFable and Jonathan - Az értelmetlen interjú

Jonathan Anderson
Yesterday at 10:20 pmElvitték!

Margaret Greenwood
Yesterday at 10:13 pmMaddie and Jake - Weekdays at Lester house

Jake Lester
Yesterday at 9:12 pmJátékpartner keresõ

Jonathan Anderson
Yesterday at 9:05 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 15 5
Diákok 6 2
Törvényszegõk 11 12
Bûnüldözés 6 7
Hivatal 0 5
Üzlet 7 10
Oktatás 5 3
Munkások 8 3
Egészségügy 12 9
Összesen 70 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Ethan Kaminski


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Raina Robbins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Raina Robbins   Pént. Feb. 02, 2018 2:24 pm


Raina Robbins

Ide jön az idézet


Karakter típusa: saját
Teljes név: Raina Robbins
Becenevek: nem ajánlott
Születési hely, idő:New York
Kor: 26
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: single
Csoport: bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: New York City Police Academy
Ha dolgozik//Munkabeosztás: civil zsaru
Ha dolgozik// Munkahely: New York City Police - Manhattan
Hobbi: deszka, kori, sportolás, egészséges kaják, pszichológia, egy csipetnyi ezotéria, vezetés, legújabb szerelem: fotózás
Sectoral heterochromia – azt jelenti, hogy íriszeim egy részének színe eltér az egyébkénti alapszínétől. Vagyis. Ha a szemembe nézel, nem tudod egyértelműen megállapítani, milyen is valójában. A legközelibb válasz talán a kékeszöld.

Mikor kislány voltam, sokan csúfoltak miatta, emlékszem, akkoriban gyűlöltem, hogy nem lehetek olyan, mint a többiek, mostanra viszont éppen erre törekszem. Nem a feltűnésre, hanem arra, hogy az legyek, aki lenni akarok, és ebbe senkinek sincs beleszólása. Ha ahhoz van kedvem, képes vagyok roppant egyedien öltözködni, de ezt már megszokták tőlem a kedves kollégák, megjegyzést attól rendszeresen kapok a férfiaktól általában pozitívat, a főnöki eligazítások már-már kötelező eleme a „Robbins, hogy néz ki már megint?”, de annyira azért nem hatódom meg miatta. A tetoválásokat szeretem, de eddig még egyet sem varrattam magamra. Várom a különleges alkalmat, ami majd megéri bennem az elhatározást.

Végül is, ha úgy vesszük, a véletlen műve, hogy utcai zsaru lett belőlem. Egy időben kriminálpszichológusnak készültem, és ezt a vonalat a családom is jobban támogatta volna, ezzel a rendőrtémával a mai napig nem tudtak megbékélni, ha nagy ritkán beszélünk, mindig előkerül, hogy milyen sokra vihettem volna, ha nem trógerkedem el az éltemet, és kicsit is normális vagyok, a tetejében pedig bármikor ki is lyukaszthatnak. Élmény velük erről társalogni. Az öcsém az egyetlen, akivel mondhatni rendszeresen tartom a kapcsolatot, többnyire telefonon, de hát az is több mint a semmi. Nem volt ez mindig így, de nehéz időszakon van túl, és ez rajtam is sokat erősített az utóbbi években.

Hogy szeretem-e a munkám? Nem mondanám. De hogy élvezem, tisztelem, és nem tudnám máshogy elképzelni az életemet, azt igen. Egyébként ez többé-kevésbé a társamra is érvényes, bár jócskán teszek róla, hogy még csak fel se derengjen előtte ez az eshetőség. És a környezetünk előtt sem. Mivel a főnökasszony viszonzatlan, ám annál vadabb szerelemmel viseltet iránta, ha azt látná, hogy jóban vagyunk, a végén még szétműszakolna minket, ami egyikünknek sem lenne jó üzlet. A munkában ugyanis pöpecül kiegészítjük egymást.

Meglehetőst sokan vádolnak sznobizmussal, pedig igazán messze esik tőlem, pusztán csak nem szívlelem a tucatpéldányokat – se rajtam, se körülöttem –, az emberi tahóságot, az ostobaságot, és azt sem, ha az aurámba lépsz. Lobbanékony, az vagyok, de nem meggondolatlan. Halkan megjegyzendő: a reakcióidőm is egészen formában van. Lehet tesztelgetni.

Igazság szerint még csak gorombának sem számítok, édes vagyok én, akár a gesztenyeméz, amíg fel nem húzol, a szenvedélyem pedig a félkomoly, bújtatott, de velőbe célzó megjegyzések. Érzés és megérzés egyaránt sokféle kering bennem, talán a kelleténél több is akad, de őszintén és szakmailag szólva is: egyre kevésbé hiszek a finomkodás hatékonyságában. Utcai zsaruként, ha nem vagy elég erélyes és határozott, nem sokáig húzod. Máig ez a legnagyobb hibám: nem határolom el magam eléggé a másik oldaltól, pedig tudom, ha hagyom, hogy megérintsen, én is sebezhetővé válok.

Arra viszont nagyon ügyelek, hogy ne lepjen be a mocsok, amit éjjel-nappal szorgosan gyűjtögetünk. Optimista természet vagyok, de kár lenne szépíteni, olyan munka ez, amihez minden egyes nap úgy kezdesz neki, hogy tudod: sosem nyerhetsz. Sosem mondhatod el, hogy minden bűnözőt elkaptál, a legritkább esetben győz az igazság, ráadásul kábé minden ellenünk dolgozik. Mégis csinálod. Mert hiszel benne, hogy minden nap teszel érte valamit.


