Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Erik&&Sarah-Beautiful drama
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sarah R. Adler Today at 11:52 am

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ryan J. Craig Today at 11:05 am

#raven & #christopher #lelkizos #randigurulos
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raven McCoy Yesterday at 9:14 pm

Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zoya Eaton Yesterday at 8:42 pm

Declan Wheeler
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Declan Wheeler Yesterday at 8:06 pm

Zoya Eaton
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 7:12 pm

Helyszínigénylés
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 7:10 pm

Killian & Raven
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Killian Blackstone Yesterday at 6:09 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Benjamin Henson, Eileen S. Wesley, Erik Lindström, Joshua Miller, Nelson Wang, Noel Bartlett, Orion M. Lovell, Raelyn J. Winters, Remington Castee, Sarah R. Adler

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Leon & Raina - First trip
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Àstrid Bergès-Frisbey
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
26
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
civil zsaru
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
12

Re: Leon & Raina - First trip
Vas. Márc. 18, 2018 2:23 pm

Gonna be a long night…


Úgy látom, tényleg sikerült felhúznom, és becsületemre legyen mondva, alig pár perc leforgása alatt. Ezzel ma megdöntöttem minden eddigi rekordom, ha nem számolom azt a pasast, aki mikor túszul ejtett a saját kocsimban, inkább nekihajtott egy arra tévedt szalagkorlátnak, minthogy megálljon, és feladja magát, de öt perc múltán kerek perec kijelentette: nem hajlandó velem tovább egy járműben utazni. A végeredményt azért nem pont így terveztem, szóval akad még némi csiszolnivaló a módszeren. Azt viszont a világért sem árulnám el Leonelnek, hogy jelenleg épp eme nemes cél áldoztául esett.
Na jó, csak részben.
Részben pedig borzasztóan élvezem, hogy az idegein sétálgatok, pechére túlságosan reflexív rám, de azért igyekszem nem idő előtt az őrületbe kergetni. Kár lenne érte. Egész derekasan próbálkozik. És lássuk be, nem is egy utolsó példánya a hímuniverzumnak. A tesztelési fázisban lévő megszoksz-vagy-megszöksz periódust viszont még az ő kedvéért sem rövidítem le. Azt mondta, nem várja tőlem, hogy bizonyítsak, ami dicséretes, de azt egy szóval sem mondtam, hogy ez az apróság fordítva is így van. A pasasok pöcsfejek. Én már csak tudom. Ha azt akarja, hogy a társa legyek, fel kell mutatnia valami értékelhető ellensúlyt. Különben nincs üzlet.
A következő betoldásra már-már megesik rajta a szívem, elmosolyodok, és szó nélkül is hagynám, de a Bowman témára muszáj reagálnom. Ha már ilyen konkrétan kimondta.
- Én bárkire gondolhatok, de te valamiért kapásból Bowmanre asszociálsz, hacsak meghallod ezt a szót: menekülés – ejtem ki lassan, és egy kicsit el is suttogva a végét. – Nem furcsa? – kérdezem aztán csak úgy csevegésnek szánva, ezzel máris megerősítette a gyanúm. Bowman hajt rá. Tutira.
Mikor kimondja, amit, és ahogy, néhány néma pillanatra engedem, hogy a pillantása utat törjön felém a füstön keresztül, befogadom őt, hagyom, hogy óvatlanul belém hatoljon, és elmerüljön abban, amit lát. Én pedig közben az ő kékjeiben vendégeskedem, furcsa reakciót vált ki belőlem, a gúny általában lepereg rólam, ha olyan felől érkezik, akin látszik, hogy ez a végső, és egyben egyetlen fegyvere verbális téren, illetve akkor is, ha egy intelligensebb személy kezében ravasz, tudatos eszköz, a szándékolt cél elérése érdekében, csakhogy jelenleg nem ezekről van szó. A tekintetemben megvillanó, némán perzselő tűz pedig ehhez mérten reagál rá, de meglepetésemre ez a már-már meghittesre sikeredett farkasszem-párbaj közepette mintha valami egészen más jellegű szikra is előpattanna bennem.
