New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 115 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 111 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Diane N. Miles
tollából
Ma 06:01-kor
Mallory Duval
tollából
Ma 05:27-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Mia Stevens
TémanyitásMia Stevens
Mia Stevens EmptySzer. Jún. 28 2023, 16:33
Mia Stevens
Néhány titok jobb, ha eltemetve marad.

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Mia Elisabeth Stevens
Becenév
csak Mia
Születési hely
Trenton, New Jersey
Születési idõ
1989.12.10.
Kor
33
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
kapcsolatban
Tanulmányok
Craig Newmark Graduate School of Journalism
CUNY
Foglalkozás
újságíró, segédszerkesztő
Munkahely
NY Times
Hobbi
Ha azt mondom, a munkám a mindenem, elhiszed? Azért van pár hobbim: fényképezés, biliárdozás, sörözés, fánkot vinni a zsaruknak (hátha elnyerem a szimpátiájukat, s elfecsegnek ezt-azt), virágok gyilkolása (mindig elfeledkezem arról, hogy ők is kérnek pici vízmennyiséget)

Csoportom:
Média

Jellem
Főbb jellemzőim szavakban: határozott, alapos, munkamániás, megszállott, érzékeny, céltudatos, kedves, akaratos, dacos, bizalmatlan.

Komolyabb típusnak mondanám magam, de természetesen ez csupán a látszat. Én is tudok szívből nevetni, valamint jótékony dolgokra is képes vagyok. Nem mindenkivel szemben, ki kell érdemelni, ahogyan a bizalmat is, ami fofguk rá, rohadtul nem lesz meg seperc alatt.
Kiállok magamért, de leginkább másokért. Olyanokért, akik megérdemlik tiszta szívből. Gyerekek, nők és férfiak. Értem gyerekként nem állt ki senki, csak bizonyos idő után, amikor valaki ténylegesen megkedvelt, a szárnyai alá vett, majd legjobb baráttá vált.
Őszinte vagyok, nem látok bele teljesen mások szívébe, gondolatába, lelkébe, de az biztos, hogy ki tudom szűrni, hogy hazudik -e vajon. Persze, engem is át lehet verni, én is átszoktam verni másokat, hiszen volt, hogy teljesen másnak adtam ki magam. Tehát én sem vagyok szende, ártatlan nézésű kislány, aki ezzel varázsolja el a többi résztvevőt.
Tipikus munkamániás típus vagyok, nem változott ez semmit sem, talán annyiban, hogy ha a párkapcsolatom komolyabbra fordul, meggondolandó lesz, hogy ugyanolyan hévvel és temperamentummal ugorjak minden ügy után, amiről írni lehet, és persze, sokat kell kutatni, akár belegázolni mások életébe, illetve a zsaruk napjait megnehezíteni. Mindig is őrült, megrögzött személyiségem volt. Úgy vagyok vele, így is szerethető vagyok, hiszen vannak, akik mindig ott vannak mellettem.

családi és egyéb infók:
Trentonban születtem, egyke gyerek vagyok. Apám pszichiáter, anyám középsuliban tanárnő. Egyikük sem áll közel hozzám évek óta. Alig beszélünk, mióta az az autóbaleset történt, amikor is anya súlyosan megsérült. Deréktól lefelé lebénult. Apám engem hibáztat, merthogy én tettem rosszat az általános suli utolsó évében, s anya jött volna értem. Pont akkor történt...
Szerelmi életem káoszos volt. Egy éve találkoztam Paullal, és meglepően jól viseljük egymást. Ő is eléggé munkamániás, de sok közös van bennünk. Ismeri a családi sztorit, bár próbált utalni arra, hogy talán ki kellene békülnöm apával, de még egyelőre nem érzem, hogy lépést tegyek arrafelé.