Ide jön az idézet


Nincs nekem bajom a nyugival, kifejezetten kedvelem, ha egy éjszaka nem kapunk öt féle, válogatott riasztást. Teázgatok, joghurtozok, relaxálok, ez minden zsaru álma.
De ez még nekem is sok. Kerek egy órája veszteglünk a kocsiban, némán, éjnek évadján, cigit eszegetve. Szomszédságunk egy kihalt sikátor, és egy málladozó falú, lepusztult épület. Jobb dolgom nem lévén, unottan a falfirkákat olvasgatom: „Discos qurvak nem szopnak.” „Jesus was black.” „Mi a különbség a krokodil között? Hosszabb mint zöld.” – majd, úgy a huszadik mustra után, jelzésértékűen felsóhajtok. Érzem, tennem kell valamit, különben véglegesen magába szív eme magasröptű szubkultúra.
- Várunk valamire? – pedzegetem finoman ittlétünk okát, hanyagul burkolva csupán pislákoló nemtetszésem.
Társam bólint, ám többet ezúttal sem közöl. Rápillantok: a pasas rezzenéstelen, a homlokán feltűnő ismerős ránc árulja csak el, irtóra koncentrál. Csak tudnám, mire. Nem vagyok egy faggatózó típus, tisztelem én a privát teret, személyes ügyeket, akár munkaidőben is, de mostanság mégis az az érzésem, hogy a hátam mögött dolgozik. Kihagy valamiből, még ha oly’ jól is titkolja, azt pedig nem szeretem, ha hülyére vesznek.
- Értékelem ezt a kis romantikát, de kezdem irtóra elunni magam. – Újabb hümmentés. Más semmi. Egyszer a birkatürelemnek is vége szakad.
- Oké – foglalom össze tömören és röviden felé címzett mondandómat. – Ha netán kellenék, odabent leszek – tépem fel a kocsi ajtaját cseppet sem finoman, kényes visszhangot verve a kihalt sikátorban, sarkaim is lendületből emelkednek, de még mielőtt lényegében moccanhatnék, megmarkoltatik a karom.
Mindössze néhány másodpercre találkozik a tekintetünk a kocsi félhomályában. – Eressz, Rómeó, mert a végén még én is meg találok markolni valami sokkalta privátabbat – súgom bizalmasan.
Látom a szemében a dilemmát, tudja jól, nem tűröm, ha korlátoznak. Még tőle sem. Na? Esetleg beavatsz? Hová is gondolok. Végül az ujjai lassan lecsúsznak rólam, sarkaim pedig elérik a simára csiszolt utcakövet.
- Raina! – morran fel kedvenc baritonom igencsak feszültebb változata. A hangjából szinte süt, hogy belerondítottam a tervébe, és éppen azt latolgatja, folytassa-e a lassan művészire fejlesztgetett lappangást, immáron nélkülem, vagy utánam lépjen, és megpróbáljon diszkréten visszatoloncolni a kocsiba.
Engem ugyan nem hat meg az őrlődése, meg sem állnék a lokálig, ha nem hangozna fel mögöttem egy másik ütemes kopogás, az enyémmel szinte egyazon időben, és nem találkozna rövidest egy magányos pisztolycső a halántékommal.
Vagy úgy. Szóval mégiscsak elcsesztem a tervét. Pompás. A végén még tényleg nekem kell kiengesztelnem...
Ám jelenleg nem ez foglalkoztat leginkább. Valahogy ártalmatlanná kell tennem a pasast.
Mégpedig most.


avatar
Bûnöldözés
Play by :
Àstrid Bergès-Frisbey
Kor :
27
Foglalkozás :
civil zsaru
Hozzászólások száma :
47

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Raina Robbins   Pént. Feb. 02, 2018 9:06 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Raina!

Nem is lenne ennyire csodálatos és nagyszerű az emberi vélemény, hogyha nem negatív formában illetnék azt, aki egy kicsit is különleges. Mégis úgy vettem észre, hogy ez nem visszafogott, hanem inkább előnyt kovácsolva belőle alakította ki a személyiségedet, ami azért lássuk be, sokkal menőbb, mint tömeggyártmányként lézengeni az utcákon. Very Happy Nem egy biztonságos hivatást választottál magadnak, ezért valahol megértem a szülői túlféltés önmagából kifordított formáját is, mégha véletlenül is jött össze mindez, de úgy veszem észre a jellemedből leírtak alapján, hogy ez nem feltétlenül tántorít el attól, hogy a munkád végezd. Azért az pozitívum, hogy testvéri erősítést legalább kapsz, történjen az épp személyesen vagy a ti esetetekben telefonon keresztül. Én nem feltétlenül nevezném sznob viselkedésnek azt, hogy kizársz az életedből minden olyan személyt, aki kevésbé boldogít. Jobbá teszed a napjaidat, ha nem kell a hajadat tépni néhány kéretlen megjegyzés vagy egyéb más dolog miatt, így hasznosnak is nevezhetjük ezt. Smile Talán ez is hozzásegít ahhoz, hogy valahol meglásd az életed napos oldalát, ami a leírt történetedben nem épp a te oldaladon süt, azért valahol úgy érzem, ebből a helyzetből is találsz kiutat. Kíváncsi vagyok, hogy milyen kalandok során mentek majd egymás agyára a társaddal. Smile Nem is áll módomban ezt megakadályozni, így járd végig a szokásos köröket, majd futás játszaniiii! Jó szórakozást.  ◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


We're never gonna survive
unless we get a little crazy

avatar
Média
Play by :
Aimee Carrero
Kor :
27
Foglalkozás :
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
181

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Raina Robbins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Bûnüldözés-
^
ˇ