- Mielőtt kritizálnád a terveimet, emlékeztetnélek, hogy kettőnk közül történetesen én vagyok a rangidős – ajándékozom meg végül ezzel a válasszal, és ez igaz is, ha azt nézzük, ki töltött el több időt járőr keretek között, ami az aktuális munkák. Hogy hol máshol van égig érő tapasztalata, ami az egóját is így táplálja, az most voltaképpen tökmindegy. Pláne addig, amíg nem tudok róla.
Én is eloltom a csikkem, és a továbbiakban valami egész más foglalja le a figyelmünket.
Kocsiba pattanunk, és várjuk a jelet, ami nem jön, és nem jön, és csak nemmmm jön, szóval elunom a dolgot, és úgy döntök, megtámogatom egy kicsit a fejleményeket. Ide már nem hozom magammal a kinti diskurzust, sem a hangulatát, nem számítok különösen haragtartónak, vagy éppen a nőkre oly’ jellemző jól van, meglesz majd a következménye ennek sértődött viselkedés kedvelőjének. Megbeszéltük, mögöttünk van, mindenki levonta belőle a maga következtetését.
Éppen ezért megmosolygom az orrom alatt a válaszait, és még azt is kihallom, hogy az ő szája is mozdul az amputált láb-fanatikus macska kergetése ötletre. Hát gyönyörűek vagyunk, ezt meg kell jegyezni.
Már éppen nyitnám a szám, mikor még lekritizálja a vezetési módszereimet, ahelyett hogy értékelné a díjnyertes nyusziugrasztásom, de sebaj, mert a nyuszi tényleg nagyot ugrik, ő pedig most már futhat is utána. Ami engem illet, én is mennék, de az akció sajnos nem úgy sikerül, ahogyan elterveztük: a macska túléli, a fickó viszont bejut a sikátorba. Vegyes érzésekkel szállok ki a kocsiból, de ha agyonlőnének se tudnám megmondani, hogy csakugyan megbántam-e a dolgot.
Nem sokkal utánuk én is beérek a hűvös alagútba, a látási viszonyok, hát mit mondjak, messze nem ideálisak, a világítás csak itt-ott pislákol, elő is húzom a stukkerem, és mivel felködlik bennem, hogy tulajdonképpen halvány fogalmunk sincs, ki lehet az üldözöttünk, és azt sem tudjuk, miért fut előlünk, vagy van-e nála fegyver, jobbnak látom, ha azonnal ki is biztosítom. Egy sarokkal beljebb megpillantom Leont, már messzebb van, de élénken kalimpál, hogy forduljak be balra, tehát a fickó a másik irányba ment, és ekkor be is ugrik, hogy így talán tényleg kicselezhetjük. Csak bólintok, és szedem a lábam, ahogy tőlem telik. Díjnyertes futó azért sosem voltam, de azért úgy néz ki elérem a helyet, ahol a sikátor vége összeér azzal, honnan Leonék fogócskáznak, mégpedig előttük, ám meg is torpanok, lihegve, mert a világítás erről a részről kompletten eltűnt. Ha beljebb megyek, abból pár lépés után tapogatva bukdácsolás lesz, viszont ez kell ahhoz, hogy valóban közrezárjuk az emberünket. Ha elindulok, innen már csak rajtam keresztül juthat ki, vagy ha visszafordul, és Leonon keresztül próbálkozik. Mindezt pedig neki is vakoskodva kell majd eldönteni, mert hogy senki nem fog látni semmit, ha ők is befutnak, a közbülső, saccra úgy húsz-harminc lépést felölelő területen, az biztos.
- Nagyon fasza, Raina, sétálj csak be a vaksötétbe... – biztatom magam mormogva, ahogy a kezem megérinti a csonthideg, enyhén nyirkos falat, hogy legalább valami manuális tájékozódási pontom legyen, és óvatosan lépkedve elindulok.
Eszembe jut, hogy akár meg is várhatnám őket itt, amíg még látok, de akkor a fickó is kiszúrna, és ő lenne lépéselőnyben velem szemben. Plusz tökéletes célpont válna belőlem, ha fegyver is van nála. De nemsokára újra megtorpanok, mert hallom a gyorsan közelítő lépteket, amik a sötét részhez érve épp úgy lelassítanak, mint az enyémek az előbb. Úgy sejtem kanyar is lehet ezen a részen, mert máshogy látszódnia kellene valami derengő fényforrásnak legalább a túloldalon. Nem tudom, mennyi lehet köztük, de Leon visszhangzó lépteit egyelőre még mintha csak messzebbről hallanám. Mindenesetre úgy vagyok vele, a fickót nem árt figyelmeztetni az ittlétemre.
- Rendőrség. Álljon meg, és várja meg a társamat a túloldalon.Ahol még látnak valamit egymásból. Ám ezt inkább nem teszem hozzá. De ennyire ő sem hülye, hallom, ahogy ő is óvatosan, de belép a vakrezervátumba. Pompázatos.
- Ismétlem, maradjon az alagút végén. Fegyver van nálam.
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Vinnie Woolston
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
civil zsaru
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
17

Re: Leon & Raina - First trip
Csüt. Feb. 22, 2018 11:18 pmRaina&& Leon


Az „azért ezt megjegyzem” kijelentés nem hangzik túl sok jót sejtetően a szájából, már amennyire eddig sikerült kiismernem... Nem egyszerű a személyisége és azt is meg kell hagyni, hogy ha nem lenne a munkatársam, akkor már lehet, hogy fel is keltette volna az érdeklődésem, MINT NŐ, de így rohadtul nem foglalkozom az egésszel, hiszen ez egy munkakapcsolat, és esélye sincs arra, hogy több lehessen. Mert a munkatársak tabuk és kész. Ezt az elvet már elég régóta követem sikeresen, és az ezer százalék, hogy a büdös életben nem fogom megszakítani.
- Ez a második nevem – mormogom az orrom alatt, miközben a cigivel cseszekszem, aztán mélyet szippantok belőle, remélve, hogy ez a szál majd lenyugtat eléggé ahhoz, hogy újra egy kis térben létezzem kettesben ezzel a nővel anélkül, hogy felrobbannék. Remekül ért ahhoz, hogy paprikázzon fel fél órán belül, pedig én komolyan annyira igyekszem, hogy egyezségre jussunk, vagy éppen bármiféle mód elkerüljük azt, hogy összeszólalkozzunk idő előtt, de egyszerűen mindig tesz vagy mond valami olyat, ami miatt borul az egész.
- Tudom, hogy ez minden vágyad, álmod, de jobbnak látnám, ha bulizás közben nem üldözne végre senki. – Még az sem biztos, hogy elmegyek rá. Nem sok kedvem van a bájolgáshoz a munkatársakkal, és valószínűleg nem is bírnám azt tenni, aztán akkor a forgatókönyv szerint a továbbiakban majd aggódhatnék, hogy most mi lesz, csak az a bökkenő, hogy én leginkább leszarom, ki mit gondol. A megjegyzésére felkapom a fejem és kérdőn nézek rá.
- Most Bowmanre gondolsz? – vonom össze a szemöldököm, és kifújom a füstöt. Nem tudom, honnan veszi, hogy rám van állva a nő, noha ez tény, de nem hittem, hogy köztudott. Amikor kettőnkkel egyszerre kommunikált, akkor nem volt észrevehető olyannyira, hogy rögtön leessen neki a dolog, de ezek szerint rosszul gondoltam. Én az esetek többségében hárítok, vagy diszkréten megpróbálom a tudtára adni, hogy nem sokat ér a rajongásával –azért egy szinten vicces az, hogy egy befolyásos ranggal rendelkező nő az alkalmazottja után koslat, nem?-, de láthatóan ő ezt magasról leszarja. Baromira idegesítő, meg kell hagyni. A hümmögése a „magyarázatomra” meg méginkább. Nem magyarázkodom, csupán kifejtem az én álláspontomat.
- Ja, hogy a felfogásomra... Arra a felfogásra, ami nem is úgy van, ahogy gondolod. Ez aztán a terv – mosolygok rá gúnyosan, aztán a szemeibe nézek a füstön keresztül. Valamiért az a sejtésem, hogy ez a téma még nem kerül mellékvágányra, és a későbbiekben is felfog majd jönni, sőt, szerintem határozott konfliktusforrás lesz ez kettőnk között. Kurvára nincs kedvem bizonygatni a dolgokat előtte, így remélem, nem gyakran fogja felhozni a témát.
Elpöccintem a csikket mikor figyelmes leszek a hátunk mögött hallatszó neszre a konténer felől. Beülök az anyósra, de közben le sem veszem a tekintetem a rozsdás fémről.
- Benne van a pakliban, hogy csak egy macska, de az is ugyanúgy lehetséges, hogy az egyik körözött bűnöző bujkál ott. Sosem lehet tudni. Macska után nem futok – jelentem ki, és próbálok, de nem igazán bírok én sem teljesen komoly maradni, így meg is rándul a szám széle. – Mellesleg nem hiszem, hogy csak egy leamputált láb van ott, plusz egy macska, mert emberi lába van, az száz százalék – mondom, mert az előbb, ha mást nem is, azt legalább kiszúrtam.
- Nem látok lószart sem – hunyorgok, de nem is mozdul senki és semmi sem, azért azt értékelem, hogy Raina be is indítja a kocsit. Azt viszont nem igazán, hogy szépen kifejezve olyan manőverrel bassza szét a lökhárítót a padkával, hogy mindjárt elsírom magam.
- Hallod baszki, máskor vigyázhatnál kicsit jobban a... – A mondatot már nem igazán tudom befejezni, mert az illető futni kezd, és már pattanok is ki az autóból, rohanás közben pedig a jobb kezemmel előhúzom a pisztolyom, ha szükségem lenne rá, de nagyon remélem, hogy Raina időben kapcsol és elállja az útját a sikátor előtt. Éééééés... nem. Baszd meg, mi ez a fékcsikorgás?
- A kurva életbe, Raina... – motyogom magam előtt, mert tudom, hogy simán megakadályozhattuk volna, hogy egyáltalán ide bekekerüljünk, de most már mindegy, ezt elbaszarintottuk, rohanni kell. Az emberünk elég gyors, így hiába lépkedek a kelleténél is nagyobbakat, a távolság köztünk nem igazán akaródzik csökkenni. Talán egy kicsit. A gyors léptek hangját azonban hallom a hátam mögül is, így azért kicsit megnyugszom, hogy nem egyedül kell belemennem ebbe az egészbe, habár elképzelhető, hogy egyedül is le tudom szerelni, jobb, ha Raina is a közelben van.
Raina remélem eléggé ismeri a környéket ahhoz, hogy  a következő kanyarnál elfordul balra, mert akkor közre tudjuk fogni ezt a szerencsétlent. Bal kezemet kitárom, és hevesen mutogatok neki, hogy forduljon el, ha mégsem vágná a dolgot. Nem ismerem még annyira, hogy tudjam, ő tudja-e, de így legalább leadtam a jelet. Minden tőlem telhetőt megtettem, szóval nagyon remélem, hogy ez a közös manőverünk sikeres lesz.
Rohanok, ahogy a lábam bírja, és igen, közelít a sarok, csak kérlek... legyél itt, mert ha nem, akkor ez a barom megmenekül, az már egészen biztos.  


✖️ made by Artemis✖️
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Àstrid Bergès-Frisbey
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
26
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
civil zsaru
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
12

Re: Leon & Raina - First trip
Szer. Feb. 21, 2018 11:56 pm

Gonna be a long night…


- Naná, hogy ez. Legközelebb fürdőkacsát is hozok, nehogy sérüljön a komfortérzeted – pillantok felé afféle fééérfilogika arckifejezést produkálva. – De azért ezt megjegyzem – hagyom, hogy ajkaim szegletére üljön egy titokzatos mosolyféle, ahogy visszafordulok. Szóval elég csak azt mondanom: vetkőzz! És máris ledobná a ruháit? Hm. Ezt esküszöm, kipróbálom egyszer. Remélem, a csendes gyilkos mimikámból ő is sejti, hogy efféle tervek ólálkodnak a fejemben.
Szívesen csatolnék még ezt-azt ehhez a témához, de annyira megörül az első sikerdíjas kompromisszumunknak, hogy nincs szívem máris lelombozni. Kiszállás közben azért halványan elmosolyodom rajta: „Megy ez, csak akarni kell?” Így a mély sóhajjal együtt, hirtelen el sem tudom eldönteni, hogy nekem vagy magának bizonygatja.
- Felcsaptál agykontrollernek? – nézek rá szemtelenül, gyanakvó tekintettel, míg a cigivel szöszöl. Az álmomnak gondoltam, hogy sikere lesz, és azt is, hogy úgysem állja meg, hogy ne csapja le a labdát.
- Szeretnéd, hogy ott is üldözzelek? – vonom fel a szemöldököm, ahogy a gyújtójához hajolok, és ki is eresztem az első füstcsíkot. Oké, eddig tartott a toleráns üzemmódom. Nem tudom tovább magamban tartani. – Bár nélkülem is biztos lesz, aki elől menekülhetsz majd – és ezt úgy mondom, hogy csaknem félreérhetetlen: nagyon is célzok valamire. Vagy inkább valakire. Nem lehet nem észrevenni, ahogy Bowman rebegteti rá a szempilláit, totál merev a nő, de ezzel a pasival valahogy teljesen máshogy viselkedik. Egyelőre még nem hiszem, hogy sokaknak feltűnt volna, de nekem különösen jó szimatom van az ilyesmire.
A farsangi buli egyébként jó programnak ígérkezik, nem annyira szeretem az efféle munkahelyi rendezvényeket, de ezekről túl sok vicces sztorit meséltek már ahhoz, hogy ki akarjam próbálni.
- Ühüm. – Na persze. Magyarázkodásból ötös, csakhogy nem hiszek neked, hapsikám. De most mit mondjak? Cáfolni úgysem cáfolhatom. Mindenesetre nem látszik rajtam, hogy különösebben meggyőzött volna.
- Nem az akcióra, hanem a felfogásodra. – Ami azért nagy különbség. Nem szeretem, ha nem vesznek komolyan, mert nő vagyok, pedig egész gyakran előfordul. Nem leszek tőle ideges, csak szimplán gondoskodok róla, hogy átmenjen a lényeg. Ahogy most sem vagyok, pusztán tényeket közlök vele, ha úgy tetszik, baráti alapon, megelőző jelleggel, de tipikus pasiként viselkedik: a végtelenségig tagad, majd az első adandó alkalommal kimenekül a témából. De hiába parázik, én aztán nem fogom üldözni vele.
- Nem én hoztam fel a témát – emlékeztetem, és állom a tekintetét a közénk feszülő füstgomolyon keresztül. A mögülem jövő tompa, de jól hallható zörej viszont kizökkent. De nem nézek hátra, meghagyom Leonnak a lehetőséget, hogy felmérje a terepet, amennyire tudja ilyen fényviszonyok mellett. Csak a tekintetemmel kérdem, hogy mi a helyzet, a kezem láthatatlanul a stukkerem felé araszol.
- Naná! – vágom rá diadalmasan, ahogy felajánlja a vezetői helyet. Szóval úgy döntött, hogy egyelőre nem leplezzük le magunkat, hát rendben. Eltaposom a csikket, és be is szállok a kocsiba, hogy meghallgassam a tervet, amit ezúttal – piros pont neki – hangosan is felvet.
- Oké, Sherlock. És ha csak egy macska? Utána is futsz a kedvemért? – mosolygok bele a lehetőségbe, ahogy elképzelem, mert hát végül is ez is benne van.
- Látsz valamit? – közben beindítom a motort, hogy ha indul a menet, ugrásra kész legyek, és ha már ez megtörtént… elszámolok nagyon lassan háromig. Esküszöm, egy féldöglött légy zümmögését is hallanánk, olyan kuss van, de ha semmi nem történik, hamar megunom a mustrát, gázt adok, mintha csak tovább indulnék, ám ehelyett egy kissé rázós ám villámgyors manőverezéssel, úgy fordítom a járgányt, hogy egy az egyben a konténerrel nézzen farkasszemet. Lefékezek a beállított pozícióban, majd megkésett Mikulás-ajándékként rákapcsolom a reflektort. – És így?
Ekkor elő is kerül az emberünk, elvégre most már díszkivilágításban nem sok értelme van rejtőzködni, kiugrik a fémdoboz mögül, és futni kezd, mégpedig pontosan a jobb oldalt lévő sikátor felé, pont ahogy Leon megjósolta. Ki is pattan mellőlem, én pedig a tervét követve fordulok is jobbra, hogy megelőzzem a tagot, és elálljam az útját, ám épp hogy rágyorsítok, egyből satuféket is nyomok. Ezt nem hiszem el!
Egy macska csámborog keresztül előttem. Kis híján laposra gázoltam a kis dögöt. Az eredmények viszont így elég vegyesre sikerülnek: a macsekot kétségtelenül megmentettem, a fickó viszont elérte a sikátort, és fel is szívódott benne. Csodás. A világ sorsa most már Leonunk kezébe került. De azért leállítom a kocsit, és stukkert ragadva én is kiszállok, hogy utána menjek. Azt az aprócska észrevételt pedig megpróbálom a tudatom legis-legaljára száműzni, hogy történetesen egy tetőtől talpig fekete kandúr szaladt át előttem az ímént.
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Vinnie Woolston
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
civil zsaru
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
17

Re: Leon & Raina - First trip
Hétf. Feb. 12, 2018 4:56 pmRaina&& Leon


- Persze, hogy lejjebb tekerem. Melegem van – jelentem ki kissé idegesen, majd ráemelem a tekintetem. – Ó, szóval ez a célod, mi? Jól megcsinálod ide a szaunát, hogy elérd, hogy ledobjam a ruhát. Elég kérni, és máris szemügyre veheted a csodálatos, izmos testem – csipkedem kicsit egy apró mosoly kíséretében. Persze ezzel az „izmos" kijelentéssel kicsit túllőttem a meghatározáson, mert a ruhák alatt nem egy body-builder rejtőzik. Azt nem mondom, hogy nincs kidolgozva a felsőtestem, de csak szálkás, nem egy izomtömeg. Mondjuk sosem szerettem volna olyan lenni, mint Arnold Schwarzenegger...  
Bekanyarodom az egyik kihaltabb utcába, hogy hamar leparkolhassak és levezethessem a feszültséget egy cigi kíséretében. Most felettébb szükségem van rá, mert komolyan halálra idegesít ez a nő a mai estén, és még csak most kezdtük... mi lesz itt a végére, te jó ég?! Nem is tudom, hogy jobban vágynék egy riasztásra végre, vagy kocsikáznék tovább? Jelen helyzetben talán éppen inkább a riasztásra szavaznék, mielőtt még komolyabb veszekedésbe torkollik a közös műszakunk. Bár ahogy látom, Raina hajlik a kompromisszumokra, jóllehet ez csak a kezdeti próbálkozás felőle. Ez a pár közös műszak még nem volt elég arra, hogy rendesen kiismerjem, de az már biztos, hogy tud meglepetéseket okozni, és ennek fényében jobb lesz, ha minél gyorsabban érzékelni tudjuk a másik indíttatásait, mert különben komoly lehetőségeket szalaszthatunk el, aminek a munkát tekintve nincsenek túl pozitív hatásai.  
- Ennek igazán örülök, hogy hajlandó vagy az alkura. Megy ez, csak akarni kell – sóhajtok mélyet, miközben kiszállok a kocsiból, és az ajtó csukódása visszhangot ver a kihalt utcában. Csend van, egy lélek sincs sehol, így nyugodtan gyújtom meg a cigim, majd készségesen nyújtom oda a társamnak a dobozzal, aztán a tüzet is felé tartom. Most, hogy így egyben látom, oldalra sandítva mérem végig kicsit megcsóválva a fejem, mert látom rajta, hogy már most megfagy. Így járt, majd máskor elgondolkodik az időjárás és az öltözék viszonyán. Ettől függetlenül a combjai elég királyak, de ez most mellékes...  
Érdeklődve hallgatom a sztoriját, és a végére nem bírom megállni, hogy ne röhögjek fel, mert a lelki szemeim előtt megelevenedik a jelenet.  
- Azért az már durva, hogy velem álmodsz – vonom fel a szemöldököm, és hunyorítva mustrálom. – Jól állhat a maszk. Majd a  munkahelyi farsangon remélem bennszülöttnek öltözöl. – Poén lenne, azt hiszem nemsokára az is meg lesz rendezve, bár soha nem voltam jó az ilyen kisebb ünnepek dátumának megjegyzésében. A bulikat bírom mondjuk, rám férne egy kis lazítás, azt meg kell hagyni, főleg az elmúlt fél év után.  
- Nem értem, most ezt mért mondod. Még vártam a megfelelő pillanatra, csak te olyan türelmetlen vagy, hogy nem bírsz megülni a seggeden. Nyilván megosztottam volna a tervem, ha még vársz úgy fél percet – vonok vállat, mert mindegy, igazából az a hajó már elúszott, ugyanis az emberünk hamar levágta, hogy zsaruk vagyunk, így pikkpakk el is menekült a helyszínről. Majd legközelebb már nem hagyunk neki egérutat. A kérdés már csak az, hogy mikor lesz a legközelebb?!  
- Mi? Nincs bajom azzal, hogy nő vagy... – Ami azt illeti, valamelyest igaza van, nem szoktam hozzá a női társakhoz, mert mielőtt kiképeztek volna, akkor is csak férfiakkal áldott meg a sors, de egyenlőre itt még csak arról van szó, hogy nem ismerem még eléggé, és nehezen indulok el az együttműködés útján. Furcsa helyzet ez nekem, de nem fogom az orrára kötni.  
- Rásegítesz? Mégis hogyan szeretnél rásegíteni? Magánakciókkal nemigen érsz célba – emelem rá a tekintetem, miközben mélyet szívok a dohányból. – Nem kell bizonyítanod semmit, és nincs arról sem szó, hogy nő vagy, vagy hogy honnan kerültem ide. Még azt a bizonyos hímideológiát sem képviselem. De most komolyan nekiállunk lelkizni? – ráncolom össze a homlokom, aztán kifújom az utolsó adag füstöt egyenesen Raina irányába, aztán eltaposom a csikket. Éppen nyitnám az ajtót, amikor zörejt hallok az út szélén lévő konténer irányából, amire aztán meg is torpanok és Rainára pillantok. Lehet, hogy csak egy hajléktalan, de az is lehet, hogy valaki, akit be lehet gyűjteni, de az már biztos, hogy a lefolytatott beszélgetésünkből rájöhetett, hogy zsaruk vagyunk, ha egy kis esze is van... Nem nézek oda, csak intek Raina fele a fejemmel, hogy üljünk be a kocsiba, hogy jobban szemügyre vehessük az emberünket, és az sem baj, ha azt hiszi, lelépünk innen és nem vettük észre.  
- Vezetsz? - kérdezek ennyit normál hangnemben, mert ebből ugyan semmi nem fog lejönni az emberünknek, de persze a szemkontaktust nem szakítom meg vele, már amennyire ez látszik a sötétségben. A hosszabb lábaimnak köszönhetően én gyorsabban futok, így ha a becserkészendő iramnak indul, akkor jobb, ha ő ül a volán mögött, és megelőzve a menekülőt közre tudjuk fogni őt. Ha futásnak ered, akkor biztos, hogy van valami vaj a füle mögött... Ha Raina rábólint, megkerülöm az autót, és megvárom, míg beszáll mellém.  
- Most itt várunk kicsit, le se vesszük a szemünket róla. Ha futni kezd, én kipattanok, te pedig megelőzve az autóval elállod az útját, oké? - vázolom fel az eddigi tervet, közben pedig körbepillantok, hogy merre menekülhet, ha úgy adja a helyzet. - Vagy van más javaslat? - kérdezek rá, még mielőtt megint problémázni kezdene azon, hogy egyedül oldok meg mindent, jobb, ha nem éri szó a ház elejét, meg tényleg jobban járunk, ha azon vagyunk mindketten, hogy ne egyedül oldjuk meg a dolgokat. Később, ha minden rendben lesz, akkor már úgyis menni fog félszavakból is, ha meg nem, akkor nem leszünk jó páros, és ezt a vezetőség is hamar észre fogja venni. Jobbra van egy kisebb beeső sikátor rész, de mivel a konténer balra van, még az is kiküszöbölhető a kocsival. Balra sandítok a fémdoboz felé, és hunyorítok, hogy jobban lássak, de egyenlőre nem látni semmi mást, csak egy lábat, ami kilóg mögüle.  
- Lehet, hogy csak egy csöves az... - jegyzem meg elmélkedve, mert ezen a részen van jó pár, ez nem a legjobb része Manhattannek, de aztán sosem lehet tudni. Még egy csöves is lehet sorozatgyilkos...  


✖️ made by Artemis✖️
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Àstrid Bergès-Frisbey
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
26
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
civil zsaru
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
12

Re: Leon & Raina - First trip
Pént. Feb. 09, 2018 1:47 pm

Gonna be a long night...


- Ha egyszer fél percenként lejjebb tekered… – említem meg ezt a méltatlanul mellőzött mozzanatot. Már szinte visszaszámláltam, hogy meddig bírja szó nélkül. – Vetkőzni szabad – vonok vállat rendíthetetlenül. Senki nem mondta, hogy nagykabátban kell itt ücsörögni. Ennyire lusta nem lehet. Ki tudja, lehet, reggelig nem lesz egy fia riasztás sem, vajon otthon is pufajkában ül a tévé előtt?
Mikor lassít, és behajt egy néptelenebb utcába, már pontosan tudom, mi következik. Hiszti. Egy kis nikotinfelleggel egybekötve. Szépen indul az este, alig vagyunk együtt huszonöt perce. Futólag felmerül bennem a gondolat, hogy talán tényleg büntetésből raktak minket össze. Azt még értem is, hogy engem utál a mádám, na de ő? Ő vajon mit tett? Pletykákból már több verziót hallottam, de ha a pasasra nézek – az autentikusság kedvéért oldaltsandítok egy rövidet –, egyikről sem hiszem, hogy túl sok valóságalapja lenne. Mondjuk, Oroszországra kíváncsi vagyok. Frank valamelyik nap azzal állt elő, hogy állítólag hallotta, hogy Leon és a főnökasszony valami orosz témát emlegettek, de azon kívül, hogy a drága társam szemöldöke néhány fokkal északabbra nyaralt a kelleténél, és láthatóan nem élvezte annyira a romantikus diskurzust, nem sok minden árulkodott arról, hogy csakugyan munkáról cseverésztek. Vállat vontam. Szerény véleményem szerint a meztelen csiga vadászatban is több élvezet rejlik, mint a Bowmannel való traccspartiban. Leonel viszont gyakran részesül ebben a privát megtiszteltetésben, tegyük hozzá, kicsit sem irigylem tőle.
Ám rossz szokásom szerint, azért az infó megragadt a fejemben. És az előbbi kis műsora után, úgy tűnik, hogy a hideget tényleg jobban tolerálja. Vajon meddig tartana kiizzasztani belőle a választ?
- Micsoda gentleman veszett el benned – nyugtázom a csereakcióját, és egy halvány ránc fut a homlokomra: jé, pasi létére ismeri a kompromisszum fogalmát! Ezzel azért kicsit meglepett. Olyannyira, hogy kedvem is támad kipróbálni, vajon meddig tart ki az elhatározás. – Megegyeztünk – fordulok felé egy féloldalas mosollyal, ahogy balommal hátranyúlok a kabátomért, majd kiszállok vele a járgányból. Meg kell állapítanom: valóban retek hideg van, ma éjjelre talán tényleg nem ez a szerelés volt a legjobb választás – nem ártana néha időjárás előrejelzést is nézni –, de most már mindegy, akkor sem mutatom jelét, hogy fáznék, pukkadjon meg. Igazából tényleg nem vagyok egy fázós típus.