Deborah Ann Woll

Múlt

Hiábavaló volt a tegnapi próbálkozásom. Ez nem szokott elrettenteni semmitől sem. Attól sem, hogy átmásszak egy kerítésen vagy nyálasabb szöveggel elhitessek egy random kiválasztott nénivel valamit, ami miatt beenged esetleg egy zárt lakóépületbe. Nekem márpedig meg kell tudnom, miért titkolnak ennyi mindent a zsaruk arról az ügyről...
Már Paul fülét rágcsáltam, hogy némileg mozgassa meg már a szálakat, ő is tűz közelben van, sok mindenkit ismer. Tudom, sokszor a magaviseletem ilyen esetben tűrhetetlen és kiakasztó.
Pokoli meleg van kint, már-már levetkőznék pucérra is, de azt nem lehet. Akkor tuti bevinnének az egyenruhások. Rosszabb esetben egy elmeosztályra. Ugye, ugye? Milyen jó, ha néha előbb gondolkodik az ember, s csak későbbiekben cselekszik. Az egyik noteszemmel próbálgatok némi szellőt varázsolni, nem túl sikeres az akcióm. Beállok egy árnyékos helyre, de sokat az sem segít. Fák. Azok segítenének lehűteni a forróságot. Környezetvédőnek is elmehetnék. Ők is élnek, tesznek azért, hogy a természet megköszönje.
Mozgást észlelek a rendőrőrsnél, amivel szemben próbálok megmaradni. A napszemüvegem óriási fajta, el lehet bújni mögötte rendesen. Hátha most sikerül valakit elkapnom, akit esetleg ismerek, de már messziről kiszúrnak engem mindig, és már elküldenek melegebb éghajlatra. Hát, olyan édesek...
Mindenféle témában szoktam írni. Politikai, baleseti és bűnügyi hírek, valamint néha a főnök megkér nagyon ócska, semmit mondó cikkek megírására. Azokban nem látok semmit. Gyengék és érdektelenek. Az emberek figyelmét hamarabb felkelti egy sorozatgyilkos, vagy egy feleséggyilkos pszichopata, de még egy politikus gyermekének elrablását is többen pásztázzák mind az interneten, mind az újságok lapjaiban. Honnan tudom? Szerintem ez már alap dolog az emberiség világában.
- Hahó - megláttam az egyik rendőrt, aki utálattal van felém, s fütyültem egyet, ha netán nem hallotta volna meg a hangom, ami maximum szándékosságból tette, ha így volt.
- Nem. Nem. Nem - határozottan mutogatott felém, ahogy átszaladtam az úton. - Olyan vagy, mint egy istencsapása, Mia. Rosszabb, ha jobban belegondolok - én elnevettek magam ezen a mondatán.
- Ennyire ne kedvelj, légy szíves. Nagy a csend nálatok arról a gyilkosságról. Vagyis tudomásom van arról, hogy nem csak egy haláleset volt. Igaz ez? Nem kell kinyögnöd semmit, elég, ha bólintasz, vagy ha hallgatsz... - utóbbival is lehet jelezni, ha minden igaz, márpedig őt sem fogom szóra bírni. - ... vagy este legyél abban a bárban, ahol múltkor is dumáltunk - igyekeztem tudtára adni, hogy úgyis megtudok ezt-azt, akár szeretnék, akár nem.
- Sosem állsz le, ugye? - hevesen bólogattam, hogy sohasem. - Pault jobban bírom. Téged viszont nem lehetetlen ignorálni - mosolyodott el a végén.
- Keress majd! - adom tudtára széles mosollyal, majd pedig eltűnök a kapitányság elől.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Mia Stevens
Mia Stevens EmptySzomb. Júl. 01 2023, 16:03
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Mia!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Úgy érzem Te határozottan az a fajta ember vagy, aki szereti húzogatni az oroszlán bajuszát még annak tudatában is, hogy tudja, az a bizonyos oroszlán harap. De még mekkorát! A vakmerőséged egyrészt lenyűgöző, másrészt talán egy kicsit felelőtlen is. Még annak ellenére is, hogy a komolyra forduló kapcsolatod fényében gondoltál rá, hogy visszavegyél az igazán veszélyes ügyekből. Mi van, ha addig annyira belegabalyodsz egybe, hogy képtelen leszek kimászni belőle? A szüleiddel - különösen apáddal - való viharos kapcsolat ide vagy oda, azt gondolom mind aggódnának érted, ha tudnák néha mibe merülsz bele. Gyilkossági ügy? Abban egyetértünk, hogy manapság az ilyen és ehhez hasonló hírek nagyon is érdeklik az embereket, de bizony néha egy frissen született állatkerti pandának is örülünk. A változatosság kedvéért maradj majd ezeknél a híreknél is. No, meg a testi épséged érdekében.
Tetszett a könnyed hozzáállásod, a bátorságod, amivel a munkádba merülsz és a tény, hogy két lábbal állsz a földön. Nem az a fajta nő vagy, aki félénken valaki más háta mögé bújik és hagyja, hogy elintézzék nélküle a dolgokat. Ha egy tanácsot adhatnék - amit természetesen nem kell megfogadnod -, akkor biztosan azt mondanám, hogy ne hagyd magad. Legyél ugyanaz a nő, aki vagy fánkkal, vagy a megfelelő kérdésekkel igenis ki tudja csalogatni a válaszokat a rendőrségből, hogy ne csak egy homályos fogalom legyen az átláthatóság és őszinteség számukra, hanem a valóság. Maradj csak mindig olyan badass nőszemély, aki eléri, amit akar. Így biztosan mások példaképe leszel. Mia Stevens 2624752903
Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Mia Stevens 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Mia Stevens 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Mia Stevens 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Mia Stevens 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Mia Stevens 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Mia Stevens
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: