A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Egy gondolat ütött szöget a fejemben miközben olvastalak. A jellemleírásod tökéletesen visszaadja azt az érzést, hogy a férfiak mennyire el vannak nyomja érzelmileg ebben a modern társadalomban. Egy érzelmes férfi már-már megbélyegzéseket kap, jelzőket aggatnak rá, pedig az erősebb nem képviselőinek is ugyanolyan joga van az érzelem kimutatásának és megélésének, mint nekünk nőknek. Nem tudom, hogy mikor és miként alakult ki ez a teljesen "macsó" stílus a pasiknak, talán a társadalom, vagy a szülői nevelés sulkolja bele már a fiatal fiúkba, hogy: "a fiúk nem sírnak." Arra nevelve őket, hogy eltemessék az érzéseiket. Nagyon tetszik, és örülök annak, hogy Jonatan egy ennyire érzelmes, már-már kirobbanó személyiséggel rendelkezik. Azt hiszem, hogy mint a családja, mint a barátai életének egy igazán üde fénypontja Nem csak a váltakozó hajszíne miatt, bár az is kifejezetten menő Talán azt érzed, hogy hálásnak kell lenned az apádnak, amiért annak idején örökbe fogadtak és ezért nem mondasz nemet arra, hogy a mostohaanyád helyett festegess, de hidd el, nem ezen fog múlni a szeretete. Biztos vagyok abban, hogy mindenáron, minden feltételek között szeret téged és ezen nem változtat az sem, hogy biológiailag nem ő nemzett. Nincs más hátra, mint a foglalókat intézni, színt és rangot egyik admin ad majd, addig is menj és személyiségeddel színesítsd tovább a várost.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
The fastest way to break the cycle of perfectionism & become fearless mother is to give up the idea of doing it perfectly - indeed to embrace uncertainty and imperfection.