- Azt mindjárt gondoltam – csenek tőle egy szálat, ha már megkínál, és ajkaim közé illesztve, a kezeimet nyomban zsebre is teszem, úgy csücsörítek felé, hogy a tüzelésről se feledkezzen ám meg. Majd miután ez megtörtént, sajnos realizálom, hogy így is kénytelen vagyok előhalászni a jobb kacsóm, ha folytatni akarom a gondolatmenetet. – Csak hogy tudd: az érzés kölcsönös. A tegnapi műszak után már-már annyira hiányoztál, hogy elvonási tünetek jelentkeztek. Azt álmodtam, hogy egy középkori temetőben üldözlek, karddal, páncélban, és valami baromi nagy, afrikai bennszülött-szoborral.
Bizarr. Ahogy felidézem, szinte bele is borzongok, ebbe, nem ám a hidegbe! Állom a tekintetét, és mielőtt válaszolnék, én is slukkolok egy mélyet. Szóval ne magánakciózzak. Már ha annak nevezhetjük a rögtönzést, ami szerintem legalább annyira a munkánk része, mint az összedolgozás, ami meglehetőst nehéz így, hogy alig konyítjuk egymást. Oké, a múltkor nem jól sült el, belátom, de ha hamarabb kapcsol, és levágja, mit akarok, akár be is jöhetett volna. Vagy ha esetleg előtte engem is beavat, ha már egyszer volt terve.
- Ha már ilyen szépen kérsz… - vágok végül egy fancsali mosolyt, és megforgatom a szemem. – Legközelebb majd csak akkor mozdulok, ha engedélyt kapok rá, Mr. Nekemmár Vantervem, becenevén Csak éppen mélyen kussolok róla – fújom egyenesen felé a füstöt egy kerek o-t formálva.
- Megeshet, hogy tévedek, de mintha olykor kicsit nehezedre esne észrevenni, hogy én is itt vagyok. Nem tudom, azzal van-e bajod, hogy nő vagyok – térek ki itt a problémára, kevéssé burkolva, ha már így szóba hozta, és ha már úgyis cigit majszolgatunk, - vagy hogy honnan kerültél át – ez meg ugyebár hétpecsétes titok, csak nem tudom, mi értelme van, hogy nem tudhatok semmit a kollégámról –, de akármihez is szoktál az eddigiek során, jelezném, hogy itt egyenrangú társak vagyunk. Ha nehéz észbe vésni, hát majd rásegítek egy kicsit, de tudnám értékelni, ha nem azt a fajta csodálatra méltó hímideológiát képviselnéd, hogy előbb bizonyítsak, aztán majd megfontolod, mire is vehetnéd hasznom.
Egy hét nyögve nyelés után talán tényleg nem árt, ha finoman elmélázunk ezeken egy kicsit. Kíváncsian nézem a vonásit, várom a reakcióját, nem vagyok mérges, sem ideges, ha valaki kívülről mozizná végig az alakításunk, akár azt is hihetné, hogy épp a kedvenc fánkomról beszélek. Fene gondolná, hogy egy rozsdás konténer mögül tényleg figyelnek. Mégpedig nem üres kézzel.
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Vinnie Woolston
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
29
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
civil zsaru
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
17

Re: Leon & Raina - First trip
Hétf. Feb. 05, 2018 1:09 pmRaina&& Leon


A munkamorálom nem verdesi ma a felső határokat, nem sok kedvem van az éjszakázáshoz, sokkal jobban örülnék, ha otthon ülhetnék a tévé előtt és egy jóféle whiskyt kortyolgathatnék. Nem vágyom ma társaságra, felettébb nem az új társaméra. Nincs gond vele, csak az az egy a bökkenő, hogy néha az őrületbe kerget a kis faszságaival, pedig egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltunk egy műszakban. A jelek szerint viszont a „megszoksz vagy megszöksz” elvet kell alkalmaznom, mert az a drága felettesem szerintem direktben olyan mellé akar osztani tartósan, aki vagy férfi, vagy pedig látszólag nem találjuk a közös hangot. És tényleg nem. Néha igen, de az esetek túlnyomó részében komolyan az idegeimen táncol. Lévén, férfiaknak most megvannak a társaik, így én megnyertem Raina Robbinst, ki tudja, mennyi időre. Elég furcsa a lány, néha olyan tipikus „nem értem” érzésem támad mellette, de ennek ellenére roppant furfangos és okos tud lenni, szóval jól kiegészítjük egymást, ha munkáról van szó.
Az orrnyergemhez nyúlok, és mély levegőt veszek, és már nyúlnék oda az ajtóhoz, hogy leengedjem az ablakot ebben a kibaszott melegben, de tudom, hogy az nem lenne jó ötlet, mert akkor minden szó kihallatszik az autóból.
- Raina, baszki muszáj azt a kibaszott fűtést fél percenként feljebb tekerni? – förmedek rá oldalra sandítva, és visszatekerem a gombbal a normális hőmérsékletre, majd a combjaira siklik a tekintetem. – Talán ha nem miniszoknyában nyomulnál a tél kellős közepén, akkor nem fagyoskodnál... Egyéb esetben még támogatnám is a szoknyát, de baszd meg, hát megsülök! – Kifelé bámulok az ablakon, és komolyan nem hiszem el, hogy ezt játszuk baszki, mint valami rossz házasságban. Lassan kanyarodok be az egyik szűk, kihaltabb utcába, és parkolok le, mert ki kell szállnom egy cigire. Ha nem teszem meg, akkor első körben: megsülök ebben a szaunában, másodkörben pedig: felrobbanok.
- Nem, a jazz nem a kedvencem. De elviselem, ha muszáj, a kedvedért. – rándul meg a szám sarka. Én kész vagyok a kompromisszumkötésre, szóval már jövök is az ajánlattal: - Ha lejjebb vehetem a fűtést, te hallgathatod a jazzt. Nem utasíthatsz vissza egy ilyen tökéletes ajánlatot – vonom fel az egyik szemöldököm, és ahogy leállítottam a kocsit, ránézek.
- Lehet, hogy kint mínusz tíz, de itt bent vagy huszonnyolc, basszus. Ki is szállok egy cigire, jössz? – érdeklődöm, bár nem vagyok benne biztos, hogy nem fog befagyni a segge, ha kiszáll ebben a leheletnyi anyagban. Azt nem mondom mondjuk, eddig úgy vettem le, hogy elég bevállalós, de akkor sem értem, miért kell télen ilyen lengén öltözni?! Tetszeni akar talán? Haha, hát ezzel még biztos szívatni fogom a későbbiekben, csak megvárom a megfelelő alkalmat a lecsapásra.
- Az mondjuk határozottan jobb program lenne, tényleg. Én is inkább azt tenném, minthogy itt ücsörögjek. – vonok vállat, mielőtt még kiszállnék, felhúzom a cipzárt a kabátomon. – Bár a társaságodat még lehet, hogy azért sem cserélném el. – vetem oda egy pimasz mosoly kíséretében, majd kipattanok a kocsiból, és ha utánam jön, megkínálom egy szál cigivel. Mondjuk a formás combok éppenséggel megvannak, de hát ezt nyilván nem fogom ecsetelni a kisasszonynak. Sosem preferáltam a munkahelyi afférokat, éppen ezért nem is érdekel a főnöknőm sem, de főleg a rajongásával kerget az őrületbe. Kiráz a hideg, tényleg röpködnek a mínuszok, de valami azt súgja, hogy a mai éjjel folyamán simán kimelegszünk még egyszer-kétszer.
- Ha riasztás lesz, szépen megkérlek, ne kezdj magánakcióba, jó? – szívok mélyet a dohányba, és lassan fújom ki, ahogy ráemelem a tekintetem. A múltkori húzása nem éppen volt a legjobb. Nem szeretem, ha ellenem mennek, nyilván nem azért teszem azt, amit teszek, mert nincs rá nyomós okom. Ma nincs konkrét bevetésünk, de jó pár bűnöző van a környéken, akik bármikor felbukkanhatnak, és máris izgalmasabbá varázsolhatják az eddig nyugodtan ígérkező esténket.


✖️ made by Artemis✖️
Vissza az elejére Go down


avatar

Bűnöldözés
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Àstrid Bergès-Frisbey
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
26
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
civil zsaru
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
12

Leon & Raina - First trip
Vas. Feb. 04, 2018 6:35 pm

Gonna be a long night...


Szótlanul cirkálunk a hólepte városban. Pilláimat az ablakon pihentetem, kényelmes díszpáholyból figyelve a hóesést, és az otthonról hozott, termoszos kávémat szürcsölgetem. Manhattan fényei kellemesen átvilágítják az éjszakát, a sötétség sejtelmessé hígul a szemünk előtt.  Érzésem szerint a kedves kicsit berágott, amiért már harmadszorra tekertem feljebb a fűtést, miután ő akkurátusan lejjebb tornázta, valahányszor azt hitte, nem figyelek, vagy ki tudja. De eddig még nem tette szóvá. Nem raktak még össze minket túl régóta, és nem is kedveltük még meg egymást olyannyira, egyelőre – természetesen ki nem mondva – abban a fázisban vagyunk, hogy folytonosan egymás határait tesztelgetjük. De hát fontos is az elején letisztázni az erőviszonyokat.
Ezidáig az lopta be magát leginkább a szívembe, amikor magában puffog, és azt latolgatja, vajon szóvá tegye-e, vagy inkább őrizze meg a sérülékeny béke-határvonalat. De hogy lássa, nem csak a háborút szítom én köztünk, megkínáltam a kávémból, ő pedig elutasította, pedig egész véletlenül ma két bögrét mellékeltem az esti kalandozásunkhoz. Szeretem megadni a módját. Hogy illendőségből, vagy épp rosszkor tettem fel a kérdést, esetleg egyéb nyavalyája van, nem tudom, de hát üsse kő, ezzel a mai napra úgyis letudtam a kedvességet.
Inkább negyedszerre is a fűtéshez sunnyogok, és tekerek rajta. Már várom, hogy kifakadjon, hiszen egyértelműen az idegein táncolok, ráadásul olyan meleget varázsoltam a kocsiba, ami térd fölött arasznyi hosszan fedetlenül hagyott combjaimnak pont ideális, ám az ő téli szereléséhez meglehetőst izzasztó lehet. És ha már arra járok, a rádiót is átkapcsolom.
- A jazzel hogy állsz? – firtatom ártatlan, érdeklődő hangon, majd úgy döntök, ha már ő tüntetőleg hallgat, hát majd beszélek én. Eluntam a csöndet.
- Jó ég, mínusz tíz van – nézek rá a hőmérséklet mutatóra, mintha csak most fedezném fel ezt a csodát. – Nem is értem, ki akar ilyen hidegben bankot rabolni. Remélem, ma éjjel minden gazfickó kétszer meggondolja, hogy előmásszon-e, vagy inkább otthon maradjon, jól befűtsön, forralt boron kéjelegjen, és egy formás női combot simogasson – mielőtt elmosolyodnék a random példán, ajkaimhoz emelem a poharam, és belekortyolok-mosolygok a kávéba.
- Te mit csinálnál, ha ma este nem a kedvenc begyűjtő hobbidnak hódolnál? - igazából alig tudok róla valamit, azon kívül, hogy Leonel Freeman, rejtélyes hirtelenséggel került hozzánk, pórzsaruk közé, és az eddig nem túl széles érzelmi repertoárt mutató főnökasszony első látásra szerelembe esett a fickóval. Nem mondom, meg tudom érteni, egészen szexi a maga öntelt pökhendi módján, de nekem nem esetem az efféle sekélyes kivagyiság. Túl kommersz és felszínes az én ízlésemhez.
Vissza az elejére Go down
Re: Leon & Raina - First trip
Vissza az elejére Go down
 
Leon & Raina - First trip
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Raina Maddox
» Raina Frankenstein

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: